Архитектурно студио
Работаем в любом масштабе и
в любой сфере
архитекти София
Создаем пространства в синхроне
с иx
окружением
Архитектурно студио
Мы объединяем естественный рельеф с
человеческой
находчивости
Архитектурно студио
Мы реализуем динамичные, инновационные и
устойчивые
проекты

Проект 25 - Деревянный дом

Project Details:

 • Project ID: 211
 • Тип крыши: Четырескатный
 • Цена: EUR 1230 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Площадь зданий: 98 кв.м.
 • Общая площадь: 98 кв.м.
 • Functionality
 • Этажи: 1
 • Комнаты: 4
 • Спальни: 3
 • Веранда: 1
 • Бани/WC: 4

Project Details:

Дом "Корда" - деревянный дом

211 1230

Floor Plans:

План на първи етаж

План на първи етаж

Comments:

ИРИНА ЖЕЛЯЗКОВА
ИРИНА ЖЕЛЯЗКОВА

ЗДРАВЕЙТЕ, ВПЕЧАТЛЕНА СЪМ ОТ ПРОЕКТА. ИНТЕРЕСУВАМ СЕ КАТО ЦЕНА КАКВО ЩЕ МИ СТРУВА ДО МОМЕНТА, В КОЙТО МОГА ДА СИ НАНЕСА МЕБЕЛИТЕ. ДАЛИ ИМА ЕТАПНОСТ И КАК ПРОЦЕДИРАТЕ. ПАРЦЕЛЪТ СЕ НАМИРА В С. МАРКОВО ОБЛ. ПЛОВДИВ.

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, радваме се, че този проект на къща покрива вашите изисквания. Приблизителната строителна стойност по наша преценка е между 30 000 лв и 35 000лв. Основния строителен елемент е дървото и понеже цената на този материал варира в големи граници е трудно да бъдем конкретни. Най-точна сметка бихте получили от строителна фирма, която да остойности количествата вложени материали.


Станислав Спасов Сиренарски
Станислав Спасов Сиренарски

Здравеите,Къштата е уникална но искам да попитам отвътре сас гипсокартон ли е и каква изолация има като цяло отвън и отвътре.Благодаря ви.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,

в този си вид къщата е проектирана с ламперия отвън и отвътре. Но при желание от Ваша страна може да бъдат предвидени други материали - гипсокартон, ОСБ, магнезиеви плоскости отвътре. За да се запази тази визия е добре отвън да остане обшивката от дървена ламперия. Топлоизолацията е каменна вата. Предвидена е паропропускаща мембрана, която да осигури въздушния плик на къщата. Поздрави!


 filip dimitrov
filip dimitrov

zdraveite imam mqsto v suhindol(veliko tyrnovo)v regulaciq haresva mi tazi kyshta no da ne e dyrvena dali moje da byde ot stomanobeton i tuhli i kakva cena shte ima pri zavyr6en vid do akt 16 i za kolko vreme moje da byde napravena

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, да проектът на къщата може да бъде изработен и със стоманобетонна конструкция и тухлена зидария. Строителната стойност на такава къща до ключ е около 300 евро на м2. Що се касае до продължителността на строителството, то времето зависи от числеността и уменията на бригадата, финансовата обезпеченост на клиента и от метеорологичните условия по време на строежа. Обикновено 4 до 6 месеца са напълно достатъчни за завършване на такава едноетажна къща, която няма подземна част.


Божана Виденова
Божана Виденова

Здравейте , наистина пи горе посочените цени за този проект за реални горе долу и каква е степента на завършване , ако е така ? Искаме да попитаме също дали може да се построи с по малка квадратура примерно около 75 кв. ?

Божана Виденова
Божана Виденова

Постройката към къщата влиза ли към проекта и цената?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, след Вашия коментар направихме повторно изчисление на строителната стойност на тази къща. Цената за строителство във вида, в който виждате на картинката (с верандата и беседката)до ключ е 30 000 евро с ДДС. Това е крайна цена както виждате и на тази стойност къщата може да бъде построена. По принцип може да се преработи проекта по всякакъв начин с цел да се намали квадратурата, но това трябва да стане след разговор в наш офис. Поздрави!


Сара Серафимова
Сара Серафимова

Здравейте, искам да попитам цената 30 000 лева ли е или 30 000 евро?

Благодаря Ви предварително.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, цената 30 000 евро е крайна с ДДС за готовия продукт така както го виждате на картинките - с веранда и беседка. Поздрави!


Петя Досева
Петя Досева

Здравейте - моят въпрос е тази къща приложима ли е за силно наклолен терен? Т.е. идеята е ако се направи "основа" (като маза), която да е един вид вкопана, и да се преодолее до някаква степен денивелацията, приложим ли е проектът след това?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ако преодолеем денивелацията с полувкопан етаж - мазе, то тогава няма никакъв проблем да се приложи проекта върху основата.


Марин Моллов
Марин Моллов

Здравейте, много ми хареса конкретния проект. Интересува ме при изпълнение на този проект каква трябва да бъде дебелината на основата(плочата).Възможно ли е да бъдат направени две бани вместо три, а носещата конструкция да е стоманена не дървена.При ПВЦ цветна дограма каква би била преблизителната цена и до каква степен се завършва проекта(подове, стени, тавани,кухня, бани и т.н)

За изпълнение на подобен проект всички видове документи и разрешителни едни и същи ли са с тези на тухленото строителство.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, дебелината на плочата се дава от конструктор за конкретния парцел, но тъй като няма сутерен най-вероятно това ще бъде армирана бетонова настилка с дебелина около 10-14см. Относно баните - да, няма проблем да са две, но тогава едната (или и двете) трябва да са достъпни през коридора. КОнструкцията без проблем може да се сметне като стоманена, но за целта трябва да проведем разговор в наш офис. И последно, ние сме проектантско студио, а не строителна фирма. Цената за довършване при тези параметри не може да бъде дадена на този етап, преди да се даде новата количествена сметка. Документите за издаване на разрешение за строеж са еднакви за всички видове конструкции. Поздрави.


Румен Кумчев
Румен Кумчев

Здравейте, харесваме проекта, но имаме въпроси относно неговото преработване съгласно нашите изисквания. Кога е удобно да проведем среща/разговор?

Светослав Стефанов
Светослав Стефанов

Здравейте, заинтересован съм от този проект и искам да попитам колко ще струва издигането на такава къща.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, малко по-горе в коментарите сме дали ориентировъчна цена за строителството на дървена сглобяема къща. Като проектанти няма как да бъдем категорични за крайната строителна стойност. Обърнете се към строителна фирма, която да остойности проекта. Поздрави!