Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 47

Информация за проекта:

 • Проект ID: 232
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 4260 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 95 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 184 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 5
 • Спални: 4
 • Балкони/Тераси: 1
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Това е готов проект на компактна двуетажна къща с модерен облик. Проектирани са големи витрини, които да отворят помещенията към гледката. Търсено е съвременно излъчване и визия, която се подчертава от двата вида каменна облицовка, растерирана с хоризонтални кантове. Витрините са обкантени с декоративни елементи, които добавят фин детайл по фасадата. Къщата е решена на две нива като на първо ниво са проектирани входно антре, дневна с кът за камина, трапезария, кухня, спалня, баня и склад. Към двора и към панорамата е развита покрита трапезария с барбекю. Търсено е естествено осветяване на всички помещения, за да могат обитателите да се възползват максимално от дневната светлина. На второ ниво са проектирани три спални и две бани като в уширение на коридора е проектиран дрешник. Пред една от спалните е развит балкон, който предпазва от преослънчаване дневната.

Конструкцията е монолитна стоманобетонна. Ограждащите стени са тухлени с външна топлоизолация. Фасадното оформление включва каменна облицовка и цветна минерална мазилка „Baumit”. Дограмата е от PVC със стъклопакет от нискоемисионно стъкло. Покривът е четирискатен покрит с бетонни керемиди “Bramac”.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 18м
за вилно строителство – 20м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

232 4260

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Иванка Петкова Атанасова
Иванка Петкова Атанасова

Каква е цената на тази къща@Благодаря за информацията!

Светозар Петков
Светозар Петков

Приблизително строителната стойност на тази къща е 350 евро за м2. Най-точна оферта може да ви предоставят строителни фирми, въз основа на конкретния проект.

Деляна Недялкова
Деляна Недялкова

Здравейте.Тази цена за грубия строеж ли е или до ключ?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, цената от 350 евро/м2 е ориентировъчна и е до ключ без включен ДДС.


Игорь
Игорь

Сколько стоит 1 м2 этот проект и есть ли у Вас кто его выполнит под Вашим надзором...стены кирпич с 0 до въезда(стоимость должна включать все под акт 23.

С Уважением,Игорь Беленко.

Илиан Петков
Илиан Петков

Мы архитекторов, но мы имеем контакты со строительными компаниями. Стоимость строительства зависит от того, где будет построен дом. Кроме того, какие материалы вы хотите для интерьера. Лучше всего, чтобы видеть Вас в нашем офисе и говорить с Вами или Вашим представителем. С уважением.

Cenal
Cenal

zraveite srajoten proekt no iskam da popitam ako se majne trepezaryata cenata dali se promena

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, може да се премахне трапезарията. Ако не се променя квадратурата на къщата, цената не се променя.


Cenal
Cenal

BLAGODARYA ZA ODGOVORA

CENAL
CENAL

POKRIVAT BETONENLIE I AKOE TAKA MOSELI DASE SMENIB KON DIRVEN BLAGODARYA

Светозар Петков
Светозар Петков

Над втория етаж има стоманобетонна плоча, върху която ляга дървения скатен покрив с керемиди.


CENAL
CENAL

blagodarya za informacyata nai skoro vreme stesigo kupya proekta haresani proekta blagodarya

Rraalica@abv.bg

Здравейте

Искам да попитам няколко неща.Първо проекта е страхотен :)).Първият ми въпрос е възможно ли е верандата да се измести от другата страна на къщата( да се излиза пак през кухнята ,но от др страна)?Ако е възможно тогава кухнята да се разшири със стената на антрето и след това по този начин и горните две спални да станат малко по-големи?

Благодаря предварително

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, желаните промени са напълно възможни и няма проблем да се проектира къщата по този начин. Заповядайте в някой от нашите офиси, за да уточним детайлите. Поздрави!


Rraali@abv.bg

Извинявам се имах предвид покритата трапезария,не верандата :)

Ася Първанова
Ася Първанова

Здравейте, със съпруга ми харесваме много проекта. Интересува ни дали фирмата Ви извършва и услуги по промяна предназначението на ПИ и разрешително за строеж или можем да ползваме услугите Ви след този етап. И още, въпреки, че проекта ще е прекрасно ориентиран /изток-юг/ на парцела ни в този си вид , необходимо ли е геодезко заснемане. Благодаря.

Yaki
Yaki

zdraveite haresvami proekta no da popitam za grubiya stroes na tozi roekt kolko beton sigli tuhli i selyazo sa neobhodimi blagodarya

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, без да проектираме къщата за вашия парцел няма как да дадем предварително такива количества. В зависимост от сеизмичния район и геоложките дадености на терена конструкторът преизчислява конструкцията на къщата и едва тогава може да предостави такива количества. Поздрави!


Ради
Ради

Здравейте,цената от 350 евро се отнася за разгънатата застроена площ или за застроената площ.благодаря ви.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, тази цена се отнася към РЗП на къщата, но имайте впредвид, че към момента цените за строителство са променени значително и вече тази цифра не е актуална. Точно остойностяване можете да получите от строителни фирми. Поздрави!