Архитектурно студио
Работаем в любом масштабе и
в любой сфере
архитекти София
Создаем пространства в синхроне
с иx
окружением
Архитектурно студио
Мы объединяем естественный рельеф с
человеческой
находчивости
Архитектурно студио
Мы реализуем динамичные, инновационные и
устойчивые
проекты

Готовый проект 14а

Project Details:

 • Project ID: 201
 • Тип крыши: Четырескатный
 • Цена: EUR 1760 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Площадь зданий: 58 кв.м.
 • Общая площадь: 145 кв.м.
 • Functionality
 • Этажи: 2
 • Комнаты: 4
 • Спальни: 3
 • Балконы: 3
 • Веранда: 1
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: No

Project Details:

Готовый проект дома №14а

201 1760

Floor Plans:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Comments:

Не знам кой си....
Не знам кой си....

Къщата е хубава! Удобно разположение...Единствено забележка имам към големината на спалните...Да бяха малко по-големи иначе като външен вид къщата е страхотна! Строител съм и дори аз се чудя как са направени тези камъни :D СТрахотна е...може да помисля и да ви се обадя да си поръчам проекта! ;)

Светозар Петков
Светозар Петков

Благодаря за коментара и за изразеното положително мнение. Относно спалните, прав сте за големината, но тя следва заданието на клиента, за който първоначално е била проектирана къщата. Както знаете всичко в крайна сметка се свежда до пари и оптимизиране на квадратурите. Ако все пак се спрете на този проект за ваша къща, то помещенията могат с лека промяна да се уголемят според вашите изисквания.


Aldin
Aldin

zdraveite. priblizitelno kolko shtemi izleze postroikata(do kliu4)??

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, отговорът на този въпрос зависи от строителната фирма, която ще изпълнява проекта, както и от местоположението на къщата. Също така цената зависи от вложените материали за довършителни работи, както и вида на дограмата и много други. Ориентировъчно цената варира около 350евро/м2. Но тя може да падне или да се покачи. Поздрави.


Gocho
Gocho

imam parcel 750 kv.m. vav vilna zona.mogem li da q postroim na takova mqsto?mnogo mi haresva.

ISPDD.com
ISPDD.com

Здравейте, не виждам причина къщата да не може да се събере във вашия парцел. Все пак ако разполагате с виза за проектиране или скица на парцела е добре да ни я изпратите, за да потвърдим на 100%. Поздрави!


Борислав Борисов
Борислав Борисов

Здравейте подгонил сам нещата за този проект, другата седмица ми е готова комбинираната скица и ще Ви моля за съдействие или лека консултацийка!!!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, когато сте готов с документите, можем да се видим в нашия офис и да коментираме Вашето инвестиционно намерение. Поздрави!


Калоян
Калоян

Здравейте,
Собственик съм на УПИ За жилищно строителство - кота корниз -10 м. ,плътност -30%, кинт - 1 в гр. Банкя. Лицето на парцела е 13 метра дъл0очина 46. Възможно ли е този проект да се преработи за да влезе в парцела при спазване на равпоредците за отстояния и какво би струвало това.

Поздрави.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, при лице на парцела 13м след отчитане на отстоянията от страничните имотни граници остават 7м за къщата. Това означава, че стъпката на сградата трябва да се намали с 50см. Освен това, поради спецификата на конкретния проект (надстърчане на обемите на втория етаж над първия) е нужно допълнително намаляне на втория етаж. Може да бъде проектирана къща на Вашия парцел в сходна стилистика, но ще си е почти нов проект. Заповядайте в нашия офис да Ви изготвим оферта за проектиране. Поздрави!

Филипов
Филипов

Здравейте!
Как е решен въпроса с олуците, конкретно в този проект?
Не виждам нито вертикални, нито хоризонтални такива.
С уважение

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, олуците са показани на визуализацията (хоризонталните сиви ивици в края на покрива). Вероятно се интересувате от водосточните тръби (вертикалните елементи, отвеждащи водата от олуците), които на картинките не са показани. Погледнете предходния Готов проект 14, от който изхожда конкретния проект 14а и ще Ви стане ясно. Поздрави!