Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 13

Информация за проекта:

 • Проект ID: 198
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 5000 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 105 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 105 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 1
 • Стаи: 3
 • Спални: 2
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 2
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Това е еднофамилна къща предназначена за целогодишно ползване. Проектирани са всички спомагателни помещения – склад, гардеробно, перално, необходими за безпроблемното обитаване във всеки сезон. Къщата е едноетажна, с традиционни материали. Използвана е комбинация от каменна облицовка с дървени сантрачи и бяла мазилка. Дневната зона е с обособени кътове за мека мебел, трапезария и кухненски бокс. При желание кухнята може да се обособи като самостоятелно помещение. Разработени са две спални със среден размер. От жилищните помещения се излиза на обширна веранда, която е защитена от декоративна стена с арковиден отвор. Проектирано е външно барбекю, което е ориентирано към дневната зона.

Конструкцията на сградата е монолитна, стоманобетонна с тухлени ограждащи стени. Проектът е разработен и във вариант със сглобяема дървена конструкция или със сглобяеми модули. Покривът е четирискатен, покрит с керемиди.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 22м
за вилно строителство - 24м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
 

198 5000

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Видол Неделев
Видол Неделев

Бихте ли могли този проект да го пригодите за дървена сглобяема къща и с колко ще се промени цената на проекта. Предварително благодаря.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, този проект на къща може да бъде пригоден във вариант с дървена конструкция. Това би оскъпило проекта със 100 лв. Поздрави!


Видол Неделев
Видол Неделев

Здравейте,Бихте ли ми препоръчали фирма или фирми, които могат да изпълнят този проект във вариант с дървена конструкция?

Поздрави

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, строителни фирми има много (зависи и къде се намира парцела ви), които могат да изпълнят тази къща с дървена конструкция. Препоръки няма как да ви дам, защото не съм работил с тях. Моят съвет е да потърсите в мрежата мнения на техни клиенти, за да си изградите представа. Нашата работа като проектанти е да предоставим качествен проект на къща, така че всеки да може да я изпълни.


Ивайло Георгиев
Ивайло Георгиев

Добър ден, според Вас колко би струвал строежа на проект 13- до 50 км от София,.Предполагам ,че имате фирми строители с които работите.предварително БлагодаряИ.Георгиев

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, не работим с конкретни строителни фирми и затова не мога да ви кажа точна стойност за строежа. Приблизителната цена е около 300-350 евро на м2 до ключ. За този проект това означава 30 000-35 000 евро. Все пак имайте впредвид, че това са ориентировъчни стойности и са само за груба референция.


Радослава Александрова
Радослава Александрова

Здравейте, много ми хареса този проект. В момента сме в процедура по вадене на документи за строеж. Интересува ме колко ще се оскъпи проекта ако направим малки промени - например да увеличим жилищната площ за сметка на верандата, и бихме ли могли да влезнем контакт и евентуално да действаме без да са готови документите от Софийска вода и ЧЕЗ? На този етап разполагаме със скиците и виза. Благодаря предварително. Поздрави.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ако промените не засягат конструкции и инсталации, то те няма да оскъпят проекта. Колкото до увеличаване на жилищната площ за сметка на верандата - добавената площ ще се таксува по 10евро/м2. На първо време скицата и визата са напълно достатъчни, за да започнем разговори. Свържете се с нас, когато Ви е удобно. Поздрави!


Tobi Pantadgiev
Tobi Pantadgiev

Interesuvam se kakva ste e cenata na kusta ot tezi proekti do 100 kv.m RZP,v leva ili v evro,[sredna adin.cena].Blagodatya.

Tobi Pantadgiev
Tobi Pantadgiev

Molya za edin. cena

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ориентировъчно може да приемете строителната стойност за такава къща около 300-350евро/м2. Отделно се смятат верандите и вертикалната планировка по терена. Цената обаче зависи от това каква фирма ще Ви строи къщата и какви материали ще използвате. Поздрави.

Костадин петров
Костадин петров

GAKOBILD EOOD ...DARVENI KASHTI NA CENA OT 200.00e DO KLUCH ,CENATA E DO KRAIA NA 2014

Любен Деянов
Любен Деянов

Този проект ще може ли да се реализира на парцел с площ от 300кв.м

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Всичко зависи от геометрията на парцела и от ограничителните линии дадени във визата за проектиране. Все пак ми се струва, че парцелът ще е малък. Поздрави!