Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 58

Информация за проекта:

 • Проект ID: 243
 • Тип покрив: Плосък
 • Цена: 7890 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 114 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 326 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 3
 • Стаи: 4
 • Спални: 3
 • Балкони/Тераси: 4
 • Гараж (брой коли): 2
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Това е проект на луксозна морска къща с модерен облик, който проличава в преплитането на обемите и умелото съчетаване на материалите. Тази къща е проектирана да преодолява голяма денивелация на терена, което я прави особено подходяща за стръмни парцели. Търсено е максимално остъкляване към двора и към прекрасната гледка. Къщата се състои от сутерен, партер, един жилищен етаж и покривна тераса. Сутеренът съдържа гараж за два автомобила и мазе. Партерният етаж е проектиран полувкопан в ската, като в предната част се намират дневна с камина, кухня с трапезария и входно антре, а отзад са склада, пералното помещение и банята. Стълбищната клетка е решена в непосредствена близост до главния вход на сградата. Дневната и трапезарията са ориентирани към двора и са в директна връзка с него. На първия жилищен етаж са проектирани три спални и две бани. От всяка спалня се излиза на тераса, като две от спалните споделят обща тераса. От покривната тераса се открива гледка към панорамата. Проектирана е метална слънцезащитна пергола и зона за барбекю.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна със стени от тухлена зидария. Външните стени и всички гранични елементи са топлоизолирани. Фасадната обработка на къщата включва полимерна мазилка, каменна облицовка, както и облицовка от композитни панели в дървесни шарки. Покривът на сградата е плосък.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство – 17м
за вилно строителство – 19м

 

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
 

 

243 7890

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на подземен етаж

План на подземен етаж

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

План на покрива

План на покрива

Ситуиране на къщата в парцела:

Жилищно строителство

Жилищно строителство

Вилно строителство

Вилно строителство

Коментари

Mariya Yaneva
Mariya Yaneva

Zdraveite,

mnogo mi haresa tozi proekt vyzmojno lie da se postroi tazi kychta s dyrvena konstrukciq i kakva chte e cenata i.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, радваме се, че Ви харесва проекта. За съжаление къщата е прекалено голяма, за да е рентабилно изграждането и с дървена конструкция. Това, което Ви препоръчваме като компромисен вариант е изграждане на стоманобетонния скелет (колони, греди, плочи), а ограждащите и вътрешните преградни стени да бъдат с дървена конструкция. По този начин ще използвате носимоспособността на бетона и комфорта на дървото. Към момента не можем да Ви отговорим цената на едно такова комбинирано строителство колко ще излезе.


Борис
Борис

Здравейте. Интересува ме каква е предвидената височина на обекта, тъй като данните с които разполагам за имота на който ще се строи са: лице 20м. пл. 40% , кинт 1, 3, к. к. 10м. , което ще рече че ми се позволява височина 10 метра

Благодаря

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте. От най-ниската точка при гаража, до най-високата точка при перголата на покривната тераса, височината е 11.10метра. Но кота корниз зависи от много фактори и в случая от котата на моделирания терен, така че според мен къщата може да бъде приложена. Поздрави.


Юрий
Юрий

Ищу проект монолитного дома для строительства на склоне , уклон примерно 25-27 градусов на юг. Общая площадь дома 130-150м2. Цоколь -гараж, мастерская, кладовая, туалет. 1 этаж - гостиная с кух. блоком 33-35м2, камин, гостевой туалет. 2 этаж - 3 спальни 12-14 м2. Главная спальня со своей ванной комнатой. Для двух других спален еще одна ванная комната.

Желательно наличие гардеробных комнат и общих или раздельных балконов.

На уровне первого этажа дом с 3 сторон опоясывает терраса. С востока- шириной около 3 м., с юга 1.5м и с востока 1.5 м до входной двери.

Возможно, что у вас есть что-то близкое к моей мечте? Чтобы начать обсуждение...

С уважением, Юрий.

Сергей
Сергей

Здрасти.Во сколько примерно обойдется весь этот проект.???