Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 48

Информация за проекта:

 • Проект ID: 233
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 6490 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 171 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 290 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 6
 • Спални: 5
 • Балкони/Тераси: 2
 • Веранди: 1
 • Гараж (брой коли): 1
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Този готов проект на луксозна градска къща съчетава в себе си модерна визия и елегантни форми. Овалните обеми създават акцент и подчертават главните помещения в сградата. Грубата каменна зидария контрастира на елегантните плоскости на дървената облицовка от HPL панели. Финните детайли от варовик около прозорците и витрините, както и хоризонталното членение на каменните стени допринася за богатството на визията и за нейното очарование. Къщата е решена на два етажа като на първо ниво са проектирани входно антре, просторна дневна, овална трапезария, кухня с островна мебел, две спални, баня, склад, килер, котелно и гараж за една кола. Оформен е кът за камина в дневната. Просторна покрита трапезария предоставя прекрасен поглед към двора. На втория етаж са проектирани три спални, два дрешника и две бани. Главната спалня има самостоятелна баня и дрешник. Развити са два балкона, които обслужват всички спални. Основен принцип при проектирането на къщата е бил отварянето на помещенията към двора и околната среда посредством по-площно остъкляване. Търсено е проникване в дълбочина на естествената светлина.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна. Ограждащите стени са тухлени с външна топлоизолация. Фасадното оформление включва каменна облицовка от гнайс, цветна минерална мазилка „Baumit” и дървена облицовка. Дограмата е PVC със стъклопакет от нискоемисионно стъкло. Покривът е многоскатен покрит с бетонни керемиди “Bramac”.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 21м
за вилно строителство – 23м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

233 6490

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Silvana emilova
Silvana emilova

mnogo e krasiva tasi kachta moje li da znam kakva cena e ?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, цената за проекта на къщата е посочен по-горе. Ако имате предвид строителната стойност на къщата трябва да се обърнете към строителна фирма, която да Ви я оферира.

Пламена
Пламена

Къщата наистина е много красива но ако можете да ми кажете как точно става процеса на "сглабянето" към кого мога да се обърна за строежа на къщата някой от вашата фирма или да повикам друга?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, тази къща е с монолитна конструкция (стоманобетон и тухли). Строителството се извършва от лицензирана строителна фирма, каквато не сме ние. Ние сме архитектурно бюро, но можем да Ви свържем с такава фирма. Ние изготвяме само проектите на къщите. Поздрави.

Petia
Petia

nie li triabva da namerim stroiteli ili vie ste isrpatite???

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ние изработваме проектите и гарантираме за тяхното качество. В зависимост от това къде се намира Вашия парцел можем да Ви свържем със строителна фирма, която да изгради къщата (не разполагаме с контакти на строители за цялата страна, а само на определени райони). Поздрави!


Лазар младенов
Лазар младенов

Здравейте г-н Петков исках да знам ако е възможно дали тази къща ще се побере в парцел 745кв метра лица на улици 25 и30 метра кинт 1,2 кк10 метра застрояване 60% озеленяване 40 % Благодаря ви много!!!Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, описаните градоустройствени показатели са повече от достатъчни, за да се побере и съответно реализира този проект. Поздрави!


Vladimir Krauze
Vladimir Krauze

Zdraveite pri golemina na mestoto 17mlice na ulicata i daljina 32m dali shte moje da se pobere ili da se prepravi proekta za da pasne na po gorno opisania parcel. Blagodaria

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Ширината на парцела от 17 метра е недостатъчна да се побере къщата, освен ако нямате разрешение от съседа гаража да бъде долепен на странична регулация (да бъде долепен до оградата). В момента тази къща се строи имено по този начин и е напълно реално да получите такова разрешение. Ако все пак трябва да се отдръпнете на нормативното разстояние без проблем може да се променят габаритите на къщата, за да се вмести. За повече информация ни търсете на фирмените телефони, за да обсъдим конкретните детайли. Поздрави и успешна Нова 2014 година!


Веселин Димитров
Веселин Димитров

Може ли проекта да се използва за построяването на къща с метална конструкция (тип американска къща) и ако неможе скъпа ли ще е корекцията на проекта

Крум Крумов
Крум Крумов

Проекта изпълним ли е във вариант дървена къща /сглобяема/....

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, проекта може да бъде изпълнен във вариант дървена къща, но някои от елементите може да се наложи да бъдат стоманени. Поздрави!

Krum Krumov
Krum Krumov

Благодаря...


Delqn
Delqn

moje li na miasto na garaja da se napravi barbekiu,a toi da se premesti na miastoto na otkritata trapezaria?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Чисто технически е възможно да се проектира това, което искате, но трябва да се прецени дали е уместно да се постави барбекюто толкова далече от дневната и кухнята. Добре е да обсъдим какви са ви вижданията и основно каква е геометрията на парцела, за да помислим дали няма по-добра алтернатива. Поздрави!