Архитектурно студио
We work in every scale and
all architectural fields
architects Sofia
We create spaces that correspond to the
surrounding
environment
Architecture Studio
We integrate natural relief with
human
ingenuity
Architecture Studio
We develop dynamic, innovative and
stable
designs

House design 64

House design 64

Project Details:

 • Project ID: 249
 • Roof Type: Hip roof
 • Price: EUR 2920 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Ground floor area: 122 sq.m.
 • Gross floor area: 231 sq.m.
 • Functionality
 • Floors: 2
 • Rooms: 5
 • Bedrooms: 3
 • Balconies/Terraces: 1
 • Porch: 1
 • Bathrooms: 2
 • Basement: No

Project Details:

House design N64

249 2920

Want to purchase a house plan?

Got questions regarding the plan?
We are here to help!
Get in touch with us now!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Floor Plans:

Main Floor Plan

Main Floor Plan

Upper Floor Plan

Upper Floor Plan

Project Location Plans:

Жилищно строителство

Жилищно строителство

Вилно строителство

Вилно строителство

Жилищно строителство

Жилищно строителство

Вилно строителство

Вилно строителство

Comments:

Vasil
Vasil

iskam da popitam krainata cena na cqlata kushta kolko pari izliza do KLUCH ? chakam otgovor

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ние сме проектанти и можем да ви дадем ориентировъчни цени (а не крайни), но за тази къща можете да заложите строителна стойност между 350-380 евро на м2 до ключ. Поздрави!


Христо
Христо

Проектът на тази еднофамилна къща ми хареса. Имам парцел с лице 25 m ориентиран на изток с лека денивелация. Необходимо ли е предварително геодезическо заснемане на терена за да прецените дали този проект е походящ? Изготвяте ли предварителни идейни проекти, т.н. мотивиранано предложение за виза? Поздрави?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, за да сме 100% сигурни че този проект може да се помести във Вашия парцел са необходими виза за проектиране (с указани ограничителни линии) и геодезическо заснемане. Разбирам от коментара Ви, че виза все още нямате и затова можем да преценим само на база геодезическо заснемане с уговорката, че при издаване на виза от общината Ви дадат стандартните отстояния от границите на парцела (3м). Изготвяме и мотивирани предложения за виза. Поздрави!


Христо
Христо

Здравейте, вече имам актуална скица от кадастъра, актуална комбинирана скица и геодезично заснемане на имота. За да изготвите мотивирано предложение за виза неоходими ли са предварителни данни от ВиК, ЧЕЗ и газоразпределителното дружество?
Поздрави!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, това което сте свършил като подготвителна работа е напълно достатъчно, за да стартираме проекта с мотивирано предложение към общината. Можете да посетите наш офис, да предоставите скицата и заснемането и да започнем работа. Едва след издаване на визата за проектиране можете да подадете документи за предварителни данни от ЧЕЗ и ВиК. Поздрави!


Христова
Христова

Здравейте! Имам няколко въпроса относно този проект, а именно: Каква е височината на стаите на всеки етаж, може ли помещението, предвидено за кабинет на първи етаж да се обособи като четвърта спалня, какво представлява стълбището, свързващо двата етажа и имате ли изготвени визуализации на интериора? Благодаря!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, светлата височина на помещенията на двата етажа е 2,68м, но може да се промени съгласно Вашето желание. Едно увеличаване на височината на първи етаж ще доведе до увеличаване на броя стъпала. Кабинетът може да се превърне в спалня без проблем. Стълбището е монолитно (стоманобетонно). Относно интериорни визуализации - такива не са изработвани за проекта. Поздрави!


Илиян Шопски
Илиян Шопски

Здравейте! Бих желал да Ви попитам възможно ли е този проект да бъде намален до разгъната застроена площ около 165-170кв. м. и да бъде построен със сглобяема дървена конструкция от тип "Тед Хаус"?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте. Възможно е да бъде намалена квадратурата и да бъде преработена конструкцията на къщата, за да стане дървена, скелетна. Поздрави!


Илиян Шопски
Илиян Шопски

Много Ви благодаря за бързия отговор. В бъдеще ще се възползваме от Вашите услуги!