Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 28

Информация за проекта:

 • Проект ID: 214
 • Тип покрив: Двускатен
 • Цена: 4300 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 83 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 186 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 6
 • Спални: 4
 • Балкони/Тераси: 3
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Това е типов проект на планинска къща. Визията и е решена в традиционни за планинските райони материали: необработен камък, дървена ламперия и бяла мазилка. Растерирането и обкантването на фасадата с дървени летви допълнително допринася за битовото звучене на къщата. Сградата е двуетажна като на първия етаж са разположени входно антре, дневна, трапезария, кухненски бокс, спалня, баня и склад. Пред дневната е проектирана голяма веранда покрита с дървена пергола. Към верандата е предвиден кът за барбекю. На втория етаж са развити три спални, кабинет, две бани и дрешник. Едната баня и дрешникът са проектирани към родителската спалня. Пред всяка спалня има балкон.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е двускатен, покрит с керамични керемиди. Терасите са изпълнени със студоустойчива настилка. Дограмата е дървена със стъклопакет от бяло флоатно нискоемисионно Ка-стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 17м
за вилно строителство - 19м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

214 4300

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Sergei danchev
Sergei danchev

Molia, da mi izgotvite oferta za grub stroej - izlivane na osnovi do pokriv bez mazilki el. v i k i t.n.Terenyt e raven v gradski rajon s petno za stroej. predvaritelno vi blagodaria.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, до колкото разбирам от коментара ви, на вас ви е необходима строителна фирма, която да ви оферира строително-монтажните работи за груб строеж на къщата. Като проектанти нашата задача е да предоставим проектите на желаната къща, за да можете да я изпълните. Колко ще ви струва строителството можете ориентировъчно да се информирата от статията "Каква е строителната стойност на еднофамилната къща?".

Sergei danchev
Sergei danchev

Не разбрах дали се занимавате само с проектирането, или с проектирането и изпълнението.След като проекта е ваш, предположих, че би могло да е възможно да се предостави ориентировъчна оферта.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, да проектът е наш, но ние се занимаваме само с проектиране. Изпълнението на къщата се извършва от строителна фирма на базата на нашия проект. Строителната фирма ще ви даде точна и подробна оферта въз основа на проекта, особености на парцела и т.н. Ориентировъчна цена можете да получите от нашата статия, за която писах в предишния пост.