Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 18

Информация за проекта:

 • Проект ID: 204
 • Тип покрив: Едноскатен
 • Цена: 5000 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 60 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 60 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 1
 • Стаи: 2
 • Спални: 1
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 1
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Това е готов проект на компактна еднофамилна къща, който е разработен в унисон с природната среда. Мощната каменна фасада с груби неформовани каменни блокове сякаш изниква от земята. Едноскатният покрив прихлупва къщата погледната от улицата като по този начин тя не се натрапва в пейзажа. Сградата се отваря към двора, където площни витрини вкарват дневната светлина навътре в помещенията. Елегантни дървени наклонени колони поддържат покрива, който покрива просторна веранда. Дървените колони и видими покривни ребра се вписват органично в пасторалната среда. Къщата е едноетажна и в нея са проектирани входно антре, дневна с кът за камина, трапезария, кухня, спалня и баня. Предвидено е външно паркомясто, което е покрито от покрива на къщата. Проектиран е кът за барбекю към двора. Витрините и главния вход на къщата са обкантени с видими тухли, които декорират фасадата и обуславят нейния чар.

Конструкцията на къщата е в два варианта: монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно и във вариант с дървена конструкция. Покривът на сградата е едноскатен, покрит с керемиди. Дограмата е дървена със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 21м
за вилно строителство - 23м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
 

204 5000

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Kostadin
Kostadin

PERFEKNA

МАРИЯНА РАШЕВА
МАРИЯНА РАШЕВА

ХАРЕСА МИ ТОЗИ ПРОЕКТ , ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА МИ КАЖЕТЕ КОЛКО СТРУВА ЦЯЛОСТНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ.

Мартин Василев
Мартин Василев

Здравейте, дали е възможно на мястото на гаража да се добави още една спалня с баня (може огледално копие на спалнята от дясно)

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, възможно е да се добави спалня с баня на мястото на гаража, като има опция да е достъпна през дневната или да се продължи коридора и през него да се влиза в новата спалня. Поздрави!


Вивиана
Вивиана

Здравейте ,бихте ли ми казали каква е приблизителната цена за изпълнението на проекта?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, като проектанти можем само да ви ориентираме за приблизителната строителна стойност, но колкото по-малка е къщата, толкова по-голяма е възможната грешка. Грубо можете да заложите 400-450 евро/м2 за РЗП до ключ. Точно остойностяване можете да получите от строителна фирма въз основа на проектната документация и количествени сметки. Поздрави!


SVETLANA NEJKOVA
SVETLANA NEJKOVA

този проект ме интересува.
на каква стойност излиза цялостното изпълнение

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, по-нагоре в коментарите сме отговорили на този въпрос, доколкото можем да преценим като проектанти. Обърнете се към строителна фирма за оферта. Поздрави!


SVETLANA NEJKOVA
SVETLANA NEJKOVA

искам да видя ътрешното разпределение

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, планът на нивото е показан в страницата (натиснете "Етажни планове" в навигацията и ще стигнете бързо и лесно до разпределението). Поздрави!