Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 09

Информация за проекта:

 • Проект ID: 194
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 2560 EUR (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 128 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 128 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 1
 • Стаи: 5
 • Спални: 3
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 4
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Този готов типов проект на еднофамилна къща съчетава грубата каменна облицовка по стените с ефирната бяла мазилка. Сградата също така противопоставя плавните овални форми на правите изчистени линии по фасадата. Всичко това изгражда съвременния облик на къщата. Сградата е едноетажна и съдържа входно антре, дневна, трапезария, кухня, кабинет, три спални с три самостоятелни бани, тоалетна и склад. Разчупените форми по фасадата се балансират от изчистения и опростен покрив. Просторна покрита веранда е проектирана към двора.

Конструкцията е монолитна стоманобетонна. Ограждащите стени са тухлени с външна топлоизолация. Фасадното оформление се състои от бяла мазилка и каменна облицовка. Дограмата е от PVC със стъклопакет от нискоемисионно стъкло. Покривът е четирискатен покрит с керемиди.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 18м
за вилно строителство - 20м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
 

194 2560

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Plamen
Plamen

Iskam da zakupq tozi proekt i da znam za grubiat stoesh kolko beton,tuxli,armatura i cigli mi trqbvat

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Количеството бетон ще варира в зависимост от наклона на терена и дълбочината на основите при Вашия конкретен случай. Ориентировъчните стойности за този проект на къща са: Бетон - 67м3, Армировка - 4800кг, Тухли 25 - 12.75м3, Тухли 12 - 12.35м3, Керемиди - 65м2. Поздрави!


Noob
Noob

има ли проекта три де.много е хубав.може ли леко да се промени.смисъл едната спалня да е по голяма за сметка на кабинета.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте! Радваме се, че проекта на къщата ви харесва. Промяната, която визирате е възможна. Спалнята може да се увеличи малко или направо да се обедини с кабинета в една по-голяма стая.


Vili
Vili

kolko shte mi struva tozi proekt do okonchatelno zavarshvane do nanasiane na mebelite

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Точната цена може да получите от строителната фирма, която ще построи къщата. Но ориентировъчно би трябвало да излезе между 200-250евро на квадрат. Това естествено включва довършителни работи на нормални (средни)цени.


Десислава
Десислава

Здравейте!Спряхме се на Вашия проект "09" за бъдещата ни къща и възникнаха няколко въпроса.

1.Възможно ли е "кабинета" да се обедини с "дневната"?

2.Мястото се намира във вилна зона на 10 км от Бургас и няма изградена водоснабдителна и канализационна система, снабдяването с вода е чрез сондаж/т.е. не сме към ВиК/.

Вилната зона е със самостоятелен трафопост, с обща партида към EVN/за всички собственици/, като отчитането на изразходвания ток за всеки е по индивидуалните електромери и се заплаща на местен човек, определен от нас за заплащането на обща фактура.Имайки предвид това,как да се снабдим със становище и данни от експлоатационните дружества?

Предварително благодаря!Успешна седмица!

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, възможно е да бъдат обединени кабинета и дневната. Колкото до специфичния казус моля да се обърнете към офиса в Бургас, за да може да Ви бъде отговорено компетентно. Поздрави!

Десислава
Десислава

Благодаря Ви!Взех координатите на офиса в Бургас.Поздрави!

Александър Маринов
Александър Маринов

Здравейте ,възможно ли този проект да се разработи с метална конструкция


Петя Досева
Петя Досева

Искам да попитам за денивелацията на терена - сигурно е възможно за този проект само при нормална (средна) денивелация, но все пак - парцелът, на който искам да се приложи е така да се каже на баир. Възможно ли е реализирането на проекта?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, този проект на къща предполага по-равнинен терен поради факта, че планът е площен и сградата е решена на едно ниво. Обикновено при по-изявена денивелация се търси по-малка стъпка на къщата и проектиране на няколко нива, за да се усвои терена. Без да сме видяли Вашия парцел е невъзможно да правим глобални обобщения. Най-точно можем да преценим след предоставяне на цифрово заснемане на парцела Ви от геодезист и на негова база да позиционираме конкретната къща.


Dimitrov
Dimitrov

здравеите,спрях се на вашия проект ,понеже несам си в бг. от няколко години несам в течение с цените на матерялите вазможно ли е да ми кажете колко струват горе долу всички матерали нужни за грубия строеж вкл.и покрива благодара ви.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, стойността на материалите зависи много от района, в който се намира къщата. Ориентировъчно можете да заложите 150-200 евро/м2 за труд и материали за груб строеж с покрива. Единствено строителните фирми могат да ви направят разбивка на труда и материалите отделно.

Фердинад Иванов Костадинов
Фердинад Иванов Костадинов

Здравейте,искам да ви попитам дали е възможно на този ваш много добър за мен проект да се промени (вместо три бани да има само една с тоалетна и отделна тоалетна,кабинета да влезне към хола и малко по-голяма веранда)и какво би ми струвало това като промени?Забравих да ви попитам също,искам къщата да е на около 70 см от земята на подложен бетон или нещо такова?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, исканите от вас промени са напълно възможни и реализуеми. Ако не се променя квадратурата на къщата, а само се реорганизира вътрешното пространство, цената няма да се увеличи и ще остане същата. Относно вдигането на къщата от терена - няма проблем да е така, както го искате. Поздрави!


Стелияна
Стелияна

здравейте искам да попитам тази къща дали струва 2400лв или това е на кв/м.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, цената (2400лв) е за проектната документация за строително разрешение. Строителството на тази къща излиза около 350евро/м2. Поздрави!


Стелияна
Стелияна

извинете но чакам одговор от одавна !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тодор |Тодоров
Тодор |Тодоров

Здравейте, аз съм от София.Ако Ви Вашата скица с някои нанесени от мен промени, ще изработите ли проект на сградата съобразно моето искане.

Angel
Angel

Mnogo mi haresa proekta :)

Interesuva me stroitelstvoto do klucha na kakva cena shte e ... Moje li da me svurjite s nqkoq stroitelna firma koq shte mi kaje cenata na proekta do klucha

Blogodarq ! :)

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, както малко по-горе сме написали, строителната стойност до ключ на тази къща е около 350 евро на м2. Имаме контакти на строители, които да ви остойностят проекта и след като стартираме работа по проектите ще ви ги предоставим. Поздрави!


Александър Маринов
Александър Маринов

Александър Маринов 9.05.2016 18,17,11
Здравейте ,възможно ли този проект да се разработи с метална конструкция

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, няма проблем да се смени вида на конструкцията от стоманобетон на метал. Това препроектиране ще завиши стойността на проекта с 15%. Поздрави!

Александър Маринов
Александър Маринов

Благодаря за бързия отговор,Надявам се този проект да мине за типов пред общината.Когато назрее момента ще се свържа с вас да уточним детайлите.
с Уважение. Ал.Маринов


Ники
Ники

Имате ли представа какво струва изграждането на този проект, включително с фундамента, до ключ?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, малко по-нагоре сме отговорили на този въпрос. Имайте впредвид, че ние сме проектанти, а не строители и няма как да Ви посочим точна цена. Поздрави!


Динко Динев
Динко Динев

Здравейте!
Възможно ли е този проект да бъде реализиран като дървена къща? И каква би била ориентировачно цената на кв.м. за реализацията му? Благодаря предварително!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, няма пречка проектът да бъде преработен с дървена конструкция. Относно строителната стойност, обърнете се към строителни фирми за подробна оферта за изграждане на къщата. Поздрави!


Станислав Цолов
Станислав Цолов

Поздравления за архитектите! Отличен проект. Вече живеем в къщата, Радваме се, че избрахме точно този проект. Много важен детайл, е че къщата и по-специално покрива така са проектирани, че през лятото южната фасада почти изцяло е на сянка, докато през зимата е огряна и това спомага за топлинния комфорт в къщата през всички сезони.
Също така, имахме изключитено бърза, адекватна и професионална комуникация с архитеектите. Ние реално дори не сме се виждали, проекта изцяло го придвижихме онлайн.
Благодаря Ви!

Поздрави

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте!

Благодарим, че ни се доверихте и се радваме, че сте доволен от резултата.

Поздрави от цялото студио!