Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 24

Информация за проекта:

 • Проект ID: 210
 • Тип покрив: Двускатен
 • Цена: 5000 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 76 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 76 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 1
 • Стаи: 2
 • Спални: 1
 • Веранди: 2
 • Бани/WC: 1
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Този готов проект на къща съчетава монолитността на каменната облицовка с ефирността на просторните витрини и с елегантността на дървената облицовка завършваща сградата. Търсен е модерен облик на къщата посредством разчупения двускатен покрив и пластичното оформяне на плоскостите по фасадата. Сградата е едноетажна като в нея са проектирани входно антре, дневна, трапезария, кухня, спалня и баня. Огромна покрита веранда е разположена пред дневната и спалнята. Пред трапезарията също е проектирана покрита веранда за хранене навън.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е двускатен, покрит с керемиди. Дограмата е PVC със стъклопакет от Ка-стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 16м
за вилно строителство - 18м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.

210 5000

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Andon Velchev
Andon Velchev

moje li tazi ka6ta da se postroi ot sandvi4 paneli

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, така проектирана къщата е с монолитна стоманобетонна конструкция. Ако се запази панелите трябава да се монтират външно на нея и колоните ще са видими в помещенията. За да се използват предимствата на сандвич панелите е по-добре да се мине на метална (или дървена) конструкция - лесен и бърз монтаж, а също така е сухо строителство. Ако имате нещо по-конкретно ни пишете или се обадете по телефона. Поздрави.


Plamen Levkov
Plamen Levkov

Здравейте! Интересувам се от проекта и искам да Ви попитам, освен архитектурен план, предлагате ли към проекта и конструктивен план и на каква цена. Благодаря Ви!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, към цената на проекта е включен почти пълния комплект чертежи, които са ви необходими (включително и конструктивния проект). Можете да се запознаете детайлно с включените проектни части от горния линк "Съдържание на проектите". Поздрави!


Димитър Димитров
Димитър Димитров

Здравейте,има ли начин този проект да се реализира на лице към улицата 12.33 м?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, при лице на парцела от 12.33м тази къща не може да бъде приложена без промяна. Трябва да се намали ширината като се премахне спалнята и да се промени конфигурацията на помещенията. Поздрави!


Димитър Димитров
Димитър Димитров

Или две къщи с лице на парцела 26,66 м и дълбочина 27м? Поздрави!

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, при лице на парцела от 26.66м ширината на къщите трябва да бъде около 8.5м (при минимално отсотяние от 3м между тях). Трябва да се види конкретната скица, за да сме по-конкретни, но на база дадената информация ще се наложи преработка. Поздрави!


Тамик
Тамик

Здравствуйте Уважаемые архитекторы! Хочу спросить у Вас о проекте: 210. Как Вы думаете? Можно добавить к этому Прекрасному домику техническое помещение для котельной и стиральной машины.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравствуйте, конечно можно добавить техническое помещение. Для етого проект немного изменится около зоне ванной комнате и прибавится площадь.


Тамик
Тамик

Здравствуйте! Очень хотелось бы увидеть приблизительно как будет выглядеть этот очаровательный и чудесный домик с второй спальней и техническим помещением с котельной и стиральной машиной. Чтобы представление иметь. Был бы очень признателен если бы вы хотя бы ручкой нарисовали где и как они будут расположены.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Изпратихме Ви схема с добавени спалня и техническо помещение. Поздрави!