Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 13

Информация за проекта:

 • Проект ID: 198
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 2560 EUR (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 105 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 105 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 1
 • Стаи: 3
 • Спални: 2
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 2
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Това е еднофамилна къща предназначена за целогодишно ползване. Проектирани са всички спомагателни помещения – склад, гардеробно, перално, необходими за безпроблемното обитаване във всеки сезон. Къщата е едноетажна, с традиционни материали. Използвана е комбинация от каменна облицовка с дървени сантрачи и бяла мазилка. Дневната зона е с обособени кътове за мека мебел, трапезария и кухненски бокс. При желание кухнята може да се обособи като самостоятелно помещение. Разработени са две спални със среден размер. От жилищните помещения се излиза на обширна веранда, която е защитена от декоративна стена с арковиден отвор. Проектирано е външно барбекю, което е ориентирано към дневната зона.

Конструкцията на сградата е монолитна, стоманобетонна с тухлени ограждащи стени. Проектът е разработен и във вариант със сглобяема дървена конструкция или със сглобяеми модули. Покривът е четирискатен, покрит с керемиди.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 22м
за вилно строителство - 24м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
 

198 2560

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Видол Неделев
Видол Неделев

Бихте ли могли този проект да го пригодите за дървена сглобяема къща и с колко ще се промени цената на проекта. Предварително благодаря.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, този проект на къща може да бъде пригоден във вариант с дървена конструкция. Това би оскъпило проекта със 100 лв. Поздрави!

А да си купим пакетът ние да си го строим колко струва
А да си купим пакетът ние да си го строим колко струва

Работеща съм на постоянен трудов договор


Видол Неделев
Видол Неделев

Здравейте,Бихте ли ми препоръчали фирма или фирми, които могат да изпълнят този проект във вариант с дървена конструкция?

Поздрави

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, строителни фирми има много (зависи и къде се намира парцела ви), които могат да изпълнят тази къща с дървена конструкция. Препоръки няма как да ви дам, защото не съм работил с тях. Моят съвет е да потърсите в мрежата мнения на техни клиенти, за да си изградите представа. Нашата работа като проектанти е да предоставим качествен проект на къща, така че всеки да може да я изпълни.


Ивайло Георгиев
Ивайло Георгиев

Добър ден, според Вас колко би струвал строежа на проект 13- до 50 км от София,.Предполагам ,че имате фирми строители с които работите.предварително БлагодаряИ.Георгиев

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, не работим с конкретни строителни фирми и затова не мога да ви кажа точна стойност за строежа. Приблизителната цена е около 300-350 евро на м2 до ключ. За този проект това означава 30 000-35 000 евро. Все пак имайте впредвид, че това са ориентировъчни стойности и са само за груба референция.


Радослава Александрова
Радослава Александрова

Здравейте, много ми хареса този проект. В момента сме в процедура по вадене на документи за строеж. Интересува ме колко ще се оскъпи проекта ако направим малки промени - например да увеличим жилищната площ за сметка на верандата, и бихме ли могли да влезнем контакт и евентуално да действаме без да са готови документите от Софийска вода и ЧЕЗ? На този етап разполагаме със скиците и виза. Благодаря предварително. Поздрави.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ако промените не засягат конструкции и инсталации, то те няма да оскъпят проекта. Колкото до увеличаване на жилищната площ за сметка на верандата - добавената площ ще се таксува по 10евро/м2. На първо време скицата и визата са напълно достатъчни, за да започнем разговори. Свържете се с нас, когато Ви е удобно. Поздрави!


Tobi Pantadgiev
Tobi Pantadgiev

Interesuvam se kakva ste e cenata na kusta ot tezi proekti do 100 kv.m RZP,v leva ili v evro,[sredna adin.cena].Blagodatya.

Tobi Pantadgiev
Tobi Pantadgiev

Molya za edin. cena

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ориентировъчно може да приемете строителната стойност за такава къща около 300-350евро/м2. Отделно се смятат верандите и вертикалната планировка по терена. Цената обаче зависи от това каква фирма ще Ви строи къщата и какви материали ще използвате. Поздрави.

Костадин петров
Костадин петров

GAKOBILD EOOD ...DARVENI KASHTI NA CENA OT 200.00e DO KLUCH ,CENATA E DO KRAIA NA 2014

Любен Деянов
Любен Деянов

Този проект ще може ли да се реализира на парцел с площ от 300кв.м

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Всичко зависи от геометрията на парцела и от ограничителните линии дадени във визата за проектиране. Все пак ми се струва, че парцелът ще е малък. Поздрави!

Два декара е
Два декара е

Два декара е