Архитектурно студио
We work in every scale and
all architectural fields
architects Sofia
We create spaces that correspond to the
surrounding
environment
Architecture Studio
We integrate natural relief with
human
ingenuity
Architecture Studio
We develop dynamic, innovative and
stable
designs

House design 37

House design 37

Project Details:

 • Project ID: 222
 • Completion Date: 04.2019
 • Roof Type: Flat roof
 • Price: EUR 2560 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Ground floor area: 71 sq.m.
 • Gross floor area: 150 sq.m.
 • Functionality
 • Floors: 2
 • Rooms: 3
 • Bedrooms: 2
 • Balconies/Terraces: 2
 • Porch: 1
 • Bathrooms: 3
 • Basement: No

Project Details:

House design N37

222 2560

Want to purchase a house plan?

Got questions regarding the plan?
We are here to help!
Get in touch with us now!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Floor Plans:

Main Floor Plan

Main Floor Plan

Upper Floor Plan

Upper Floor Plan

Comments:

Vanq
Vanq

Здравейте,много ми харесва проекта Ви,страшно подходящ за парцел по морето.Интересуваме можели да се добави още една спалня на втория етаж с площ от 12-14 кв.м.и с колко ще се оскъпи проекта.Благодаря Ви предварително.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, радвам се че проекта на къща ви допада. Без проблем може да се реализира втора спалня над лявата тераса, като при това положение банята ще стане обща за етажа (освен ако не пожелаете още една индивидуална баня). Що се касае до оскъпяването, то допълнителната квадратура се изчислява по 10 евро на м2 и се прибавя към останалата цена.


Василий
Василий

Здравствуйте!

Меня интересует проект №37, с двумя спальнями наверху.

Сколько будет стоить доработка проекта.

Можете ли выполнить проект в части Геодезии.(с. Алекандрово рядом с Каблешково)

Сколько стоит проект в части Геодезии.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравствуйте, доработка проекта будет стоить 800лв: части Геодезии - 400лв, части Геология - 300лв и оценки части энергоэффективности - 100лв.


Ivo
Ivo

Zdraveite,moje li da mi dadete primerna cena na tozi proekt do kluch s vkluchena o6te 1 spalnq da kajem obshto 135 kv. m

Hristo
Hristo

Mnogo sam zainteresovan ako mojete da mi kajete cena kato vkluchva oshte edna staia

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, в писмо ще ви изпратим цената на проекта с желаната промяна.


Ивайло Димитров
Ивайло Димитров

Колко приблизително ще струва изпълнението на този проект?

Анна Павлова
Анна Павлова

Здравейте!

Може ли този проект да се реализира за монолитна сграда на 2 етажа, по 120 кв. на етаж. Като на втория етаж има 3 спални, баня и тоалетна? Може ли да дадете цена за изпълнение на проекта до ключ? Парцела е с разрешение за строеж до 10 метра.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, желаните от вас промени са напълно реализуеми и няма проблем да адаптираме къщата по този начин. Ориентировъчно строителната стойност е около 380 евро/м2. По-точно остойностяване ще ви бъде дадено от строителните фирми на база нашите проекти и количествяените сметки по всички части. Поздрави!


Ангел Неделчев
Ангел Неделчев

Здравейте !

Много ми хареса проекта Ви.Интересува ме може ли да се добави още една спалня на втория етаж(12-15 м2).

Колко ще бъде цената на проекта?

Може ли да предложите и цена /оферта до ключ?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Без проблем може да се добави спалня на втория етаж за сметка на едната от терасите. Цената за проектирането ще се увеличи с 10 евро/м2 за новата квадратура или с около 300-400лв. Цена за строителство не можем да Ви дадем, понеже сме архитектурно студио, а не строителна фирма. Все пак ориентировъчната стойност би излязла на 350-400евро/м2, ако строите със строителна фирма. Ако се интересувате от конкретна оферта трябва да се срещнем в някой от нашите офиси и да обсъдим подробностите. Поздрави!


Polia
Polia

ot Varna sme.Interesuva me podoben individualen proekt po moi razmeri 11 m. daljina i 7 m. 6irina bihte li mi napravili sas 2 spalni na vtoro nivo.Kakvo vklu4va proekta t.e vidove papki.imam PUP niamam viza i razre6itelno za stroej Iskam da zapo4vam stroej no ne znaia ot kade da ia zapo4na .Interesuva me cenata na proekta tel.0890999996

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ще се свържем с вас, за да уточним детайлите по къщата. Поздрави!


Христо Пеев
Христо Пеев

Много ми харесва проекта, но бих искал да знам може ли да се направи втора спалня на втория етаж. Освен това как ще се отоплява къщата през зимата.Същата ще бъде изградена в Свети Влас и ще се ползва целогодишно.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, относно спалнята на второ ниво - няма никакъв проблем да бъде проектирана такава. Къщата е предвидена за сезонно обитаване и затова липсват спомагателни помещения (складове, котелни, килер и т.н.). При желание от Ваша страна такива помещения могат да се добавят на първо ниво, за да може къщата да функционира целогодишно. Иначе отоплението може да бъде решено по всякакъв начин в зависимост от Вашето желание: климатици, котле на пелети, термопомпа и т.н. (за последните две са необходими спомагателни помещения). Поздрави!


Мелтем
Мелтем

Здравейте много ми хареса проекта и бих искала да знам цена на проекта до ключ и какви са сроковете

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ние сме архитектурно студио и като такова не бихме се ангажирали с цена и срокове за строителство. Нашят съвет е да се обърнете към строителна фирма за коментар по темата. Ние можем да Ви съдействаме с изготвяне на проектната документация. Поздрави!


Антон Анастасов
Антон Анастасов

Здравейте,видях в страницата ви,че имате офис в близост до мястото на бъдещия ни строеж.От Русе съм строежа ще бъде в Мартен.От години живея в чужбина със семейството си и ни интересуват повечето от услугите,които предлага вашата фирма по обясними причини.Преди години закупихме парцела със застроени две стари къщи,намеренията ни бяха да се съборят и да се построи нова,но се сблъскахме с местната бюрокрация и за огрниченото време с което разполагахме успяхме само да организираме реставрацията на едната.Сега сме решили да събориме другата и да построим подобна на вашия проект къща.За целта са ни необходими мненията на добри специалисти по всички пера на строежа.Прибираме се на края на годината и ще бъдеме 1 месец в БГ.Строежа не се бърза,но държиме документативно нещата да са изрядни не ,,претупани'' Не знам начина ви на работа пишете ми как да подходим за да не объркаме нещо.Между другото дворът е голям и има доста други неща за вършене,които са от вашата компетенция.. Благодаря предварително

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, основният ни офис е в София, но както сте видели имаме наш представител в гр. Русе. За да прецените дали искате да работите с нас е добре да се чуем по скайп или по телефона (фирмените телефони са дадени в сайта). Така ще придобиете представа от това какво ще получите от нас като услуга и отношение. Ако решите, че искате да ни се доверите ще ви изпратим оферта и договор за проектиране. Когато сте в България може да се срещнете с нашия представител в Русе, който е достатъчно компетентен, а ако е необходимо ще се видим и лично за директен разговор. Ние никога не "претупваме" проектите си, така че в това отношение може да сте сигурен, че ще получите професионално изготвена документация. Ако имате други въпроси може да се свържете с нас директно по имейл, скайп или телефон. Поздрави!


Стефан Гълъбов
Стефан Гълъбов

Здравейте,
Поздравления за проекта!
Интересува ме,колко ще струва на м2 построяването на къщата на цени от 2018.
И,понеже искам да се построи мазе с таван 5 метра за малко звукозаписно студио,ще може ли да ми изготвите проект с въпросното мазе и ме интересува колко ще струва мазето,,да речем една стая от 20 м2 ,една от 10 (склад) и една от 30 м2 .

Пожелавам успех!
Стефан

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте. Относно строителната стойност на проекта не можем да бъдем актуални, защото сме архитектурно студио, а не строителна компания. За проектирането на мазето - няма проблеми да бъде както го искате. Цената за проекта се калкулира на база РЗП - така че новата квадратура ще бъде изчислена на база 11евро/м2 (цената е актуална към 2017г.) При желание от Ваша страна може да се организира среща в нашия офис в София. Поздрави!


Kristiqna
Kristiqna

Каква е цената до ключ без промени?И на терасата има ли откъде да се стича водата когато вали? Няма да ми е приятно цялата тераса да е наводнена след дъжд.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,
цената на проекта е дадена, а строителната стойност "до ключ" може да се даде след като се позиционира къщата в терена и се прецизират фундаменти, фасадни материали, дограми, хидроизолации и т.н. Относно отводняването на терасата: естествено, че е предвидено такова. Няма нужда от притеснения. За повече въпроси може да се свържете с нас директно по телефона. Поздрави!