Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 01

Информация за проекта:

 • Проект ID: 185
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 3650 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 68 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 155 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 3
 • Спални: 2
 • Балкони/Тераси: 2
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Този готов проект на еднофамилна къща е разработен в духа на традиционната българска архитектура. Фасадната обработка се състои от каменна и дървена облицовки съчетани с бяла мазилка. Къщата е двуетажна като на първия етаж са развити входно антре, дневна, трапезария, кухня, склад и тоалетна. Проектирана е просторна покрита веранда в непосредствена връзка с трапезарията и кухнята. Към двора е предвиден кът за барбекю. На втория етаж са проектирани две спални, всяка със самостоятелна баня. Двете спални споделят обща тераса.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Къщата може да бъде проектирана и във вариант с дървена конструкция. Покривът на сградата е четирискатен, покрит с керамични керемиди. Терасите са изпълнени със студоустойчива настилка. Дограмата е дървена със стъклопакет от нискоемисионно Ка-стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 18м
за вилно строителство - 20м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

185 3650

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Valentin pehlivanov
Valentin pehlivanov

ot atos sam kade v razboyna ima sashtata kashta da e vidya na jivo imam interes za tozi proekt

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, тази къща беше проектирана за с. Разбойна како част от вилно селище за винен туризъм. За съжаление клиентите така и не построиха къщите поради кризата. Няма как да видите къщата на живо. Поздрави!


Николай Петров
Николай Петров

Проектът на тази къща ми харесва. Възможно ли да се преработи малко но за да се впише в мойте изисквания? Възможно ли е на се направи на 4 етажа като 1ят етаж ще се намира под кота 0 тъй като деневилацията при мен е голяма? Ако може оставете някакви координати за да се чуем .Благодаря ви

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Радваме се, че Ви харесва проекта на тази къща. Всичко може да бъде променено, така че да отговаря на изискванията Ви и теренните особености, стига да бъде позволено от визата за проектиране. Ще Ви пишем писмо за доуточняване. Поздрави!


Ангел пешев
Ангел пешев

Аз си мисля че ви се губи балкона на 2рия етаж , поне на картинките липсва

Ангел пешев
Ангел пешев

Извинявам се но и комина изглежда е в средата на коридора , нещо много несъответствия . Предполагам ще ги корегирате , все пак грамотен човек ги забелязва тези работи

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, публикували сме вариация на тази къща с леки промени в нивата. Благодаря за наблюдателността. Ще коригираме актуалните планове разбира се. Относно комина не сте прав. Всичко е наред с него. Поздрави!


Mariya Dobkova
Mariya Dobkova

Proekta e strahoten! Mnogo me grabna. Shte mojete li orintirovachno da mi kajete cena na postroqvane do kluich.

Blagodarq predvaritelno! Pozdravi

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, много ориентировъчно цената до ключ ще е около 380-400 евро/м2. Това е ако искате да изпълните всичко както е по проект. За повече информация трябва да изпратите информация за парцела и да Ви се направи конкретна оферта на база количествени сметки. Поздрави!

Илиан Илиев
Илиан Илиев

Здравейте.

Имате много добре изглеждащи проекти, но ми е чудно как слагате бани с тоалетни над холове, спални и трапезарии. Да не говориме за тоалетна с изглед към верандите и основно ползваната част от двора. Няма ли някакви правила за разположението на тези помещения- щрангови трасета, наклони за каналите, шумове?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, няма проблем да се разполагат мокри помещения над сухи, когато те обслужват същото жилище. Къщите попадат в това определение. Модерното разбиране е поставяне на повече санитарни възли, които да обслужват спалните (често всяка спалня има собствена баня). Няма как да разположим две или три бани върху една тоалетна на първо ниво. Физически е невъзможно. Разбира се, че отделяме внимание на щранговете, така че да не пречат на дневната зона (когато щрангът попадне там). Днес има материали като шумоизолирано PVC, както и запълване на пространството около щранга с минерална вата за обезшумяване. Отделно, нашето разбиране е да осветим по естествен начин баните, а не да ги затворим от четири страни със стени. Всички норми за наклони са спазени. Поздрави!


Милена Русева
Милена Русева

Здравейте,
С кои фирми работите за завършване на проекта до ключ и колко време ще ви отнеме преработката на готовия проекти при увеличение на квадратурата?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, не работим с конкретни фирми за изпълнението на проектите, но имаме контакти на няколко строителя, които са изпълнявали къщи на наши клиенти. Времето за преработка зависи изключително от вида на промените, но ориентировъчно ще са ни необходими около 3-4 седмици, за да подготвим проекта. Това е естествено без бързане. При приоритизиране на поръчката срока може да се скъси и до 2 седмици. Поздрави!


Theofano Varsami
Theofano Varsami

To whom it may concern....I would like to know the cost of this prefabricated house.Thank you

Илиан Петков
Илиан Петков

Hello! We are an architectural studio and we can only give you the price for the designers' fees. This price is stated in the house description. We cannot give you the construction cost. Best wishes!