Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 02

Информация за проекта:

 • Проект ID: 187
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 5500 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 118 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 243 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 6
 • Спални: 5
 • Балкони/Тераси: 4
 • Веранди: 1
 • Гараж (брой коли): 1
 • Бани/WC: 4
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Този проект на двуетажна еднофамилна къща е развит в модерен стил с раздвижени обеми и площно остъкляване. Фасадата е проектирана с каменна облицовка и два цвята мазилка. На първия етаж на къщата са развити входно антре, дневна, трапезария, кухненски бокс с килер към него, спалня, баня и гараж за една кола със склад към него. Проектирана е голяма покрита веранда с открита кухня и кът за барбекю, както и външна тоалетна към обема на къщата. Пред дневната има дървена пергола по която да се увива катерлива растителност. На втория етаж са развити четири спални, две бани и дрешник. Пред всяка спалня има тераса.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е четирискатен, покрит с керемиди. Терасите са изпълнени със студоустойчива настилка. Дограмата е PVC със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 20м
за вилно строителство - 22м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

187 5500

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Николай Дончев
Николай Дончев

Здравейте.Интересува ме този проект има ли подземна част,какво е предвидено да се разположи във нея,площта и начина на отопление.Поздрави.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, да този проект има и подземно ниво, което е 34 м2, които не влизат в описаната квадратура от 243 м2. Там е разположено котелно помещение. Котлето може да е на различни видове гориво според случая.


Никола стоименов
Никола стоименов

колко е чистата площ на първия етаж БЕЗ ПОКРИВА НА БАРБЕКЮТО И БЕЗ ПЛОЧНИКА ОКОЛО КЪЩАТА КОЛКО КВ.М. Е ВТОРИЯ ЕТАЖ .КАКВА Е ЦЕНАТА НА ПРОЕКТА ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, първия етаж е 118 м2, втория е 125 м2. Цената на проекта си е такава, каквато е описана по-горе.


Тодор Величков
Тодор Величков

Здравейте,бих искал да разбера приблизителна цена за постройаване на тази къща.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ориентировъчно стойността на къщата до ключ е 300-350 евро на м2.


Тодор Величков
Тодор Величков

Здравейте,подлежи ли проекта на корекции.

Светозар Петков
Светозар Петков

Да всичко от проекта може да се промени, като в зависимост от обема на промяната цената ще се коригира.


Rujdi Sabriev
Rujdi Sabriev

iskam da znam dali proekta e samo arhitekturen ili pylen nabor, s ViK ,EL i t.n

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, проектът е изготвен по всички части и цената е за пълен набор от проекти. Не са включени част "Геодезия", част "Геология" и част "Озеленяване". Подробна информация може да намерите в секцията "КАКВО НЕ ВКЛЮЧВАТ ПРОЕКТИТЕ?". Поздрави.


Николай Мелев
Николай Мелев

ЗДРАВЕЙТЕ,ДАЛИ Е ВЪЗМОЖНО ДА МИ СЕ ПОСТРОИ САМО ГРУБИЯТ СТРОЕЖ ПЛЮС ПОКРИВА И КОЛКО ЩЕ СТРУВА.БЕЗ ЗИДАРИЯ БЕЗ НИЩО САМО БЕТОНА И ПОКРИВ

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ние сме проектантско студио и не можем да Ви отговорим на тези въпроси. Обърнете се към строителната фирма, която сте избрали за реализирането на проекта. Ние можем да Ви подготвим проектната документация до строително разрешение. Поздрави!


Виктория Асенова
Виктория Асенова

Здравейте, работите ли с някоя конкретна фирма, която може да извърши строежа? И също искам да попитам тъй като не съм наясно, писали сте, че ориентировъчно цената е 300-350 евро на кв. метър - това се изчислява за всеки етаж по отделно ли, тоест всеки етаж по 300евро?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Имаме контакти на различни строителни фирми, но по никакъв начин не сте задължени да строите с тях. Всичко е въпрос на допълнителна договорка между вас. Относно цените за строителството - сега са доста по-високи и варират около 500евро/м2. Смята се общата площ на къщата (РЗП), но това е много ориентировъчно. Най-добре е да се дадат количествени сметки, които да бъдат остойностени. Поздрави!


Ат.Иванов
Ат.Иванов

Здравейте,готов проект 02 е перфектен.Питането ми е може ли да се направи малка корекция но да се запази външният облик,а именно първият етаж да включва: дневна с трапезария ,тоалетна,малко складово помещение,вътрешна стълба. Желателно е да има и външна тоалетна. Вторият етаж да включва три спални с баня и тоалетна. Очаквам Вашият отговор
Благодаря

Ат. Иванов
Ат. Иванов

Извинявайте пропуснах да има подземна част и гараж двоен

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, всички промени по плановете са възможни като неминуемо ще има лека разлика в облика на къщата, но стила ще се запази подобен. Проектът на къщата при това положение ще се превърне от типов в индивидуален. Поздрави!


Bekir Aslan
Bekir Aslan

Hello, I'm from Turkey and we want to build a house in our village in Kardzhali. My question is How much will it cost to build this house, and also I don't know If this company is available everywhere around Bulgaria or only in the big cities like Sofia,Burgas and Plovdiv

Thank you! :))

Илиан Петков
Илиан Петков

Hello! We are an architectural studio and we can design the house all over Bulgaria. However, we do not build outside Sofia. We can search for a construction company in Kardzhali, that can do the actual building. Regards!