Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 23

Информация за проекта:

 • Проект ID: 209
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 3760 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 71 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 160 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 4
 • Спални: 3
 • Балкони/Тераси: 3
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Проектът на тази еднофамилна къща съчетава камък, мазилка и стъкло в една съвременна визия. Сградата е двуетажна и е с компактни размери, което я прави подходяща дори и за скромни по площ парцели или парцели с ограничено лице към улицата. На първия етаж са проектирани дневна, трапезария, кухня, баня и склад. По дължина на сградата е разположена дървена пергола, по която да се развиват увини растения. На втория етаж са проектирани три спални и две бани, като едната баня е самостоятелна за спалнята. Пред всички спални има балкон.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е двускатен, покрит с керемиди. Дограмата е PVC със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 15м
за вилно строителство - 17м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

209 3760

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Иванов
Иванов

каква е приблизително крайната цена при заваршването на кащата?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ориентировъчната строителна стойност e 200-250евро на квадратен метър, което за тази къща прави общо между 30000 и 38000 евро. Ествствено цената зависи от района и строителя, който ще наемете. Поздрави!

Георги
Георги

Привет,

Проектът като разпределение ми харесва, Като коментар бих искал да попитам дали подлежат на промяна външният изглед на сградата? Относно място с по-студен климът е добре да има минамална вън;на стена - т.е. по малко изпъкнали стаи а прави стени. Допълнително на входа би било добре да има предверие за създаване на топлина завеса пред общото помещение на първи етаж. Склонен ли сте на подобни промени?

Поздрави,
Георги Русев

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте,
няма проблем да променим външния облик на къщата, така че да се доближи до Вашите изисквания. Пластичните обеми са създадени освен с функционална, но и с естетическа цел. Ако изчистените (прави) обеми не Ви притесняват, то ние ще извърщим желаните промени.
Поздрави!


Име Фамилия
Име Фамилия

Здравейте,
интересувам се от проекта. В този му вид каква би била цената за груб строеж и завършен вид без мебели. Благодаря!

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Ние сме архитектурно студио, а не строителна фирма. Тази информация може да получите от строители. Ние можем да предоставим количествени сметки, но те трябва да са съобразени с конкретния терен. Поздрави!