Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Проект 44 - Дървена сглобяема къща

Информация за проекта:

 • Проект ID: 229
 • Тип покрив: Едноскатен
 • Цена: 5000 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 137 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 198 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 1
 • Стаи: 5
 • Спални: 3
 • Балкони/Тераси: 1
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Тази дървена сглобяема къща е с кръгла форма като всички „значещи” помещения (дневна, кухня с трапезария и спални) са ориентирани по фасадата, а трите бани са позиционирани в центъра. Кръгъл обслужващ коридор свързва помещенията, както и стълбата, която води към подпокривното пространство. Спалните и дневната са с нормални размери и предлагат достатъчно пространство за развиване на обзавеждането. При желание може да се разработи подпокривното пространство като втора дневна, кабинет, стая за гости или друго по желание. При това положение ще се добавят покривни прозорци, за да се осигури ослънчаване на помещенията.

Къщата е без изявена насоченост и е особено подходяща за поставяне в природна среда. Покритата тераса е с дървена конструкция. Тя е повдигната над нивото на земята, обикаля цялата къща и предоставя пълна панорама към околната панорама. Разработена е беседка, която е в стилистиката на къщата, както и външна тоалетна, достъпна от двора.

Конструкцията на къщата е сглобяема с дървен скелет (колони и греди) и е покрита с необходимите пластове за осигуряване на комфорта на обитаване. Покривът е покрит с битумни керемиди, за да се поеме коносовидната форма естествено.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство – 22.5м
за вилно строителство – 24.5м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
 

229 5000

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Danailova
Danailova

Strahoten proekt! Imate li predstava za kolko pari moje da se postroi - vyn6ni steni ot dyrvena konstrukciq i bali slama ,a vytre6ni - dyrvena konstrukciq i vata.Tozi proekt ima li vsi4ki neobhodimi 4asti - ViK,konstrukciq,el.,i t.n. ?

Danailova
Danailova

izvinete me,toku 6to vidqh kakvo sydyrga proekta.No na ostanaloto mojete da mi otgovorite - ako imate predstava,razbira se.A za ideqta za slamata - naistina bih opitala.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, цената на строителството може да се определи ориентировъчно след като се каже къде ще се строи къщата, за да се види каква е цената на дървения материал и на балите слама. За предпочитане е сламата да се закупи по време на жътва, защото тогава цените са най-ниски и са приблизително 50ст. за бала 100/50/50см. Не са без значение и цените на строителната фирма, която ще използвате, но все пак би трябвало да се вместите в 150евро/м2. Колкото до това дали е възможно външните стени да се изпълнят със слама - да, възможно е, но дебелината им ще стане по-голяма и това не трябва да бъде за сметка на помещенията, а да се уголемят габаритите на къщата. Ако имате други въпроси се свържете директно с някой от офисите на фирмата. Поздрави!

Дет мароз
Дет мароз

Илиян Петрофф ,кви са тия 150 евро за кв.м ???????


Алекасндър Илиев
Алекасндър Илиев

Здравейте!

Интересува ни дали къщата от проект 44 е реализирана някъде в България?

Благодарим.

Петрова
Петрова

Здравейте,

Имам интерес към готов проект на дървена къща. В цената влиза почти всичко, което е необходимо за изграждането на къщата до предаването и на собствениците с изключение на такса ДДС , дали е така ?

Все още работите ли по готовите проекти?

Благодаря, А. Петрова

Добри Костадинов
Добри Костадинов

Интересувам се от ваш проект ако имате готов за къща 130 кв.м само груба част без вътреша част

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, показали сме всички проекти в нашия сайт. Можете да се запознаете с останалите ни къщи в секция "Еднофамилни къщи". Всеки проект може да бъде адаптиран и променен съгласно Вашите нужди и желания. Поздрави!


Петьо Ачев
Петьо Ачев

Здравейте,
Конкретно място имам в с. Равнище до гр. Ябланица за изграждане на кръгла къща примерно по проект 229 с модификации. Моля да се свържем и да договорим детайлите!
Поздрави,

Петьо Ачев
0888307895

Мария Димова
Мария Димова

Здравейте!
Хареса ми проекта ви , като идея , но искам да попитам дали ще могат да се направят някои промени , съобразени с моята идея ?
Иска ми се долу да има само една баня , с вътрешни стълби да се отива на горен етаж , където да е "преместена " едната спалня с баня ?
И колко ще ми струва такъв проект . Разполагам с 1 декар пространство . Външна тоалетна не желая и беседката също.
Желая 2 спални долу , една баня , общо пространство за кухня и трапезария , които аз ще разположа както реша.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Всякакви промени са възможни, включително тези, които визирате. Ще се наложи да отворим прозорци в подпокривното пространство, но това ще уточним допълнително. Промените ще оскъпят проекта с около 300лв. Все пак е добре да се чуем, за да уточним кои от допълнителните части ще възложите на нас, за да Ви дам точна оферта. Поздрави!


Стела Митрова
Стела Митрова

Здравейте,този проект може ли да се направи за къща с размер около 70кв.м и каква ще бъде цената?Да е с две спални,кухня,трапезария,баня и тоалетна!Благодаря!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, редуциране на квадратурата на стъпката на къщата двойно (от 137 кв.м. на 70 кв.м.) е съществена промяна. Трудно е да се прецени дали в 70 кв. м. може да се поберат всички нужни помещения с минималната квадратура за всяко от тях. В допълнение формата е кръг, което усложнява задачата. Към момента съм по-скоро скептичен, че може да се вместим в желаната от вас квадратура. Поздрави!