Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 55

Информация за проекта:

 • Проект ID: 240
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 9320 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 216 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 388 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 6
 • Спални: 4
 • Балкони/Тераси: 2
 • Веранди: 1
 • Гараж (брой коли): 2
 • Бани/WC: 5
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Това е проект на луксозна еднофамилна къща или къща за гости в средиземноморски стил, който се подчертава от арковидните отвори на покритата веранда, от големите покривни козирки и от светлите тонове на мазилката. Къщата очарова с елегантните елементи при връзката на стените с козирките, както и с детайлите от варовик около прозорците и около отворите на сградата. Негативни кантове в топлоизолацията членят хоризонтално фасадните плоскости. Къщата е двуетажна като на първо ниво са развити просторна дневна с кът за билярд, трапезария, кухня, кабинет, спалня със самостоятелна баня към нея, гараж за две коли, тоалетна, складове и котелно. Площното остъкляване на дневната създава хармонична връзка между интериора и екстериора. Проектирана е покрита веранда с кът за барбекю, кът за хранене и външна кухня. На второ ниво са разположени три спални, две бани и два дрешника. Пред две от спалните е проектиран балкон. Разпределението на второ ниво позволява лесно обособяване на самостоятелни бани към всяка спалня, за да може сградата да функционира като къща за гости.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна със стени от тухлена зидария. Външните стени и всички гранични елементи са топлоизолирани. Фасадата е изпълнена от цветна минерална мазилка. Покривът на сградата е четирискатен, покрит с керемиди. Концепцията при проектирането на къщата е създаването на легнала (хоризонтална) визия на къщата, за да се впише тя органично в дворната среда.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство – 24м
за вилно строителство – 26м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
 

240 9320

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Ситуиране на къщата в парцела:

Жилищно строителство

Жилищно строителство

Вилно строителство

Вилно строителство

Коментари

Манолов
Манолов

Възможно ли е проектът да бъде приспособен незначително

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте,
всякакви промени към проектите са възможни и дори са желателни, за да отговорят максимално на Вашите изисквания.
Поздрави!


Иво Венков
Иво Венков

ПОЭДРАВИ на целият колектив. Вашите проекти са невероятно красиви и ме эатрудняват при иэбора. Браво. Но эатрудненията ми са свърэани не само с красотата на къщите но и с раэмерите на парцела който имам. Раэмерите на мястото е 500к.м. 20м. лице към улицата и 25м. дълбочина. Спрял съм се на проект # 240 и бих искал да энам въэможно ли е тоэи проект да бъде вкаран в теэи рамки но да се эапаэи виэията на къщата. Благодарности и успехи в биэнеса и личният живот.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, благодаря за позитивния коментар. Конкретно към въпроса Ви, съдейки по предоставените размери на парцела ще е нужно стесняване на къщата с около 4м. Може да се извърши такава промяна като се запази визията на къщата до голяма степен. Заповядайте в наш офис, за да обсъдим Вашите идеи. Поздрави!


Иван Михайлов
Иван Михайлов

Здравейте,може ли визията да се запази,като разгърнатата площ на къщата да е в порядъка на 200-250 квадрата.Благодаря предварително и хубав ден.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, можем да намалим квадратурата на къщата като премахнем определени помещения, но запазим стилистиката. При всяко положение ще се получи нова къща със сходна визия. На една среща в наш офис можем да обсъдим възможните компромиси и идеи за Вашата къща. Поздрави!


Янчо Якимов
Янчо Якимов

Здравейте,

Проект номер 55 много ми хареса и бих искал да знам каква би била цената на строителството до ключ за този проект ?! Също така бих искал да знам дали този проект може да бъде изпълнен извън България ?


Благодаря предварително.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, строителната стойност до ключ на къщата ориентировъчно е 400-450 евро/м2 за РЗП. Проектът може да бъде изпълнен извън България, НО трябва да се преценят конкретните законови норми и ограничения на мястото, където желаете да приложите къщата. За целта е добре да се чуем и обсъдим възможните начини на сътрудничество. Поздрави!


Здравейте!
Здравейте!

Здравейте! Колко ще струва да се изпълни на груб строеж само външно както е?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ние сме проектанти и можем да остойностим пълната проектна документация. Обърнете се към строители за оферта за груб строеж. Поздрави!