Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 04

Информация за проекта:

 • Проект ID: 189
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 5000 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 67 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 155 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 5
 • Спални: 4
 • Балкони/Тераси: 3
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Този готов проект на двуетажна къща съчетава модерна визия с използването на традиционни материали, за да постигне характерно излъчване. Материалите по фасадата са каменна облицовка, дървена ламперия и бяла мазилка. Къщата е двуетажна като на първия етаж са проектирани входно антре, дневна, кухня, спалня и тоалетна. Предвидена е покрита веранда с външна кухня, маса за ядене и кът за барбекю. Проектирана е външна камина долепена към дневната. На втория етаж са развити три спални и две бани, като едната баня е самостоятелна за родителската спалня. Към всяка спалня има тераса. Предвидено е паркиране на открито, над което е проектирана дървена пергола.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е четирискатен, покрит с керемиди. Терасите са изпълнени със студоустойчива настилка. Дограмата е дървена със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 17м
за вилно строителство - 19м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
 

189 5000

ЗАКУПУВАНЕ НА
ПРОЕКТ НА КЪЩА

Имате въпроси по проекта?
Ние сме тук да Ви помогнем!
Свържете се с нас сега!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Ирина
Ирина

хороший дом интересует высота потолков и цена за м2 при постройке

Илиан Петков
Илиан Петков

Привет,

высота потолков составляет 2,6 м., а стоимость строительства составляет 200-250 евро/м2


Deyan
Deyan

Здравейте,

А колко ще струва преработката на вътрешното разположение, ако запазим квадратурата и външния вид на къщата?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ако използваме визията само, тогава говорим за изцяло нов проект по всички специалности. Цената му е 10 евро на м2 за описаните проектни части или при 155 м2 проектът ще струва 3000 лв.


Aylin sali
Aylin sali

ZDRAVEZTE TAZI KIJTA KAKTO E NA PROEKTA DO KLYUC KAKVI PARI STE STRUVA BLAGODARYA VI.

Aylin sali
Aylin sali

izvinete no cakam otgovor.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, съжаляваме за закъснението. Цената на такава къща до ключ би варирала между 350-400евро на квадратен метър. По-подробно може да ви отговорят строителните фирми. Разгледайте нашата секция КАКВА Е СТРОИТЕЛНАТА СТОЙНОСТ НА ЕДНОФАМИЛНАТА КЪЩА. Поздрави!


Дерони
Дерони

Ако реша да закупя готов проект това означава че след закупуването му строителна фирма може да започне да строи така ли да разбирам?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, след като получите проекта от нас трябва да го входирате в общината, за да получите строително разрешение. Едва след това може да почнете да строите със строителна фирма. Поздрави!


Chavdar
Chavdar

Здравейте, реализиран ли е някъде проект 04?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, къщата е проектирана за Варна и за село Александрово, община Поморие, но нямаме обратна връзка дали клиентите са започнали строителство и докъде са стигнали. Поздрави!

Казакова
Казакова

Във връзка с питането на Chavdar от 2015г. дали е реализиран проекта - дали вече имате някаква информация дали е реализиран във Варна.
Бих искала да го видя изпълнен, ако е възможно.
Проявявам интерес, тъй като планирам изграждане на подобна (а защо не и по точно този проект) къща на парцела, който имам.
Предварително благодаря.


George Mitov
George Mitov

Zdraveite, bihte li poisnili -kolko struva izgrajdaneto to takava kasta blizo do petrich/blagoevgradka obstina

Merci

George

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, малко по-нагоре в коментарите сме отговорили на този въпрос. Като проектанти можем да дадем само ориентировъчна строителна стойност и тя е около 380 евро/м2 до ключ. По-точно остойностяване могат да извършат строителните фирми, на база конкретния проект и местоположението на вашия парцел. Поздрави!

Ангелов
Ангелов

Здравейте,

Проектът включва ли помещение под кота 0? Включват ли отделните части на ТП подробни КСС?

Какви са единичните цени на чч за извършване на авторски надзор по част Конструкции?

Какви са единичните цени на материалите по фасадата, специфицирани в част Архитектурна?

Предварително благодаря за отговорите!

Поздрави!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, конкретния проект няма помещение в сутерена, но може да се проектира такова (при нужда). Всички проектни части предоставят количествени сметки, а остойностяването им е работа на строителните фирми. Цените за авторския надзор зависят от мястото и отдалечеността на парцела Ви. Единични цени на материалите по фасадата можете да получите от строителните фирми.Поздрави!


Светослав Крумов
Светослав Крумов

Здравейте,

1. Готовите проекти позволяват ли промени и до каква степен?

2. Как се калкулират нанасянето на изменения в готови проекти?

3. Проектите могат ли да се адаптират за сглобяеми къщи с дървена или метална конструкция и ако може каква е цената за това?

Татяна Милошева
Татяна Милошева

Здравейте! Ако се строи по Ваш проект монолитна еднофамилна къща имате ли строителна фирма, която да реализира проекта? Благодаря

Стоян Узунов
Стоян Узунов

Здравейте г-н Петков,
Възможно ли е да се запази визията и вътрешното разпределение на къщата, като се разшири от лявата страна от към стълбището и да се проектира мазе?

Поздрави!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, тази промяна е напълно възможна като ще запазим визията и разпределението на къщата. Поздрави!


Стоян Узунов
Стоян Узунов

Уважаеми г-н Петков,
Благодаря за бързата реакция. Ще Ви потърся в офиса.

Поздрави!

Валеентин Енчев
Валеентин Енчев

Възможно ли е от проекта да отпадне лятната пристройка

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, проекта може да бъде модифициран по всякакъв начин, което включва и премахване на лятната кухня. Поздрави!


Георги Тодоров Станев
Георги Тодоров Станев

Къщата ми е около 90 квадрата,без бетони колони защото стените и са от двоен ред тухли единички.Искам да си направя втори олекотен етаж доло горе същото разпределение на стаите като на първия етаж колко ще ми струва грубо ? Благодаря предварително

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Най-вероятно ни питате за строителната стойност на надграждането. Ние сме архитектурно студио и не можем да Ви дадем такава информация. Ако Ви интересува изготвяне на проектната документация, може да се свържете с нас на посочените в сайта телефони. Поздрави!


Ники Цветков
Ники Цветков

Здравейте, терасата (източна) няма ли да вали на нея? Тоалетната на втория етаж (общата) къде върви канализационната тръба? Благодаря ви!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, едната тераса е действително частично покрита и да, дъждът би я валял, което изобщо не е проблем имайки предвид, че е предвидено отводняване. Относно банята, каналът минава в шахта покрай стената на коридора и спалнята, която шахта в тази схема не е показана. При възможно друго решение на въпросната баня (без вана а само с душ) би могла тази тръба да се появи в ъгъла на кухнята. Поздрави!


Тони Божкова
Тони Божкова

Здравейте,
Много ми харесва проекта на къщата.
Имам стара къща, която е за събаряне и мястото е с лека денивелация. Интересуваме колко трябва да е квадратурата на основите, и ширина и дължина, за да преценя имам ли толкова равен терен. В дадената квадратура на първия етаж от 67 кв.м. включени ли са верандата и лятната кухня?
Благодаря предварително!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, общите размери на къщата са посочени в проекта, именно за да можете да прецените дали има достатъчно място в имота Ви. Относно квадратурата, включена е само къщата, но не и покритата веранда. Поздрави!