Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 22

Информация за проекта:

 • Проект ID: 208
 • Тип покрив: Двускатен
 • Цена: 5230 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 148 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 230 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 4
 • Спални: 3
 • Балкони/Тераси: 1
 • Веранди: 1
 • Гараж (брой коли): 2
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Този готов проект на къща изразява контраста между мощната каменна облицовка от неформован камък и елегантната бяла мазилка. Ефирността на сградата се постига от площните витрини пред дневната и трапезарията. Търсен е модерен облик на къщата посредством разчупения двускатен покрив и пластичното оформяне на плоскостите по фасадата. Сградата е едноетажна с един приземен полу-етаж, в който са разположени гараж за две коли и склад. Основното ниво съдържа входно антре, дневна, трапезария, кухня, три спални, две бани, тоалетна, дрешник и склад. За да се избегнат тъмните коридори е проектирано покривно остъкляване, което вкарва дневна светлина във вътрешността на къщата. Просторна покрита веранда е разположена пред дневната и трапезарията. Проектирана е дървена пергола пред дневната за уют и естетика.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е двускатен, покрит с керемиди. Дограмата е PVC със стъклопакет от нискоемисионно Ка-стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 18м
за вилно строителство - 20м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

208 5230

Планове:

План на подземен етаж

План на подземен етаж

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Галин Бочев
Галин Бочев

Здравейте,имам няколко въпроса който ме интересуват.

1.Възможно ли е кухнята и трапезарията да са на едно ниво с дневната и коридора?

2.Терасата на трапезарията и верандата да са също на едно ниво, като верандата е изнесена с 1 - 1,5 метра напред.

3.Лицето на дневната да е в една линия и с панорамно остъкляване.

4.Какво точно е включено в цената?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, всяка една промяна посочена от Вас е възможна. При желание от ваша страна ние сме на разположение да обсъдим идеи Ви. Що се касае до цената, в секцията от сайта "Съдържание на проектите" сме описали подробно какво получавате за тези пари. Разбира се ако се наложат промени по проекта на къщата, цената ще претърпи малка корекция, но това е индивидуално според обема на промените и според засегнатите специалности и инсталации.


Венелина Николова
Венелина Николова

Здравейте,

искам да попитам колко ще струва построяването на таз къща?

работите ли с банки за ползване на кредит?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ориентировъчно строителната стойност на тази къща е около 350 до 400 евро на м2. Строителните фирми (на база проекта и конкретния парцел, където ще се приложи) могат да се ангажират с прецизна оферта и респективно цена. Имаме контакти с банки и можем да ви насочим, но отпускането на кредит е строго индивидуално.


Angelina penisheva
Angelina penisheva

zdraveite. Iskam da popitam dali moge tazi ka6a da se napravi po malka, naprimer s 1 spalnia i s edna bania. Blagodaria

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Къщата може да бъде променена както Вие желаете. Тогава ще се преосмислят някои помещения, за да не бъдат излишно големи. Когато имате някаква идея какво точно искате може да се отбиете в нашия офис и да поговорим. Поздрави!