Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 18

Информация за проекта:

 • Проект ID: 204
 • Тип покрив: Едноскатен
 • Цена: 2400 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 60 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 60 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 1
 • Стаи: 2
 • Спални: 1
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 1
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Това е готов проект на компактна еднофамилна къща, който е разработен в унисон с природната среда. Мощната каменна фасада с груби неформовани каменни блокове сякаш изниква от земята. Едноскатният покрив прихлупва къщата погледната от улицата като по този начин тя не се натрапва в пейзажа. Сградата се отваря към двора, където площни витрини вкарват дневната светлина навътре в помещенията. Елегантни дървени наклонени колони поддържат покрива, който покрива просторна веранда. Дървените колони и видими покривни ребра се вписват органично в пасторалната среда. Къщата е едноетажна и в нея са проектирани входно антре, дневна с кът за камина, трапезария, кухня, спалня и баня. Предвидено е външно паркомясто, което е покрито от покрива на къщата. Проектиран е кът за барбекю към двора. Витрините и главния вход на къщата са обкантени с видими тухли, които декорират фасадата и обуславят нейния чар.

Конструкцията на къщата е в два варианта: монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно и във вариант с дървена конструкция. Покривът на сградата е едноскатен, покрит с керемиди. Дограмата е дървена със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 21м
за вилно строителство - 23м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

204 2400

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Kostadin
Kostadin

PERFEKNA

МАРИЯНА РАШЕВА
МАРИЯНА РАШЕВА

ХАРЕСА МИ ТОЗИ ПРОЕКТ , ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА МИ КАЖЕТЕ КОЛКО СТРУВА ЦЯЛОСТНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ.

Мартин Василев
Мартин Василев

Здравейте, дали е възможно на мястото на гаража да се добави още една спалня с баня (може огледално копие на спалнята от дясно)

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, възможно е да се добави спалня с баня на мястото на гаража, като има опция да е достъпна през дневната или да се продължи коридора и през него да се влиза в новата спалня. Поздрави!


Вивиана
Вивиана

Здравейте ,бихте ли ми казали каква е приблизителната цена за изпълнението на проекта?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, като проектанти можем само да ви ориентираме за приблизителната строителна стойност, но колкото по-малка е къщата, толкова по-голяма е възможната грешка. Грубо можете да заложите 400-450 евро/м2 за РЗП до ключ. Точно остойностяване можете да получите от строителна фирма въз основа на проектната документация и количествени сметки. Поздрави!