Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 33

Информация за проекта:

 • Проект ID: 218
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 2400 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 66 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 66 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 1
 • Стаи: 2
 • Спални: 1
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 1
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Представяме Ви готов проект за малка едноетажна къща предназначена за малки парцели или за хора с ограничен бюджет. Тя може да се използва и за вила поради компактните си размери и липсата на обслужващи помещения като гардеробно, котелно, гараж и т.н. Въпреки скромните си размери в къщата има добре развити дневна с трапезария и кухненски бокс, както и спалня със стандартни размери. Обслужващите площи на коридора са намалени до минимум, като същевременно не се губи от функционалността на къщата. Проектът на тази еднофамилна къща представя модерна визия посредством фасадното третиране и съчетанието на различните облицовки – камък, дърво и мазилка. Покривът е четирискатен с керамични или бетонови керемиди.

Конструкцията на къщата е монолитна, стоманобетонна. Ограждащите стени са с тухлена зидария и с необходимата топлоизолация монтирана външно. Може да се проектира и вариант с дървена конструкция на къщата със стени от гипсокартон, ОСБ и магнезиеви плоскости. Дограмата е дървена или ПВЦ със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

218 2400

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Инж.Силвия Савова
Инж.Силвия Савова

Здравейте прекрасни проекти -прекрасни къщи с удоволствие бих живяла в доста от тях!Поздравления!Интересува ме мислили ли сте да откриете офис във Варна...

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, радвам се, че проектите на къщи предизвикват положителни емоции у вас и че ви харесват. До момента не сме имали възможност да отворим офис във Варна, макар и да имаме желание. Ако имате нещо конкретно впредвид моля свържете се с нас по телефона или пишете на e-mail.


Камелия Василиева
Камелия Василиева

Здравейте! Много харесвам тази къщичка и се интересувам, можете ли да ми направите изчисление колко ще струва с ВИК и партида за ток, канализация и т.н. Предварително благодаря! Камелия Василиева

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, от линка "Каква е строителната стойност на еднофамилната къща" можете да се запознаете детайлно какво е процентното съотношение на отделните строително-монтажни работи. Имайте предвид, че цената зависи в огромна степен от конкретния парцел и наличната около него инфраструктура, затова към момента е невъзможно да ви дам точна стойност.


РАЙКА ДИМИТРОВА
РАЙКА ДИМИТРОВА

ИСКАМ ДА ВИДЯ ТАЗИ КЪЩИЧКА НА ДВА ЕТАЖА, КАТО ВТОРИ ЕТАЖ ДНЕВНАТА ДА СЕ РАЗДЕЛИ НА ДВЕ СТАИ КАТО СЕ МАХНЕ ВГРАДЕНИЯ ГАРДЕРОБ/ ИЛИ ПОРТ МАНТО/И ТОВА ПРОСТРАНСТВО ОТИДЕ КЪМ ХОЛА. СЛЕД ТОВА СЕ ОФОРМИ ЕДНА КРАСИВА ВЕРАНДА НАД ТАЗИ ОТ ПЪРВИ ЕТАЖ.МОЖЕ ЛЕКО ЗАОБЛЕНА. СТЪЛБИЩЕТО ДА БЪДЕ ВЪНШНО, НАД ВХОДА, КЪДЕТО Е СЕГА.

И НАКРАЯ ПОВДИГНЕТЕ КЪЩИЧКАТА НА 0.50 СМ, ЗА ДА НЯМА ВЛАГА.ТАКА ЩЕ ИМА ДВА НЕЗАВИСИМИ ЕТАЖА С ТРИ СТАИ, ИЛИ ЕДНОФАМИЛНА С 4 СПАЛНИ И ДНЕВНА, С ДВЕ КРАСИВИ ВЕРАНДИ.Е, НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ СЛОЖИТЕ ТАЗИ ГРУБА КАМЕННА ОБЛИЦОВКАИ ДА НЕ ПЛАНИРАТЕ ВЪНЩНА КАМИНА.

С ПОЗДРАВ:Р.ДИМИТРОВА

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, благодарим за препоръките, които сте направили, но това е типов проект и ако искате да се направят посочените промени ще се мине на проект по индивидуално задание. След среща в някой от нашите офиси и подписване на договор може да стартираме проектирането. Поздрави!


Живка
Живка

Здравейте!Много ми харесва този проект.Интересува ме навсякъде ли в Бг строите?Моля за координати.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ние сме проектантска фирма и не извършваме строителни дейности. С удоволствие ще проектираме за Вас желания дом.


Цветослав Илиев Боянов
Цветослав Илиев Боянов

Колко ще струва построяването до ключ на проект ID218

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ние сме архитектурно студио и не можем да Ви дадем строителна стойност. Поздрави!