Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 39

Информация за проекта:

 • Проект ID: 224
 • Тип покрив: Плосък
 • Цена: 7330 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 107 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 330 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 7
 • Спални: 5
 • Балкони/Тераси: 6
 • Веранди: 2
 • Бани/WC: 4
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Това е готов проект на двуфамилна къща „близнак“ с модерен облик. Фасадата е решена с каменна облицовка от варовикови плочи, дървена облицовка и цветна мазилка. Търсен е обликът на лятна къща за рекреация и отдих. Покривът е проектиран като тераса „градина“, която отчасти е покрита с дървени слънцезащитни жалузи. Просторни витрини обединяват интериора с екстериора и отварят помещенията към панорамата. Къщата е двуетажна като на първо ниво са представени два варианта на разпределение. Лявата половина съдържа входно антре, дневна, кухня и трапезария (в самостоятелно помещение) и тоалетна. В дясната част на къщата дневната, трапезарията и кухненския бокс са решени еднопространствено и отделно е проектирана спалня. На второ ниво двете половини са еднакви и съдържат по две спални и по една баня. Пред всяка спалня е проектиран просторен балкон. Стълбището стига до покривната тераса, откъдето обитателите биха се наслаждавали на гледката. Големите балкони и козирки предпазват помещенията от преослънчаване.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е плосък. Дограмата е дървена или ПВЦ със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 23м
за вилно строителство – 25м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

224 7330

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

План на покрива

План на покрива

Коментари

Valentin stanimirov
Valentin stanimirov

zdraveite imam edin vapros . haresami proekta na tazi kushta da popitam vashata firma osven da pravi proekti izvurshvali i stroitelnite deinosti i ako da kolko pari shte struva da se napravi tazi kushta do kluch

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ние сме архитектурна фирма и не се занимаваме със строителство. Можем да ви насочим към строител, който да ви изготви подробна оферта за този проект, съобразена с конкретния парцел.


Здравко
Здравко

Здравейте!Поздравления за този прекрасен проект!Имам към вас следния въпрос:възможно ли е той да бъде изпълнен в по-голям мащаб?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, няма проблем да се увеличи размера на сградата, колкото е необходимо. Нашата работа като проектанти е да адаптираме функцията на новата къща според вашите изисквания като същевременно запазим визията на сегашната.


Angel Angel
Angel Angel

Искам да попитам цената приблизително на къщата до ключ. Благодаря!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ориентировъчната строителна стойност е между 350 и 380 евро/м2. Поздрави!


Sven
Sven

HI, haresva mi proektat Vi ,vaprosat mi e : Vazmogno li e v tazi kvadratura i vizija da se vmestjat o6e 1 spalnja i banja ?

Blagodarja

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, поисканата промяна е напълно възможна. Поздрави!

Kremena Stoyanova
Kremena Stoyanova

Здравейте, актуален ли е все още проект 39.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, проектът е актуален. (Макар че не съм сигурен какво точно искате да кажете с този въпрос). Поздрави!


Kremena Stoyanova
Kremena Stoyanova

Здравейте, попитах защото последните коментари са от 2013-2014г. Много ни хареса проекта. Живеем в чужбина и съпругът ми се прибира в средата на Юни, погледнах какви са необходимите документи преди да поръчаме проекта. Ще се свържем с вас в най-кратки срокове. Поздрави