Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Проект 50 - Дървена сглобяема къща

Информация за проекта:

 • Проект ID: 235
 • Тип покрив: Двускатен
 • Цена: 5000 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 67 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 67 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 1
 • Стаи: 2
 • Спални: 1
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 1
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Това е проект на компактна къща или вила за сезонно ползване. Изключително е подходяща за ваканционна къща край море, езеро или в планината. Сградата е едноетажна и е с правоъгълна форма. Обособени са дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня с нормални размери и гардеробно към нея, малък склад с възможност за пералня, а също така и баня с възможност за вход от дневната и спалнята. Проектирана е и покрита веранда пред дневната.

Къщата е с цокъл от суха каменна зидария, а над него е с минерална мазилка. Предвидени са дървени кантове около прозорците, както и декоративни пана с дървени летви монтирани на разстояние една от друга. Над верандата са пуснати дървени ребра, по които може да се развие увивна растителност.

Конструкцията на къщата е сглобяема с дървен скелет (колони и греди) и е покрита с необходимите пластове за осигуряване на комфорта на обитаване. Покривът е двускатен и е покрит с керемиди. Дограмата е дървена или ПВЦ със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство – 12.5м
за вилно строителство – 14.5м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
 

235 5000

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Ненко Николов
Ненко Николов

Здравейте ,Моля за информация за след като закупя проекта , има ли фирма която да ми изработи тази къща по Вашия проект и за колко лева на кв.м. С ДДС - без цената на проекта .

Аз и моята фирма се интерисува ме да закупим готови сглобяеми къщи. Позволете ми да попитам и за транспорта - в един контейнер ще се събере една сглобяема къща в този размер ?Благодаря Ви предварително .

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, познаваме фирма, която изработва основно сглобяеми къщи с високо качество. Произвежда всички елементи в цех с висока степен на точност. Относно цената трябва да се обърнете към тях за остойностяване. С тях трябва да обсъдите и казуса с пренасянето в контейнер. Лично по моя преценка това е напълно реализуемо. В писмо до вашия e-mail ще ви изпратя координати на фирмата и телефон на управителя, ако представлява интерес за вас.


Даниела Богоева
Даниела Богоева

Ще бъда много благодарна, ако ми изпратите телефона на фирма, която би изпълнила този проект!

Поздрави!

Д. Богоева

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, отговорили сме Ви в писмо. Поздрави!


Антон алеков
Антон алеков

Хреса ми, моля за координати за фирма строител.Регион-Благоевград

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте. Радваме се, че Ви харесва проекта. Има различни строителни фирми, които биха могли да изпълнят проекта и всяка работи по различна технология - стандартна сглобяема конструкция, СИП панели и т.н. Първо трябва да се уточни как искате да бъде подготвена къщата и после ще Ви свържем със строител. Поздрави!


Павел Павлов
Павел Павлов

Здравейте,

Интересувам се от ваш проект за къща

Цена за проекта

Приблизителна цена За готова къща до ключ(без включен фундамент)

Срок за изпълнение .Поздрави,

Павел

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,

цената за проекта е оказана горе под заглавието и за този проект е 2200лв (за частите описани в раздела "Съдържание на проектите"). Относно строителната стойност и сроковете за изпълнение трябва да се обърнете към строителни фирми. Ние сме архитектурно студио. Поздрави!


Цветелина Шиндарова
Цветелина Шиндарова

Здравейте,

бихте ли ми пратили координатите на фирмата-строител?

Благодаря предварително!

Гост
Гост

Къща изградена от СИП панели от осб лепено с формалдехидно лепило което излъчва и пълни с полистирол излъчващ стирен при това на цена 600лв на квадратен мветър, ама вие сериозни ли сте ?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, благодаря за изразеното мнение, макар че не разбрах това въпрос ли е или констатация. Като проектанти ние даваме ориентировъчни строителни стойности на най-разпространените стоителни системи. Всяка от тях има своите предимства и недостатъци. Поздрави!


Атанас Атанасов
Атанас Атанасов

Здравейте,
Харесва ми този проект, всички заложени помещения и визия са перфектни, но се нуждая от още една спалня. Парцелът ми е 500 м2 с лице 15,5 м. Какво е необходимо за преработката на проекта и каква ще е цената?
Поздрави!

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! За преработката ще са необходими изходни данни - виза и геодезическа снимка, както и да уточним как точно да бъде добавена спалнята. Относно цената за проектиране - ще се запази на 2200лв, като отпада отстъпката от 10%. Поздрави!


Едо
Едо

УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ, ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПРОУЧВАМ ЕКОКЪЩИ ОТ ДЪРВЕНИ ЛЕПЕНИ ГРЕДИ. КОНСТАТИРАМ, ЧЕ ВЪВ ФИНЛАНДИЯ, САЩ, РУСИЯ, ФРАНЦИЯ, АВСТРИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ И ДР., ТОВА СТРОИТЕЛСТВО Е ТВЪРДЕ ОТДАВНАШНО, МНОГОВЕКОВНО. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТАКА. НАПРИМЕР, В ПЛОВДИВ И ОКОЛНОСТТА НЯМА НИТО ЕДНА ДЪРВЕНА КЪЩА, А КЪЩИ-КРЕПОСТИ НИКНАТ ПОСТОЯННО. В РАЙОНА НА Х.ЗДРАВЕЦ ИМА 2-3, КОИТО МИ ЛОВЯТ ОКОТО. НО, ДЪРВЕНАТА КЪЩА НА МОИТЕ МЕЧТИ, КОЯТО КОПНЕЯ ДА ПОДАРЯ НА 6 членното СИ СЕМЕЙСТВО, Е ОТ ОКОЛО 250 кв.м. ВИДЯХ Я В ЕДИН РУСКИ САЙТ И ВЕДНАГА МЕ ГРАБНА. МНОГО РАЗДВИЖЕНА, ДВУЕТАЖНА ПОСТРОЙКА. ИМА ГАРАЖ И ОТДЕЛНО ОТ КЪЩАТА -РАБОТИЛНИЦА С МАШИНИ ЗА ДЪРВО И МЕТАЛ, ТА ДА МОГА ТАМ ДА СИ ИЗКАРАМ СТАРИНИТЕ, БЕЗ ДА ПОДВИВАМ КРАК. КОЛКО БИ БИЛО ДОБРЕ, ДА СЕ ПРЕНАСТРОЯТ БЪЛГАРИТЕ, ОТНОСНО ВИДЪТ И КАЧЕСТВОТО НА СТРОИТЕЛНИТЕ МАТЕРИАЛИ, ДА СЕ МАСОВИЗИРА СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЕКОКЪЩИ ОТ ДЪРВО. ДАЙ, БОЖЕ, ДА ДОЖИВЕЕМ, КАКТО ДОЖИВЯХМЕ И ВИДЯХМЕ КОЛОСАЛНИ ПРОМЕНИ ЗА БРОЕНИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ.

Stoil
Stoil

zdraveite iskam da pitam za proekt.ID.235 67kv.m kato na foto to kolko htemi izleze gotova s montaja i s vsickite za jivene instalazi i vodoprovod bania i nastilki i pokriv govoria za vsicko zavarheno kato na snimkata .blagodaria pihetemi na imeil dase razberem. [email protected]

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ние сме архитектурно студио и проектираме и остойностяваме ПРОЕКТНАТА документация, която предхожда реалното строителство. Обърнете се към строителни фирми за оферти за изграждане на къщата. Поздрави!


Емилия
Емилия

Здравейте, този проект само за сглобяема къща ли може да се използва, много ми харесва идеята за такава, но не съм сигурна дали фирмите работят с качествено дърво, затова може би ще се насоча към конвенционално строителство, затова питам. Благодаря Ви.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Къщата може да бъде проектирана и със стоманобетонова конструкция. Поздрави!


Neli Cherneva
Neli Cherneva

Здравейте, можете ли да препоръчате фирма във Варна, която може да изпълни качествено този проект?Хубав ден!