Архитектурно студио
Работаем в любом масштабе и
в любой сфере
архитекти София
Создаем пространства в синхроне
с иx
окружением
Архитектурно студио
Мы объединяем естественный рельеф с
человеческой
находчивости
Архитектурно студио
Мы реализуем динамичные, инновационные и
устойчивые
проекты

Готовый проект 48

Готовый проект 48

Project Details:

 • Project ID: 233
 • Тип крыши: Четырескатный
 • Цена: EUR 3320 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Площадь зданий: 171 кв.м.
 • Общая площадь: 290 кв.м.
 • Functionality
 • Этажи: 2
 • Комнаты: 6
 • Спальни: 5
 • Балконы: 2
 • Веранда: 1
 • Гараж: 1
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: No

Project Details:

Готовый проект дома N48

233 3320

Floor Plans:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Comments:

Silvana emilova
Silvana emilova

mnogo e krasiva tasi kachta moje li da znam kakva cena e ?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, цената за проекта на къщата е посочен по-горе. Ако имате предвид строителната стойност на къщата трябва да се обърнете към строителна фирма, която да Ви я оферира.

Пламена
Пламена

Къщата наистина е много красива но ако можете да ми кажете как точно става процеса на "сглабянето" към кого мога да се обърна за строежа на къщата някой от вашата фирма или да повикам друга?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, тази къща е с монолитна конструкция (стоманобетон и тухли). Строителството се извършва от лицензирана строителна фирма, каквато не сме ние. Ние сме архитектурно бюро, но можем да Ви свържем с такава фирма. Ние изготвяме само проектите на къщите. Поздрави.

Petia
Petia

nie li triabva da namerim stroiteli ili vie ste isrpatite???

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ние изработваме проектите и гарантираме за тяхното качество. В зависимост от това къде се намира Вашия парцел можем да Ви свържем със строителна фирма, която да изгради къщата (не разполагаме с контакти на строители за цялата страна, а само на определени райони). Поздрави!


Лазар младенов
Лазар младенов

Здравейте г-н Петков исках да знам ако е възможно дали тази къща ще се побере в парцел 745кв метра лица на улици 25 и30 метра кинт 1,2 кк10 метра застрояване 60% озеленяване 40 % Благодаря ви много!!!Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, описаните градоустройствени показатели са повече от достатъчни, за да се побере и съответно реализира този проект. Поздрави!


Vladimir Krauze
Vladimir Krauze

Zdraveite pri golemina na mestoto 17mlice na ulicata i daljina 32m dali shte moje da se pobere ili da se prepravi proekta za da pasne na po gorno opisania parcel. Blagodaria

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Ширината на парцела от 17 метра е недостатъчна да се побере къщата, освен ако нямате разрешение от съседа гаража да бъде долепен на странична регулация (да бъде долепен до оградата). В момента тази къща се строи имено по този начин и е напълно реално да получите такова разрешение. Ако все пак трябва да се отдръпнете на нормативното разстояние без проблем може да се променят габаритите на къщата, за да се вмести. За повече информация ни търсете на фирмените телефони, за да обсъдим конкретните детайли. Поздрави и успешна Нова 2014 година!


Веселин Димитров
Веселин Димитров

Може ли проекта да се използва за построяването на къща с метална конструкция (тип американска къща) и ако неможе скъпа ли ще е корекцията на проекта

Крум Крумов
Крум Крумов

Проекта изпълним ли е във вариант дървена къща /сглобяема/....

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, проекта може да бъде изпълнен във вариант дървена къща, но някои от елементите може да се наложи да бъдат стоманени. Поздрави!

Krum Krumov
Krum Krumov

Благодаря...


Delqn
Delqn

moje li na miasto na garaja da se napravi barbekiu,a toi da se premesti na miastoto na otkritata trapezaria?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Чисто технически е възможно да се проектира това, което искате, но трябва да се прецени дали е уместно да се постави барбекюто толкова далече от дневната и кухнята. Добре е да обсъдим какви са ви вижданията и основно каква е геометрията на парцела, за да помислим дали няма по-добра алтернатива. Поздрави!