Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 15

Информация за проекта:

 • Проект ID: 200
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 5000 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 55 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 115 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 3
 • Спални: 2
 • Балкони/Тераси: 1
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 2
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Това е готов проект на еднофамилна къща решен в традиционен стил. Каменната и дървената облицовки, бялата мазилка и елегантните дървени детайли на парапета и около прозорците подсилват тази визия. Къщата е компактна и е двуетажна. На първия етаж са проектирани дневна с камина, трапезария, кухня, тоалетна и склад. Просторна покрита веранда е проектирана пред дневната и в нея е обособен кът за външна камина. Елегантна дървена пергола подчертава входа на къщата. На втория етаж са проектирани две спални и баня. Развита е малка тераса пред спалните. Големите стрехи на покрива придават балансиран завършек на къщата.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е четирискатен, покрит с керемиди. Дограмата е дървена със стъклопакет от нискоемисионно Ка-стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 14м
за вилно строителство - 16м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
 

200 5000

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Nikolai Dimitrov
Nikolai Dimitrov

Zdraveite, interesuva me ima li ia niakade postroena ka6tata ot gotov proekt 15 i moje li da mi izpratite o6te snimki ot vatre i ot van na ka6tata.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, тази къща е изготвена само на проект. Интериорни перспективи не са изготвени.


Матилда
Матилда

Бихте ли ме оведомили за пълна цена до ключ. Колко сте стрива този проект.матилда

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, подробна и точна цена за изграждането на къщата могат да ви оферират строителните фирми в зависимост от конкретния проект и парцел. По наша преценка цената ще е около 300 евро на м2.


Петя Досева
Петя Досева

Интересувам се от този проект, но поради финансовия характер на строителството - искам да попитам дали е възможно да се използва за "сглобяема" къща или е нужна промяна?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, конкретно този проект не е оптимизиран за дървена конструкция и ще претърпи известна промяна в разпределенията. При желание от ваша страна може да се помисли за такава редакция на проекта.


Тодор
Тодор

Здравейте, може ли да бъде построена къщата на имот с лице 14 м.?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, проектът на къща може да бъде приложен в парцел с лице 14м при условие, че парцелът попада в урбанизирана територия, отредена за жилищно строителство.


Xristo
Xristo

Здравейте интересуваме колко евро ще излезе на квадрат да се построй

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ориентировъчната строителна стойност до ключ на проекта е 350 евро/м2.


Илко
Илко

Здравей те ,Собственик съм на стара селска къща. Харесах проекта 15 искам да попитам можели да се направят някой промени , лицето на имота ми е 15,5 м ? Строителния надзор аз ли го плащам ?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Могат да се правят всякакви промени, като ако не се променя квадратурата цената остава непроменена. Относно строителния надзор - ако желаете такъв - той се плаща допълнително. Ако имате в предвид авторския надзор по време на строителството (за конструктор, архитект, ВиК, ОВ и др), той също е по отделно договаряне и е в зависимост от броя на посещенията. Поздрави!


Emil Marinov
Emil Marinov

Можели да има промяна в проекта

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Могат да се правят всякакви промени, като ако не се променя квадратурата цената остава непроменена.


Румяна Милушева
Румяна Милушева

Здравейте,

за проект № 15 моля да ми изготвите приблизителна количествена сметка на материалите, за да зная с какви пари мога да започна строежа. За мен е много важно. Ако е възможно проект № 15 да се коригира така, че на втория етаж да има 3 стаи, а застроената площ да се увеличи до 55 кв.м. Не ми е нужна фактура, затова ще платя за проектирането без ДДС.Очаквам отговора Ви

Румяна

Mарио
Mарио

Здравейте,Изготвям КС и КСС, Анализи и графици за изграждането на всички проекти. Предлагам и комплексна цена за направата на груб строеж и строеж до ключ в зависимост от местоположението (районна). В зависмост от желанието на клиента предлагаме строителство с доставка на материалите от Възложителя (само труд).

Разполагаме с доказателствен материал относно качественото изпълнение на обектите.


Владимир Димов
Владимир Димов

Здравейте,Какво включва цената на проекта. Има ли количествени сметки, Ел, Вик, Екология, Енергийна ефективност и всичко друго.Ще мога ли да го внеса, в София, за разрешение за строеж без допълнителни разходи? Не става ясно къде минават водосточните тръби.

Даниела Георгиева
Даниела Георгиева

Здравейте, интересувам се имате ли строителни фирми които да ми препоръчате ?
Също така се интресувам от възможна промяна на проект 15
балгодаря много

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, имаме контакти на строителни фирми, но първо трябва да уточним по коя строителна система ще бъде проектирана къщата: монолитно строителство или с дървена или метална конструкция. Относно промените - всякакви промени са възможни. Предлагам Ви да се срещнем в наш офис и да коментираме възможностите. Поздрави!


Тодор
Тодор

Здравейте,
Във вилната зона в която имам намерение да строя се позволяват строежи на 1 етаж и 1/2. Възможно ли е този проект да се преработи така че да покрие това условие?
Поздрави,
Тодор

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, не виждам пречка да се преработи проекта. За по-голяма сигурност можете да изпратите на нашата поща сканирана визата за проектиране, за да видим градоустройствените показатели. Поздрави!