Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 03

Информация за проекта:

 • Проект ID: 188
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 8540 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 181 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 388 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 3
 • Стаи: 5
 • Спални: 3
 • Балкони/Тераси: 2
 • Веранди: 1
 • Гараж (брой коли): 2
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Това е готов проект на голяма фамилна къща. Съвременния облик на сградата е постигнат чрез умелото преплитане на обеми, както и чрез избора на фасадно оформление. Използваните материали за фасадата са каменна и дървена облицовка, както и цветна мазилка. Еднофамилната къща е двуетажна като на първия етаж са проектирани входно антре, дневна, трапезария, кухня, кабинет, тоалетна и гараж за две коли със склад към него. Дневната е на понижено полуниво за повече простор. Проектирана е голяма покрита веранда с открита кухня и кът за барбекю. На втория етаж са развити три спални, всяка със собствен дрешник, две бани и перално помещение. Едната баня е самостоятелна за родителската спалня. Пред две от спалните са проектирани тераси.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е четирискатен, покрит с керемиди. Терасите са изпълнени със студоустойчива настилка. Дограмата е PVC със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 21м
за вилно строителство - 23м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

188 8540

Планове:

План на подземен етаж

План на подземен етаж

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Ivan
Ivan

mnogo mi xaprsva i skoro vreme mislia da ia imam sa6tata

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, радваме се, че проекта на къща ви харесва. На разположение сме да реализираме идеите ви.


Ivan
Ivan

ZDRAST SVETLIO MOJESH LI DA MI KAJESH KOLKO SHTE MI STRUVA SA6TIA PROEKT SAMO 4E 12OKV METRA

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравей Иван, нов проект със сходна визия проектираме на цена 10 евро на кв.м. При 120 кв.м. това означава 1200 евро. В тази цена са включени проектите, описани в секцията "Съдържание на проектите". Имай впредвид, че ще трябва да се добавят части Геология и Геодезия, които можеш да поръчаш сам или чрез нас (ако парцелът ти е в близост до София или Бургас).


Atanas
Atanas

извинявам се имали кол/ сметка към проектите ви

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, определени проекти имат количествени сметки, а за останалите можем (при желание на клиента) да изготвим такива.


Kamen Atanasov
Kamen Atanasov

interesuvam se za cena po kolicestvena smetka,proekta e mnogo-prakticen

Светозар Петков
Светозар Петков

Ако разбирам правилно въпроса, интересува ви стойността на къщата според количествената сметка. Най-точно това може да каже строителна фирма на база проекта, но ориентировъчно би излязла около 350 евро на кв.м. до ключ. Иначе изработване на количествена сметка за конкретния проект би струвала 300лв.


Марияна Ламбова
Марияна Ламбова

Много ми харесва ПРОЕКТ 16 но не мога да преценя дали мястото ми е подходящо от 532 кв.м и е правоъгэлно Мой емейл е agromariana7772abv.bg

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ще се свържем с Вас по имейл. Поздрави!


Silviya Kusheva
Silviya Kusheva

Zdraveite!Mnogo ni haresa modela na tazi ka6ta i na nashta teritoria,koyato imame 6te pasne super!Bih iskala da popitam-dali rabotite i v chujbina?-i ako e da,na kakva cena 6te izleze to4no tazi ka6ta?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, радваме се че харесвате тази къща и виждате в нея вашия дом. Поради спецификата на въпроса ще ви отговоря подробно в писмо на вашия e-mail. Поздрави!


Ercan
Ercan

Здравейте, видях тази къща и ми хареса но например ако закупя този проект ще може ли да променя някои неща няпример.. този склад и този гараж не ми е нужен напражо вместо гаража не може ли да стане друга стая??? ....

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, всичко по къщата може да бъде променено, така че да отговаря на Вашите изисквания. Трябва да се свържете с нас на посочените телефони, за да си уговорим среща в наш офис. Поздрави.


Руслан Ноев
Руслан Ноев

Цената на проекта 7500 лв с включен ДДС ли е?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, цената е без начислен ДДС. Поздрави!


Галина Плугчиева
Галина Плугчиева

Здравейте!
Интересувам се каква би излязла цената горе/долу на готов проект 03/ ID:188?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, на върпоса за строителната стойност на къщата сме отговорили по-горе в коментарите. Поздрави!