Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 29

Информация за проекта:

 • Проект ID: 215
 • Тип покрив: Двускатен
 • Цена: 2400 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 94 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 94 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 1
 • Стаи: 3
 • Спални: 2
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 2
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Този готов проект на еднофамилна къща отваря главните помещения към двора чрез площното им остъкляване. Стъпаловидното разполагане на дневната и двете спални към двора създава зони на уединение и комфорт пред всяко помещение. Обликът на къщата е модерен с облицовка от неформован камък и цветна мазилка. Къщата е едноетажна и се състои от входно антре, дневна, трапезария, кухня, две спални, баня, тоалетна и склад. Всички помещения имат големи прозорци, за да се възползват максимално от дневната светлина като целта е ограничаване употребата на изкуствено осветление в къщата. Пред дневната е проектирана просторна покрита веранда.

Конструкцията на къщата е в два варианта: монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно и във вариант с дървена конструкция. Покривът на сградата е двускатен, покрит с керемиди. Дограмата е дървена със стъклопакет от Ка-стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 18м
за вилно строителство - 20м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

215 2400

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Наси
Наси

Това е моята представа за жилище, максимално отворено към природата. Много ми харесва проекта, все едно проектанта е чел мислите ми.

Светозар Петков
Светозар Петков

Благодаря Ви за прекрасния коментар и да, това е била основната концепция при проектирането на къщата, а именно хармонична връзка между интериор и екстериор.


Кристина Тодорова
Кристина Тодорова

Добър ден! Проектът е невероятно съчетание между практичност и модерна визия и съдържа всичко, от което се нуждае човек. Много ми харесва. Интересува ме какво отопление е предвидено за тази къща ?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, благодаря за позитивното мнение. Относно отоплението: поради скромните размери на склада (вероятното място за котелно) възможните видове отопление са - термопомпа, ел. котле, ел. радиатори в стаите, газово котле, камина на водна риза, индивидуални климатици в помещениата или канален климатизатор в подпокривното пространство и вентилационна инсталация по тавана. Както виждате вариантите са много и разнообразни, а изборът следва да се направи след обстоен анализ.


Т.Танев
Т.Танев

Здравейте,

проекта не само ни харесва, но и сме готови да го реализираме напролет.Искам да попитам възможно ли е да получим макар и предварителна представа за количеството

на материалите за груб строеж?с поздрав:Танев

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, за този проект количествени сметки още не са изработвани. При поръчване на къщата те могат да бъдат изготвени.


Стефан
Стефан

Здравейте,много ми харесва проекта.Искам да попитам възможни ли са минимални промени и цената на проекта остава ли същата.

Живко Соленков
Живко Соленков

Здравейте аз също много харесвам този проект.Възможно ли е промени до 75м2 и колко ще струва проекта.Аз съм от Русе видях ,че имате офис тук.Надявам се скоро да ви посетя за допълнителна информация

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте,
възможно е да променим проекта по желан от Вас начин. Цената на проекта за посочените части ще се запази, защото за проекти под 100м2 имаме фиксирана цена.

Поздрави!


Alla
Alla

привет! хочу узнать какая высота потолков. какой размер мансарды и где лестница для нее .Доброго дня.