Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 40

Информация за проекта:

 • Проект ID: 225
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 8350 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 184 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 346 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 6
 • Спални: 5
 • Балкони/Тераси: 2
 • Веранди: 1
 • Гараж (брой коли): 2
 • Бани/WC: 6
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Този готов проект на голяма еднофамилна къща е особено подходящ за къща за гости. Пасторалната и визия с преобладаваща дървена облицовка се вързва хармонично с природната среда на мястото. Всяка спалня в къщата е проектирана със собствена баня за повишен комфорт, както и за да може сградата да функционира като къща за гости. Просторни витрини отварят помещенията към двора, а голяма двукрила врата свързва дневната с верандата. Елегантна дървена решетка от хоризонтални жалузи създава детайл и разгражда мощната стена на стълбището. Особено внимание е отделено на защитата от прегряване на стаите като големите козирки предпазват помещенията от преослънчаване. Къщата е двуетажна и на първо ниво са проектирани входно антре с дрешник към него, просторна дневна с кът за камина, трапезария, кухня, спалня със собствена баня, гараж за две коли, килер, склад и тоалетна. На втория етаж са развити четири големи спални, всяка със самостоятелна баня и общ за нивото дрешник. Пред три от спалните са проектирани тераси, които отчасти са покрити от покривната козирка. Прибраният навътре втори етаж създава усещането за легнала на терена къща, която се вписва органично в околната среда. Благоустрояването на двора се допълва от дървена пергола, по която да растат увивни растения. Под нейната сянка е развито място за хранене на открито.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е четирискатен, покрит с керемиди. Дограмата е дървена със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 21м
за вилно строителство - 23м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
 

225 8350

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Adi Konedareva
Adi Konedareva

Bih iskala da razbera kakva e priblizitelnata cena za da se postroi tazi ku6ta?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, можете да се запознаете с приблизителната цена от горния линк към статията "Каква е строителната стойност на еднофамилната къща?". Там детайлно сме разбили стойността по пера. Грубо би излязла около 300-320 евро на м2 без ДДС.


Филис Алтанова
Филис Алтанова

Бих искала да попитам дали този обект го има построен или в процес на застрояване, и ако е така къде.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, проектът все още не е изпълнен или в процес на строеж.


Boris Vasilev
Boris Vasilev

Zdraveite,Moze li da mi izpratite vsi4ki arxiterkturni planove na tazi kasta ,(proekt 40)

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, на този етап сме дали максималната информация, така че да можете да се запознаете с проекта, но и нашите авторски права да са защитени. При реален интерес към конкретната къща моля заповядайте в някой от офисите ни, където ще ви предоставим подробни разпределения.


Mitko
Mitko

Zdraveite :) Predlagate li firma ili firmi,koito osushtestvqvat proektite?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ние сме архитектурно студио, но познаваме фирма, с която сме работили по други обекти. Тук вече е от значение къде ще се строи къщата, за да се прецени дали офертата на тази фирма ще бъде конкурентна. При желание за проектиране можем да направим среща и с представител на тази фирма. Поздрави.


Наталия Сюлеменчева
Наталия Сюлеменчева

Възможно ли е да се направи огледален план и на втория етаж от 2-те спални да се направи хол ?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, посочените от Вас промени са напълно реализуеми и възможни.


Б Петров
Б Петров

Възожно ли е да се надстрои втория етаж върху съществуващ един етаж -56кв м гредоред ина каква цена

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ще Ви отговоря подробно на Вашия e-mail понеже казусът не може да се опише в няколко изречения. Поздрави!


Али
Али

Здравейте,интересувам се дали може и първият етаж да се преустрои за гости с 4 спални и да е равностоен по комфорт и функционалност на 2 етаж. Благодаря!

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, напълно е възможно да се преустрои първия етаж, но при това положение трябва да се премахне дневната, трапезарията, кухнята и гаража или да се увеличи квадратурата на къщата. Трябва ни по-подробна информация какво точно искате да постигнете - хотел от семеен тип или еднофамилна къща с много спални. Поздрави!

Али
Али

Благодаря! Искането на инвенститора е къща за гости.


Христо Тъканов
Христо Тъканов

Здравейте! А възможно ли е гаражът заедно с помещенията до него, които са склад и килер, да се превърнат в едно голямо помещение 50 квадратни метра, което да е фитнес зала, а гаражът да се направи под къщата(така няма да има нужда от прозорци, както ако например фитнес залата се помести под къщата), където да се предвиди място за 3 коли, котелно помещение, както и перално помещение плюс склад/мазе. Идеята ми е всичко това да е под земята, без да се "повдига" къщата, за да се запази тази височина. Това с колко би оскъпило проекта?Поздрави,

Христо Тъканов

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, всичко това, което сте описал е напълно възможно. Единственото по-съществено предизвикателство е разполагането на рампата за три автомобила. Вероятно ще трябва да преместим подхода за подземния гараж отстрани (ако е възможно) или да помислим за преместване на входа на къщата. Относно оскъпяването ще ви изпратя e-mail с цената на проекта.


Силвия Тодорова
Силвия Тодорова

Здравейте, къщата много ми хареса. Преди около година сте отговорили, че проекта още не е изпълнен. Интересува ме дали има някакъв напредък за да мога да я видя някъде, или трябва да се осланям на снимките

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, няколко клиента са поръчали този проект, но нямаме обратна връзка докъде са стигнали със строителството. Основната цел на перспективите е да получите максимално точна представа как би изглеждала къщата преди още да сте я построили.


Пепа Борисова
Пепа Борисова

Здравейте моят въпрос е сходен,като на г-н Тъканов.Може ли да мине гаража като подземен етаж,като се прибави до него закрит басейн,фитнес зала и баня?Като дворът да е на две нива т.е. подземният етаж да има гледка към двор и басейна да може лятото да става и открит(или да се отваря отчасти).Или ако ви кажа исканията си може ли да ми изготвите макет на проекта в 3D варянт за да добия ясна представа на това,което искам.Благодаря!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, няма проблем да адаптираме проекта по начин, който да удовлетвори вашите желания. Стига парцела да позволява тази промяна и да има достатъчно място, за да се развие рампа към подземния гараж, не виждам причина да не може да се реализира подобен вариант. Разбира се след започване на работа по проекта ще ви изготвим 3D визуализация с променената къща. Поздрави!


Ася
Ася

ЗДравейте!Имам няколко въпроса:

1. Има ли възможност вместо гараж на първия етаж да се предвиди жилищно помещение?

2. Кухнята от първият етаж да се завърти на 180градуса и да се залепи с гръб към спалнята и банята, като така се отвори по-голямо пространство?

3. Покривът не втория етаж да бъде тип плосък, за да може да не направи нещо от рода на частично покрита зимна градина със щироки тераси, оградени със стъкло... примерно?Благодаря Ви предварително за отговора!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, желаните от вас промени са напълно реализуеми. Не виждам пречка къщата да бъде препроектирана, така че да отговаря на вашите желания. Поздрави!


Андрей Иванов
Андрей Иванов

Здравейте,

проекта е много хубав. Интересува ме как е предвидено отоплението на къщата. Също така ме интересува дали е възможно студената вода да идва чрез содиране, тъй като на парцела няма ВИК.

Благодаря ви.

Ели
Ели

Здравейте, възможно ли е на втория етаж двете бани които са една до друга да станат една голяма баня, а третата която е 3,8кв.м. да бъде дрешник. Също да се премахне спалнята от 20.7кв.м , за да стане една голям тераса. Как би се отразило това на цената проекта?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, всички промени, които визирате са напълно възможни. Цената за проекта ще се промени с около 200 до 300лв. Поздрави!


Петьо
Петьо

Здравейте,
мноого хубава къща, ама много. Поздрави за проекта.
Интересувам се от цената на реализирания проект на фаза груб строеж, със завършени външни фасади и дограми.
Вътре стандартно на шмакловка и замазка. Ако имате и приблизителни стойности и за цялостно завършване ще е още по-добре.
В началото е имало стара цена от около 320 евро/кв.м., но какво е включвала тя по пера?
Имало е и линк с разбивка , но вече не го намирам на тази страница.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, благодаря за изразеното положително мнение за проекта. Относно строителната стойност, през последната година тя се промени съществено и до ключ би излязла около 500-550 евро/м2. За по-точно остойностяване трабва да се обърнете към строителни фирми за оферта. Поздрави!