Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 32

Информация за проекта:

 • Проект ID: 217
 • Тип покрив: Двускатен
 • Цена: 5000 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 45 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 70 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 2
 • Спални: 1
 • Балкони/Тераси: 1
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 1
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Този готов типов проект представя една компактна къща или вила, подходяща за приложение в изключително тесни и малки парцели. За своите скромни размери в тази къща е събрано всичко необходимо за едно домакинство. Помещенията са с оптимални размери, а пространството е аранжирано така, че да има директна връзка до всички точки от къщата, като се премахват ненужните коридори. Къщата е проектирана частично едноетажна и частично двуетажна. На приземния етаж се намират дневната с къта за хранене, кухня, баня и малко антре с вграден гардероб. На второто ниво се намира спалнята с тераса към нея. До спалнята се стига по видима стълба директно от дневната. Към двора е проектирана голяма веранда с пергола. Фасадното оформление на къщата включва каменна облицовка, дървена ламперия и полимерна мазилка в топъл цвят. Покривът е двускатен и той се чете в интериора на дома. Предвидени са четири покривни прозорци, които спомагат за ослънчаването на помещенията и повишават комфорта на обитаването.

Конструкцията на къщата е монолитна, стоманобетонна. Ограждащите стени са с тухлена зидария и с необходимата топлоизолация монтирана външно. Разработен е вариант с дървена конструкция на къщата със стени от гипсокартон, ОСБ и магнезиеви плоскости. Дограмата може да бъде дървена или ПВЦ със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Площ на партерен етаж: 44 кв.м.
Площ на първи жилищен етаж: 24 кв.м.

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
 

217 5000

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Славчо Митов
Славчо Митов

Здравейте!Всички проекти,които предлагате ,са чудесни.Особено ми хареса проект

№32.Интересувам се ,ако можете да ми кажете какво ще струва изграждането на тази

къщичка с тухли и ако се построи от дърво,приблизителна цена.Благодаря Ви пред-

варително.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Радваме се, че Ви харесват нашите проекти на къщи. Колкото до този проект ориентировъчната цена за строителство е около 250-300 евро/м2 за монолитно строителство в зависимост от фирмата-строител. Може да излезе по-евтино ако се използват бригади, но това е риск, който всеки трябва да прецени дали да поеме, тъй като има доста бумащина около пускането на една сграда с Разрешение за ползване. Колкото до варианта с дървена конструкция, цената няма да бъде много по-различна поради малкия размер на къщата и малкия брой стени. Комфорта на обитаване обаче ще е по-добър и стените (поне външните) ще са по-тънки. За по-точна оферта Ви съветваме да се обърнете към фирма-строител, понеже цените там са доста динамични и можете да договорите конкретни отстъпки. Поздрави!

Явор Шекерджиев
Явор Шекерджиев

Здравейте!Първо-поздравления за страхотните проекти,впечатлен съм!Въпроса ми към този конкретен проект е дали може да се направи същия,но с по-голяма квадратура и същите пропорции?Да речем партерния етаж да стане 60 квадрата?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте. Благодарим за коментара Ви. Да, напълно е възможно да се увеличи квадратурата при запазване на пропорциите. При желание от Ваша страна се обърнете към някой от нашите офиси за да Ви покажем как би изглеждала къщата по новия начин. Поздрави!