Архитектурно студио
We work in every scale and
all architectural fields
architects Sofia
We create spaces that correspond to the
surrounding
environment
Architecture Studio
We integrate natural relief with
human
ingenuity
Architecture Studio
We develop dynamic, innovative and
stable
designs

House design 34

House design 34

Project Details:

 • Project ID: 219
 • Roof Type: Hip roof
 • Price: EUR 2560 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Ground floor area: 100 sq.m.
 • Gross floor area: 100 sq.m.
 • Functionality
 • Floors: 1
 • Rooms: 3
 • Bedrooms: 2
 • Porch: 1
 • Bathrooms: 2
 • Basement: No

Project Details:

House design 34

219 2560

Want to purchase a house plan?

Got questions regarding the plan?
We are here to help!
Get in touch with us now!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Floor Plans:

Main Floor Plan

Main Floor Plan

Comments:

Йорданка Антонова
Йорданка Антонова

много ми харесва кьщата колко тухли и арматура влиза в проекта

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, радвам се че проекта на къща ви допада. За съжаление конкретно за този проект нямаме изготвена подробна количествена сметка. Съпоставено с други сходни наши къщи ориентировъчно тухлите 25см са 12м3, тухлите 12см са 40м2, бетонът е около 50м3, а арматурата около 4400кг.


Йорданка Антонова
Йорданка Антонова

Благодаря за отговора цената на проекта може ли да се коментира предварителноп благодаря

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, описаната по-горе цена за готовия проект е редуцирана до възможния наш минимум с оглед на предоставяне на качествен продукт от фирмата. Иначе сме на разположение да обсъдим всеки аспект на къщата. Поздрави!


Ivan Ivanov
Ivan Ivanov

Здравейте! Бихте ли ми казали колко ще излезе ориентировъчно тази къща до ключ при положение , че имам място и всички разрешителни за предстоящия строеж.

Радко Йорданов
Радко Йорданов

Здравейте ,искам да попитам колко ще се оскъпи проекта ако стаята от 19,50 кв се премести от преде за да стане някаде 8 м на 15 м за да се събере на парцела ми

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, проектът специално на тази къща няма да бъде оскъпен въпреки направената промяна, тъй като къщата е разработена в идейна фаза. Можете да правите промени по проекта и ако запазите квадратурата на къщата, цената остава непроменена.


Радко Йорданов
Радко Йорданов

а имате ли офис във Варна

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,

нямаме офис във Варна, но сме проектирали вече няколко къщи за региона. При желание от Ваша страна можете да използвате офиса в Бургас, а по интернет или телефон може да контактувате и с офиса в София.


Тодор Благоев
Тодор Благоев

Привет и от мен , днес ще разбера точните размери на парцела който купуваме . Ще ви го пратя за да ми кажете дали ще се получи с вашия проект понеже много ни харесва и бихме искали допълнителна постройка като лятна кухня около 30кв2.

моля да ми кажете за горепосочените тухли , бетон и желязо са за целия груб строеж или....

Лек ден

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, радвам се че проектът на къща ви е харесал и виждате в него вашата бъдеща къща. Ще очаквам размерите на парцела, макар че най-точна представа ще се даде от визата за проектиране. Относно лятната кухня, не е проблем да се проектира като самостоятелна постройка. Точна количествена сметка за този проект още не е изготвена и затова не мога да ви я предоставя. Ако решите да поръчате такава, ще ви бъде предоставена с проекта. Поздрави!


Радко
Радко

Здравейте ,искам да попитам дали проект озеленяване е задължително да се прави,и каква е цената

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,

по закон за еднофамилни къщи проект за озеленяване не е необходим. Въпреки това някои общини го изискват. Трябва да попитате конкретната община дали проектите Ви може да бъдат одобрени без него. Иначе цената за проекта по озеленяване зависи от големината на парцела но средно е около 450лв.


Радко
Радко

искам да попитам предварително трябва ли да се плати някаква сума и какъв процент ,или накрая се заплаща цялата сума

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Обикновено работим с аванс от 30-50% при подписване на договора. Останалите пари се дават накрая. Поздрави!


Янко Костов
Янко Костов

Проектите ви са чудесни, особено този с № 34! Ще ми се да закупя такъв един проект, подобен на № 34, но и верандата и входа на вилата да са от една и съща страна. Интересува ме колко ще бъде крайната му цена и в какъв срок бих могъл да го получа.

Благодаря Ви предварително за отговора.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, благодарим за коментара. Преустройството, което искате е възможно и цената на проекта няма да се промени ако не увеличим квадратурата. Ако се промени квадратурата на къщата - новата площ ще се изчислява по 10евро/м2. Срокът за получаване на проекта ще бъде около 3-4 седмици след подписване на договор и получаване на изходните данни. Поздрави.


Димитър Кичуков
Димитър Кичуков

Здравейте колко горе-долу излиза тази къща.Благодаря

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, строителната стойност на къщата ако е с дървена конструкция е около 250евро/м2 без ДДС, а ако е монолитно строителство - около 300-350евро/м2. Поздрави!


Krasimir Dobrev Kra4olov
Krasimir Dobrev Kra4olov

zdraveite.interesyvame moje li da se napravi i maze,i ako e s darvena konstrykziia kolko chte stryva do klio4.blagodaria.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ако искате да се изгради мазе трябва да решите дали ще има вътрешна стълба към него или то ще е достъпно само отвън. При вътрешна стълба ще се наложат малко промени, за да се осигури пространство за стълбата. Някои помещения в къщата може да отпаднат или площта на къщата да бъде увеличена, за да се добави тази стълба. Цена до ключ на този етап няма как да се даде без да се знае какво точно искате (големина на мазето, място на стълба и т.н.), както и какъв точно Ви е парцела. Поздрави!


Марина
Марина

Здравейте, проекта много ни допада. Тъй като парцела ни е в Пловдив, се чудех дали имате опит с проекти в кв. Беломорски на гр. Пловдив?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, радваме се, че Ви допада проекта. На Вашия въпрос - не, нямаме опит конкретно с кв. Беломорски, гр. Пловдив, но не виждам причина, ако спазваме всички изисквания на визата и на българското законодателство, проекта да бъде одобрен. Ние сме проектирали къщи в почти цяла България и досега не е имало нерешим проблем. Преценете си как бихте искали да постъпите. Поздрави!


Атанас
Атанас

Здравейте, интересува ме каква е крайната цена до ключ за монолитна зарада без промени в проекта, и цена за дървена.
За да преценя кой вариант се вписва в бюджета ми. Мерси за отговора предварително. Поздрави!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, като проектанти можем единствено да ви ориентираме грубо в строителната стойност на къщата, но реална оферта можете да получите от строителни фирми. Грубо до ключ цената за строителство при монолитен вариант е около 400-450 евро на м2. Дървените сглобяеми къщи са една идея по-евтини при условие, че се спазва цялата технология на строителството и се вложат качествени строителни материали. Поздрави!


Ивайло
Ивайло

Здравейте, искам да попитам един такъв проект може ли да го ползвам няколко пъти и на други парцели.
Строежа 5та категория ли е, и ако е така нали ще ми трябва само договор с техник за узаконяване на етапите на строителство, Вие предлагате ли такова лице

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, за да ви бъде издадено строително разрешение за всяка една къща се изисква отделен комплект папки. Ако няма промени по проекта и парцелите са близо един до друг (има сходни изходни данни и съответно разположение на къщите), то цената за първата къща е 100% от показаната в сайта, за първо повторение - 50%, а за трето и последващи повторения - 30% от цената на проекта. Това важи само ако не се променя нищо по къщата. Отделно за всеки парцел трябва да се изготви геодезическа снимка и последващи вертикална планировка и трасировка, както и геоложки доклад и проект за озеленяване (ако се изискват от общината за издаване на строително разрешение). Тези проекти не могат да бъдат типизирани и за тях се плаща пълната стойност. За да сме по-конкретни трябва да изпратите запитване като предоставите скици (или визи) на имотите. Поздрави!


Ивайло
Ивайло

Здравете , може ли да ми изготвите проект на къща по мой вкус . Колко би струвала на м2 да кажем че , включва това което и на готовите проекти

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, отговорил съм на въпроса Ви в писмо на посочения от Вас e-mail. Поздрави!


Боряна
Боряна

Здравейте, интересувам се от монолитно строителство на къща №34, може ли да ме ориентирате каква цена ще излезе с включено абсолютно всичко. Към момента имам наличен само парцела ( 800 кв.м.), който е в регулация и се намира в к.к. Белчин бани (Софийска област). Бих искала да ми дадете, ако е възможно, цена до ключ?
Благодаря Ви предварително и хубав и успешен ден Ви пожелавам!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здраейте, малко по-горе в коментарите сме отговорили на въпроса за строителната стойност "Грубо до ключ цената за строителство при монолитен вариант е около 400-450 евро на м2". Ние сме проектанти, а не строители и затова можем да се ангажираме с прецизно остойностяване на проектите и ориентировъчно остойностяване на строителството. Поздрави!


Тонита
Тонита

Здравейте! Харесва ми къщата и поздравявам проектантите.Как мога да се свържа с ваш офис в София за да разбера повече за проекта.Тухла и бетон ме интересува за къща 100-120кв.м отворено пространство едноетажна.
С уважение

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, контактите на софийския ни офис са посочени в секция "Контакти" на сайта ни. Отделно телефони за връзка с нас са показани най-горе и най-долу във всеки проект. За да се видим в наш офис е нужно да се свържете с нас по телефон и да си уговорим точен ден и час за среща. Поздрави!


Емил Георгиев
Емил Георгиев

Здравейте, искам този проект но с определени промени,Ще изглежда по-различно , но концепцията ще е същата.Къде и кога мога да се срещна с ваш архитект с които да ги обсъдя.От Варна съм.Благодаря ви.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, в секция "Контакти" на сайта сме посочили адрес и телефон на изнесения ни офис в гр. Варна. Можете да си уговорите час за среща с колегите и да обсъдите Вашите идеи. Поздрави!


Марин Костов
Марин Костов

Здравейте,колко би струвало проекта ако е направен сглобяема дървена конструкция.Гр. Шумен с.Радко Димитриево.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, промяна на вида конструкция би завишил цената на проекта (за посочените проектни части) с 10%. Поздрави!