Архитектурно студио
We work in every scale and
all architectural fields
architects Sofia
We create spaces that correspond to the
surrounding
environment
Architecture Studio
We integrate natural relief with
human
ingenuity
Architecture Studio
We develop dynamic, innovative and
stable
designs

House design 40

House design 40

Project Details:

 • Project ID: 225
 • Roof Type: Hip roof
 • Price: EUR 3920 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Ground floor area: 184 sq.m.
 • Gross floor area: 346 sq.m.
 • Functionality
 • Floors: 2
 • Rooms: 6
 • Bedrooms: 5
 • Balconies/Terraces: 2
 • Porch: 1
 • Garage bays: 2
 • Bathrooms: 6
 • Basement: No

Project Details:

House design 40

225 3920

Floor Plans:

Main Floor Plan

Main Floor Plan

Upper Floor Plan

Upper Floor Plan

Comments:

Adi Konedareva
Adi Konedareva

Bih iskala da razbera kakva e priblizitelnata cena za da se postroi tazi ku6ta?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, можете да се запознаете с приблизителната цена от горния линк към статията "Каква е строителната стойност на еднофамилната къща?". Там детайлно сме разбили стойността по пера. Грубо би излязла около 300-320 евро на м2 без ДДС.


Филис Алтанова
Филис Алтанова

Бих искала да попитам дали този обект го има построен или в процес на застрояване, и ако е така къде.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, проектът все още не е изпълнен или в процес на строеж.


Boris Vasilev
Boris Vasilev

Zdraveite,Moze li da mi izpratite vsi4ki arxiterkturni planove na tazi kasta ,(proekt 40)

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, на този етап сме дали максималната информация, така че да можете да се запознаете с проекта, но и нашите авторски права да са защитени. При реален интерес към конкретната къща моля заповядайте в някой от офисите ни, където ще ви предоставим подробни разпределения.


Mitko
Mitko

Zdraveite :) Predlagate li firma ili firmi,koito osushtestvqvat proektite?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ние сме архитектурно студио, но познаваме фирма, с която сме работили по други обекти. Тук вече е от значение къде ще се строи къщата, за да се прецени дали офертата на тази фирма ще бъде конкурентна. При желание за проектиране можем да направим среща и с представител на тази фирма. Поздрави.


Наталия Сюлеменчева
Наталия Сюлеменчева

Възможно ли е да се направи огледален план и на втория етаж от 2-те спални да се направи хол ?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, посочените от Вас промени са напълно реализуеми и възможни.


Б Петров
Б Петров

Възожно ли е да се надстрои втория етаж върху съществуващ един етаж -56кв м гредоред ина каква цена

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ще Ви отговоря подробно на Вашия e-mail понеже казусът не може да се опише в няколко изречения. Поздрави!


Али
Али

Здравейте,интересувам се дали може и първият етаж да се преустрои за гости с 4 спални и да е равностоен по комфорт и функционалност на 2 етаж. Благодаря!

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, напълно е възможно да се преустрои първия етаж, но при това положение трябва да се премахне дневната, трапезарията, кухнята и гаража или да се увеличи квадратурата на къщата. Трябва ни по-подробна информация какво точно искате да постигнете - хотел от семеен тип или еднофамилна къща с много спални. Поздрави!

Али
Али

Благодаря! Искането на инвенститора е къща за гости.


Христо Тъканов
Христо Тъканов

Здравейте! А възможно ли е гаражът заедно с помещенията до него, които са склад и килер, да се превърнат в едно голямо помещение 50 квадратни метра, което да е фитнес зала, а гаражът да се направи под къщата(така няма да има нужда от прозорци, както ако например фитнес залата се помести под къщата), където да се предвиди място за 3 коли, котелно помещение, както и перално помещение плюс склад/мазе. Идеята ми е всичко това да е под земята, без да се "повдига" къщата, за да се запази тази височина. Това с колко би оскъпило проекта?Поздрави,

Христо Тъканов

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, всичко това, което сте описал е напълно възможно. Единственото по-съществено предизвикателство е разполагането на рампата за три автомобила. Вероятно ще трябва да преместим подхода за подземния гараж отстрани (ако е възможно) или да помислим за преместване на входа на къщата. Относно оскъпяването ще ви изпратя e-mail с цената на проекта.


Силвия Тодорова
Силвия Тодорова

Здравейте, къщата много ми хареса. Преди около година сте отговорили, че проекта още не е изпълнен. Интересува ме дали има някакъв напредък за да мога да я видя някъде, или трябва да се осланям на снимките

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, няколко клиента са поръчали този проект, но нямаме обратна връзка докъде са стигнали със строителството. Основната цел на перспективите е да получите максимално точна представа как би изглеждала къщата преди още да сте я построили.


Пепа Борисова
Пепа Борисова

Здравейте моят въпрос е сходен,като на г-н Тъканов.Може ли да мине гаража като подземен етаж,като се прибави до него закрит басейн,фитнес зала и баня?Като дворът да е на две нива т.е. подземният етаж да има гледка към двор и басейна да може лятото да става и открит(или да се отваря отчасти).Или ако ви кажа исканията си може ли да ми изготвите макет на проекта в 3D варянт за да добия ясна представа на това,което искам.Благодаря!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, няма проблем да адаптираме проекта по начин, който да удовлетвори вашите желания. Стига парцела да позволява тази промяна и да има достатъчно място, за да се развие рампа към подземния гараж, не виждам причина да не може да се реализира подобен вариант. Разбира се след започване на работа по проекта ще ви изготвим 3D визуализация с променената къща. Поздрави!


Ася
Ася

ЗДравейте!Имам няколко въпроса:

1. Има ли възможност вместо гараж на първия етаж да се предвиди жилищно помещение?

2. Кухнята от първият етаж да се завърти на 180градуса и да се залепи с гръб към спалнята и банята, като така се отвори по-голямо пространство?

3. Покривът не втория етаж да бъде тип плосък, за да може да не направи нещо от рода на частично покрита зимна градина със щироки тераси, оградени със стъкло... примерно?Благодаря Ви предварително за отговора!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, желаните от вас промени са напълно реализуеми. Не виждам пречка къщата да бъде препроектирана, така че да отговаря на вашите желания. Поздрави!


Андрей Иванов
Андрей Иванов

Здравейте,

проекта е много хубав. Интересува ме как е предвидено отоплението на къщата. Също така ме интересува дали е възможно студената вода да идва чрез содиране, тъй като на парцела няма ВИК.

Благодаря ви.

Ели
Ели

Здравейте, възможно ли е на втория етаж двете бани които са една до друга да станат една голяма баня, а третата която е 3,8кв.м. да бъде дрешник. Също да се премахне спалнята от 20.7кв.м , за да стане една голям тераса. Как би се отразило това на цената проекта?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, всички промени, които визирате са напълно възможни. Цената за проекта ще се промени с около 200 до 300лв. Поздрави!


Петьо
Петьо

Здравейте,
мноого хубава къща, ама много. Поздрави за проекта.
Интересувам се от цената на реализирания проект на фаза груб строеж, със завършени външни фасади и дограми.
Вътре стандартно на шмакловка и замазка. Ако имате и приблизителни стойности и за цялостно завършване ще е още по-добре.
В началото е имало стара цена от около 320 евро/кв.м., но какво е включвала тя по пера?
Имало е и линк с разбивка , но вече не го намирам на тази страница.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, благодаря за изразеното положително мнение за проекта. Относно строителната стойност, през последната година тя се промени съществено и до ключ би излязла около 500-550 евро/м2. За по-точно остойностяване трабва да се обърнете към строителни фирми за оферта. Поздрави!