Архитектурно студио
We work in every scale and
all architectural fields
architects Sofia
We create spaces that correspond to the
surrounding
environment
Architecture Studio
We integrate natural relief with
human
ingenuity
Architecture Studio
We develop dynamic, innovative and
stable
designs

House design 21

House design 21

Project Details:

 • Project ID: 207
 • Roof Type: Gable roof
 • Price: EUR 2770 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Ground floor area: 101 sq.m.
 • Gross floor area: 239 sq.m.
 • Functionality
 • Floors: 2
 • Rooms: 6
 • Bedrooms: 5
 • Balconies/Terraces: 2
 • Porch: 2
 • Bathrooms: 3
 • Basement: No

Project Details:

House design 21

207 2770

Floor Plans:

Main Floor Plan

Main Floor Plan

Upper Floor Plan

Upper Floor Plan

Comments:

Кирил Калев
Кирил Калев

Здравейте ,

Има следния въпрос , този проект би могъл да бъде построен на парцел 397 кв.м( 20кв.м х 19,85кв.м ?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, този проект на къща може да бъде приложен да конретния терен при условие, че зоната е жилищна, а не е вилна. За повече информация изпратете скица или виза на парцела, за да може да сме по-точни в отговора. Поздрави!

Кирил Калев
Кирил Калев

Здравейте !

Бях ви писал преди няколко дена по повод този проект !

Ето и по точните показатели на парцела 396 кв.м са плътност 45 % , кинт 1.2 отстояние от съседите 3 м , и височина на строителство 10 м , парцела е в зона за жилищон строителство !Скица или виза не мога да ви предоставя все още !

Също така имам и още един въпрос относно този проект ,така както е разположена кухнята , ме озадачава следното , къде е аспирацията в кухнята , също така и че достатъчно далеч от банята на първият етаж ! Или вода към кухнята ще бъде изведена от банята на втория етаж ?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,

параметрите, които изброявате доказват, че къщата може да бъде ситуирана във Вашия парцел. За да сме 100% сигурни трябва да видим и самата скица, но ако размерите отговарят на тези дадени в предишния коментар значи къщата може да се използва. Относно въпроса Ви за аспирацията и за водата - това са технически детайли, които могат да бъдат обсъдени в една среща в някой от нашите офиси. Както сте се досетили в къщата има 2 щранга - за банята на първи етаж и за кухнята и банята на втори етаж. Схемите показани в сайта са за да може да се ориентирате за разпределенията в къщата, а самите чертежи ще Ви бъдат показани в някой от офисите ни.


Todor
Todor

Obshta ta cena na kushtata kakva e

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, моля конкретизирайте коя сена искате. Ако е до ключ цената би варирала около 300-330 евро/м2 заради каменната облицовка. Но това е доста ориентировъчна стойност без да се знае къде ще се строи и какъв е терена. Най-точно това биха Ви казали строителните фирми. Поздрави!


Kiko
Kiko

Добър ден, искам да попитам какви за размерите на верандата и терасата до спалнята на 1 етаж и какви квадртатни метри са? Благодаря.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, верандата е около 10м2 и е с размери 3м на 3,5м. Терасата пред спалнята е около 6м2 и е 3м на 2м.


Валери
Валери

Здравейте,интересувам се от този проект и имам следното питане може ли да бъде коригиран и изпълнен по следния начин,за 1 етаж верандите да бъдат премахнати за сметка на разширяване на дневната и спалнята,банята прилежашта към нея да бъде вградена в спалнята а на старото и място да бъде преместен входа на къщата с антрето а в склада да бъде изграден тоалет,за 2 етаж терасите към спалните да бъдат премахнати или намалени с цел оголемяване на спалните.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, желаните от Вас промени са напълно възможни, но те ще доведат до преработване на проекта по всички специалности, което ще означава и промяна в цената. При желание от Ваша страна можем да ви изпратим оферта на e-mail с новата цена.

Десислава
Десислава

Здравейте,а може ли да кажете каква е цената, на която възлиза къщата само за грубия строеж?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, обикновено цената за груб строеж е около 50% от общата цена на строителството. Много грубо това пражи около 150-170евро/м2.


Kaloqn
Kaloqn

Здравейте,

този проект може ли да бъде построен върху парцел 242 кв.м. /22м.x11м./

Благодаря Ви предварително.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, за да се побере тази къща парцелът трябва да има габарити поне 20х20м. Ширината на вашия парцел (11м) е прекалено малка, за да побере къщата в ограничителните линии. Поздрави!


Явор
Явор

Здравейте! Проекта може ли да бъде преработен като сглобяема къща.

Джемал
Джемал

Относно коридора със стълбите колко може до се разшири.И може ли да ми кажете какви размери е стълбището. Благодаря!!!!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, стълбището може да се издърпа назад като по този начин ще се увеличи ширината на коридора, колкото е необходимо (към момента той е 1,2м). Самото стълбищно рамо е широко 1м. Поздрави!