Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 12

Информация за проекта:

 • Проект ID: 197
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 4720 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 93 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 206 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 4
 • Спални: 3
 • Балкони/Тераси: 1
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

В този готов типов проект на къща се преплитат два стила: модерен и традиционен. Използвани са характерните за старата българска къща камък, дърво и мазилка, но те са приложени по съвременен начин. Използвани са овални форми по фасадата. Къщата е на два етажа като на първо ниво са проектирани входно фоайе, просторна дневна, трапезария, кухня, склад и тоалетна. Развит е кът за хранене и външна кухня под покритата верандата към двора. Големи витрини преливат дневната зона към верандата и двора като същевременно позволяват на обитателите да се възползват максимално от дневната светлина. На второ ниво са проектирани три просторни спални и две бани. Развита е голяма покрита овална тераса пред спалните. Многото дървени елементи по фасадата приобщават къщата към природната среда.

Конструкцията е монолитна стоманобетонна. Ограждащите стени са тухлени с външна топлоизолация. Фасадното оформление включва каменна и дървена облицовка и цветна мазилка. Дограмата е от дърво със стъклопакет от нискоемисионно стъкло. Покривът е четирискатен покрит с керемиди.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 19м
за вилно строителство - 21м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

197 4720

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Penka
Penka

Dobar den,Tozi proekt mnogo mi dopada i kategorichno se spiram na nego,no bix iskala da znam kakvo da predpriema ot tuk natatak pri polojenie che ne jiveya v balgaria.Imam parzel v plovdivska oblast ot 1000m2 koyto ima statut za zemedelska zemya.Zapoznata sam che tryabva da smena statuta, no nyamam vazmojnoto vreme.

V balgaria sam mesez uli i smyatam da zapochvam planovete za stpej.

Kakvi vazmojnosti mi predlagate vie,kolko vreme shte e neobxodimo prisastvieto mi tam.Az sama li tryabva da se zanimavam sas vsichki neobxodimi dokumenti ili ima firma koyato moje da go napravi na moe myasto.

Албена Андреева
Албена Андреева

Здравейте,

Разбирам че може да се нанасят поправки по проектите. Тази къща ми харесва но бих искала да се махнат част от каменните елементи по фасадата. На първи етаж вместо голиам хол предпочитам по малък с малка спалня и ако е възможно баня а не само тоалетна. Вторият етаж е рпекрасен като разпределение. Тази къща не е сглобяема доколкото разбирам. Може ли да се изпълни от фирма за сглобяами къщи или не? при промяна на проект ще се качи тази цена публикувана цена? Благодаря

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, промените които желаете са напълно възможни. Относно изпълнението със сглобяеми елементи, необходимо е известно адаптиране на разпределенията, така че да стане възможно изпълнението и по сглобяем начин. Цената на проекта след нанасяне на промените (и при запазване на тази квадратура) би се покачила с около 600лв.

Красимира Каранейчева
Красимира Каранейчева

Здравейте! Тази къща е проект на моите мисли! Много е красива! Браво на проектанта!

Бих искала да попитам колко би била цената на изпълнението до ключ? И какво за вас означава - до ключ? Благодаря ви!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте и благодаря за позитивното мнение. По наша преценка тази къща ще излезе между 350-380 евро/м2 до ключ. "До ключ" разбираме всичко БЕЗ ел уредите, мебелите и санитарията. С други думи да са положени всички инсталации, настилки и боя по стените. Поздрави!