Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Проект 52 - Дървена сглобяема къща

Информация за проекта:

 • Проект ID: 237
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 2560 EUR (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 46 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 46 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 1
 • Стаи: 2
 • Спални: 1
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 1
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Представяме ви проект на едноетажна дървена сглобяема къща предназначена за сезонно ползване. Всички спомагателни помещения са отпаднали с цел оптимизиране площта на къщата, но за сметка на това основните помещения (дневна и спалня) са с нормални размери. Проектирана е голяма покрита веранда с барбекю пред дневната зона, както и две дървени перголи (над паркомястото и пред верандата) предназначени за увивни растения.

Конструкцията на къщата е сглобяема с дървен скелет (колони и греди) и е покрита с необходимите пластове за осигуряване на комфорта на обитаване. Покривът е четирискатен и е покрит с керемиди. Дограмата е дървена или ПВЦ със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство – 16м
за вилно строителство – 18м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.

 

237 2560

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Ирина
Ирина

Здравейте,

този проект номер 52, е само проект или изграждане на къщата? Какво включва тази цена от 2200 лв?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,

цената от 2200лв включва само изготвянето на проектната документация. За по-подробна информация прегледайте менюто горе в ляво и по-точно секцииите "Съдържание на проектите" и "Какво не включват проектите". Поздрави!

Иван
Иван

Здравейте бих искал да попитам дали е възможна преработка на този проект от сглобяемо към монолитно жилище и това влияе ли на цената му.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, къщата може да бъде преработена и като монолитна. Това ще намали цената със 100лв. Поздрави!


Мартин
Мартин

"Дървен скелет" гредово-редова конструкция ли ще рече или панели?

Joanna Karaoulani
Joanna Karaoulani

Dear,

I am interested for the project ID 237. - House Design 52
Is it possible to have some photographs of the house inside please.
Would you be so kind to inform me if it possible to transfer it in Chalkida area of Greece?
If yes, how much is the price for transportation?

Thank you.

Илиан Петков
Илиан Петков

Good day,
Unfortunately, we have no pictures from the interior of the house. Please have in mind that this project is ONLY an architectural design and not a real house. We are an architectural studio and we design houses. We do not build them or transport them. Thanks again for your interest in our work. Best wishes!


ΖΗΜΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
ΖΗΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ 52 ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΜΦΟΡΤ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΦΟΡΤ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ 49--52. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Silvia Nitsova
Silvia Nitsova

Kolko struva do klu4

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, строителната стойност на къщата до ключ ориентировъчно е около 400-450 евро на м2 за РЗП. За точно остойностяване се обърнете към строителни фирми. Поздрави!


Румяна
Румяна

Възможно ли е фундамента да бъде по висок?Застроената площ да бъде 40 кв.м?Приблизително каква ще е крайната цена-до ключ?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Фундамента може да е по-висок, а също така и квадратурата може да бъде 40кв.м. Цената зависи от много фактори. На първо място е вида на конструкцията: монолитна, дървена или метална ще бъде. Наклона на терена и височината на фундамента също оказват влияние. Не на последно място е вида на вложените материали: вид на мазилки и облицовки, дограма, покривни покрития. След като се уточни всичко може да получите оферта за строителство до ключ. Поздрави!


Мария владимирова
Мария владимирова

Здравейте,интересува ме може ли да се направи кьща с две спални ,кухня,баня и тоалетна за 40000лева,като в тях да влиза всичко?

Светозар Пеков
Светозар Пеков

Здравейте, ние сме архитектурно студио, а не строителна компания и затова не може да се ангажираме с точна строителна стойност. Обърнете се към строители относно този въпрос. Поздрави!


Димитър Димитров
Димитър Димитров

Каква е цената до ключ и може ли да се направи същата от тухла и каква ще е цената?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! За да дадем цена за строителството ще ни е необходима повече информация за терена и местоположението на парцела. Отделно трябва да се изберат материалите по фасада, топлоизолация и вида на дограмата. Предлагам да се видим в нашия офис и да ни дадете повече детайли. При желание може да се проектира със стоманобетонова конструкция и тухлена зидария, но за толкова малка къща няма да е рентабилно. Губи се много площ в стени. Поздрави!