Архитектурно студио
We work in every scale and
all architectural fields
architects Sofia
We create spaces that correspond to the
surrounding
environment
Architecture Studio
We integrate natural relief with
human
ingenuity
Architecture Studio
We develop dynamic, innovative and
stable
designs

House design 53

House design 53

Project Details:

 • Project ID: 238
 • Roof Type: Hip roof
 • Price: EUR 5210 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Ground floor area: 195 sq.m.
 • Gross floor area: 426 sq.m.
 • Functionality
 • Floors: 2
 • Rooms: 5
 • Bedrooms: 4
 • Balconies/Terraces: 1
 • Porch: 1
 • Bathrooms: 4
 • Basement: No

Project Details:

House design 53

238 5210

Want to purchase a house plan?

Got questions regarding the plan?
We are here to help!
Get in touch with us now!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Floor Plans:

Main Floor Plan

Main Floor Plan

Upper Floor Plan

Upper Floor Plan

Comments:

Yordan Yordanov
Yordan Yordanov

къщата много ми харесва в процес съм да строя бих желал да знам около колко ще ми струва до груб строеж.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ще Ви отговорим в писмо. Поздрави!


Evgeni iliyanov
Evgeni iliyanov

zdravaite az sashto bih jelal da znam kolko pari shte struva do grub stroesh mersi.

Стоян Стоянов
Стоян Стоянов

Здравейте,интересуваме се може ли да направим леки изменения във вътрешната архитектура.Да се направи маза и спа център отстрани с басейн (20м. на 5м.),сауна,парна баня и джакузи.С уважение

С.Стоянов

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, подобни промени са напълно възможни. При желание от ваша страна можете да посетите някой от офисите ни и да коментираме промените лице в лице или да се възползвате от нашето проектиране от разстояние и да изпратите e-mail със по-конкретно задание. Поздрави!


Chidqm
Chidqm

i az iskam da znam kolko shte mi struva do grubiq sroej

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, грубият строеж излиза ориентировъчно около 150-160евро/м2. За по-детайлна оферта трябва да се обърнете към строителна фирма след като получите от нас проекта с количествените сметки. Поздрави!


Ana laffranconi
Ana laffranconi

Здравейте!

Случайно попаднах на Вашият сайт и останах очарована от вашите проекти...Имам въпрос отностно проекти с отворено вътрешно пространство..понеже не видях такъв ,бих искала да попитам дали имате такива?Проекта на къщата в с.Кормянско,общ. Севлиево е невероятен..

Ana Laffranconi
Ana Laffranconi

Извинявам се за неточният израз...имах впредвид ,,двойна височина' в хола

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, не можем да ви покажем точно такъв проект, поради факта че клиентите ни до момента не са изисквали подобно нещо. Иначе за нас като проектанти не е проблем да разработим такъв проект, при желание от ваша страна. Поздрави!


Вера Илиянова Димитрова
Вера Илиянова Димитрова

Здравейте,интересувам се от проекта на тази къща.Видях ,че имате примерна цена на еднофамилна къща за кв.м. и ме интересува този проект 53 отговаря ли на същия стандарт или цената на кв.м. е друга?

Ivanov
Ivanov

Zdraveite,

Interesuvame, kolko izliza stroeja na ku6tata (suotvetno grubia stroej i dovar6itelnite raboti). Moje li da se smesti na parcel 515kv.m. s plutnost 40%. Vuzmojni li sa eventualni korekcii v kvdaraturata okolo 180-200kvm za zastroena plo6t.

Pozdravi

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ориентировъчната строителната стойност на такава къща за груб строеж е 150-180 евро/м2 и 350-380 евро/м2 до ключ. Относно побирането на къщата: по сметки се събира на кантар, но е важна и геометрията на терена (дали е правоъгълник или квадрат) и какво лице има към улицата. При всяко положение с някакви корекции ще успеем да поберем проекта. Напълно възможно е и редуциране на квадратурата на първо ниво до изискуемите. Поздрави!

Suzana
Suzana

Страхотна къща.Поздравявам ви за изпълнението.Интересува ме цената до БДС.Ако е възможно и цената до ключ.Благодаря.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, като проектанти ние можем да дадем само ориентировъчни цени за строителството. По наша преценка строителната стойност до груб строеж е около 150-160 евро/м2, а до ключ е между 350-380 евро/м2. По-точно остойностяване можете да получите от строителни фирми, въз основа на конкретния проект и вашия парцел. Поздрави!


Yildiz Emecan
Yildiz Emecan

Zdraveyte,tazi strahotna kista Do kolkoto razbrah struva m/u 350-380 Euro /m2 do klüc ,vsicko tolkova li struva ili ima dobavki,i oste nesto zavisili ot rayona .Parzela e v s.Ezerovo ,Plovdivsko.Iskam da Uznam ot do 140 m2 kista kolko Ste mi struva s garaj,i za kolko vreme ste bide gotovakistata.Mersi predvaritelno ?Emecan

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, описаните строителни стойности са ориентировъчни. За по-точни изчисления трябва да се обърнете към строителни фирми, които да остойностят проекта. Относно къща с квадратура около 140 м2 - вероятно стойноста на строежа до ключ би се вместил в диапазона 350-380 евро/м2, но местоположението на парцела Ви е от голямо значение. Като проектанти, ние можем професионално да ви консултираме относно функцията и визията на желаната къща, а относно стоителната стойност можем само да ви ориентираме. Поздрави!


Иван Мандаджиев
Иван Мандаджиев

Здравейте, интересува ме проекта може ли да бъде изпълнен като сглобяема къща, или говорим единствено за монолитно строителство?
До колкото разбирам квадратурата на проекта може да бъде променяна, или греша?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, къщата е доста голяма и има големи подпорни разстояния, което прави монолитното строителство единствен вариант в този и вид. Квадратурата може да бъде променена и в зависимост от новата квадратура може да се окаже възможен вариант със сглобяема къща. Поздрави!


Веселин Андонов
Веселин Андонов

Здравейте,
интересува ме колко би струвало да се построи къщата?
Благодаря

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ние сме архитектурно студио и като такова можем да се ангажираме с всички проектни части, но относно строителството трябва да се обърнете към строителни фирми. Поздрави!