Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Проект 19 - Дървена сглобяема къща

Информация за проекта:

 • Проект ID: 205
 • Тип покрив: Едноскатен
 • Цена: 2400 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 40 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 80 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 3
 • Спални: 2
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 3

Информация за проекта:

Материалите за тази къща са взети от природата и са дърво за конструкцията и стените, камък и пясък за подложка около основите. Висококачествена иглолистна дървесина без изкуствени добавки се използва за конструкцията и облицовките на стените. Лаковете, с които се третира дървото са на водна основа. Изготвени са работни проекти с всички необходими сглобки за безпроблемен, бърз и евтин монтаж. Подът на къщата е покрит с дюшеме, а стените са облицовани с ламперия. Тази къща е подходяща за равнинни, полски терени.

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

205 2400

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Разрез през къщата

Разрез през къщата

Коментари

Ивайло Енчев
Ивайло Енчев

Здравейте,

може ли да ми дадете информация колко струва изработването на тази къща. Може ли да ни предложите фирма, която изработва такива къщи.Поздрави

Зорница Данаилова
Зорница Данаилова

Здравейте,

може ли да ми дадете информация колко струва изработването на тази къща.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,

построяването на тази къща ще струва около 26 000 лева. Цената може да варира малко в зависимост от местоположението на парцела.

Поздрави!


Венелина Великова
Венелина Великова

Здравейте,къщата става ли за целогодишно ползване или е само за летния сезон. Поздрави!

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, къщата може да се използва като вила или къща за почивка през цялата година. Не е пригодена за къща за постоянно живеене, защото няма някои помещения като склад, котелно, перално и т.н. Иначе има необходимата топлоизолация, която и позволява да функционира и през зимата. Поздрави!


Въпроси
Въпроси

Здравейте. Искам тази къща за целогодишен достъп да използвам.
1 .Удачно ли е с леки промени да се направи котелно отделение.
2. И към този момент към колко лева ще възлезе построяването и в Нови Искър примерно?
3. Може ли на фасадата от пред да се сложи навес м/у първият и вторият етаж за слънчеви панели?
Поздрави!

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Да, можем с леки промени да добавим котелно помещение, но заедно с вас трябва да уточним неговото местоположение. Относно строителството на тази къща трябва да се обърнете към строителна фирма, за да получите конкретна оферта. Различните строители дават доста разнопосочни цени за едно и също нещо. Относно навеса на фасадата - възможно е да се проектира такъв, но трябва да се изследва архитектурния облик, за да прецените дали би ви харесала къщата по новия начин. При желание може да се свържете с нас на фирмените телефони. Поздрави!


Надя
Надя

Здравейте,
ние определено се насочихме към този модел и вече съм наясно с промените, които искамe. Но сега събирам оферти за строеж. Можете ли да ме напътите към фирми за сглобяеми къщи (панелeни или дървени или както там още ги водят) и на фирми предлагащи монолитно строителство.