Архитектурно студио
We work in every scale and
all architectural fields
architects Sofia
We create spaces that correspond to the
surrounding
environment
Architecture Studio
We integrate natural relief with
human
ingenuity
Architecture Studio
We develop dynamic, innovative and
stable
designs

House design 50 - Wooden house

House design 50 - Wooden house

Project Details:

 • Project ID: 235
 • Roof Type: Gable roof
 • Price: EUR 2560 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Ground floor area: 67 sq.m.
 • Gross floor area: 67 sq.m.
 • Functionality
 • Floors: 1
 • Rooms: 2
 • Bedrooms: 1
 • Porch: 1
 • Bathrooms: 1
 • Basement: No

Project Details:

House design 50 - Wooden house

235 2560

Want to purchase a house plan?

Got questions regarding the plan?
We are here to help!
Get in touch with us now!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Floor Plans:

Main Floor Plan

Main Floor Plan

Comments:

Ненко Николов
Ненко Николов

Здравейте ,Моля за информация за след като закупя проекта , има ли фирма която да ми изработи тази къща по Вашия проект и за колко лева на кв.м. С ДДС - без цената на проекта .

Аз и моята фирма се интерисува ме да закупим готови сглобяеми къщи. Позволете ми да попитам и за транспорта - в един контейнер ще се събере една сглобяема къща в този размер ?Благодаря Ви предварително .

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, познаваме фирма, която изработва основно сглобяеми къщи с високо качество. Произвежда всички елементи в цех с висока степен на точност. Относно цената трябва да се обърнете към тях за остойностяване. С тях трябва да обсъдите и казуса с пренасянето в контейнер. Лично по моя преценка това е напълно реализуемо. В писмо до вашия e-mail ще ви изпратя координати на фирмата и телефон на управителя, ако представлява интерес за вас.


Даниела Богоева
Даниела Богоева

Ще бъда много благодарна, ако ми изпратите телефона на фирма, която би изпълнила този проект!

Поздрави!

Д. Богоева

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, отговорили сме Ви в писмо. Поздрави!


Антон алеков
Антон алеков

Хреса ми, моля за координати за фирма строител.Регион-Благоевград

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте. Радваме се, че Ви харесва проекта. Има различни строителни фирми, които биха могли да изпълнят проекта и всяка работи по различна технология - стандартна сглобяема конструкция, СИП панели и т.н. Първо трябва да се уточни как искате да бъде подготвена къщата и после ще Ви свържем със строител. Поздрави!


Павел Павлов
Павел Павлов

Здравейте,

Интересувам се от ваш проект за къща

Цена за проекта

Приблизителна цена За готова къща до ключ(без включен фундамент)

Срок за изпълнение .Поздрави,

Павел

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,

цената за проекта е оказана горе под заглавието и за този проект е 2200лв (за частите описани в раздела "Съдържание на проектите"). Относно строителната стойност и сроковете за изпълнение трябва да се обърнете към строителни фирми. Ние сме архитектурно студио. Поздрави!


Цветелина Шиндарова
Цветелина Шиндарова

Здравейте,

бихте ли ми пратили координатите на фирмата-строител?

Благодаря предварително!

Гост
Гост

Къща изградена от СИП панели от осб лепено с формалдехидно лепило което излъчва и пълни с полистирол излъчващ стирен при това на цена 600лв на квадратен мветър, ама вие сериозни ли сте ?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, благодаря за изразеното мнение, макар че не разбрах това въпрос ли е или констатация. Като проектанти ние даваме ориентировъчни строителни стойности на най-разпространените стоителни системи. Всяка от тях има своите предимства и недостатъци. Поздрави!


Атанас Атанасов
Атанас Атанасов

Здравейте,
Харесва ми този проект, всички заложени помещения и визия са перфектни, но се нуждая от още една спалня. Парцелът ми е 500 м2 с лице 15,5 м. Какво е необходимо за преработката на проекта и каква ще е цената?
Поздрави!

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! За преработката ще са необходими изходни данни - виза и геодезическа снимка, както и да уточним как точно да бъде добавена спалнята. Относно цената за проектиране - ще се запази на 2200лв, като отпада отстъпката от 10%. Поздрави!


Едо
Едо

УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ, ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПРОУЧВАМ ЕКОКЪЩИ ОТ ДЪРВЕНИ ЛЕПЕНИ ГРЕДИ. КОНСТАТИРАМ, ЧЕ ВЪВ ФИНЛАНДИЯ, САЩ, РУСИЯ, ФРАНЦИЯ, АВСТРИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ И ДР., ТОВА СТРОИТЕЛСТВО Е ТВЪРДЕ ОТДАВНАШНО, МНОГОВЕКОВНО. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТАКА. НАПРИМЕР, В ПЛОВДИВ И ОКОЛНОСТТА НЯМА НИТО ЕДНА ДЪРВЕНА КЪЩА, А КЪЩИ-КРЕПОСТИ НИКНАТ ПОСТОЯННО. В РАЙОНА НА Х.ЗДРАВЕЦ ИМА 2-3, КОИТО МИ ЛОВЯТ ОКОТО. НО, ДЪРВЕНАТА КЪЩА НА МОИТЕ МЕЧТИ, КОЯТО КОПНЕЯ ДА ПОДАРЯ НА 6 членното СИ СЕМЕЙСТВО, Е ОТ ОКОЛО 250 кв.м. ВИДЯХ Я В ЕДИН РУСКИ САЙТ И ВЕДНАГА МЕ ГРАБНА. МНОГО РАЗДВИЖЕНА, ДВУЕТАЖНА ПОСТРОЙКА. ИМА ГАРАЖ И ОТДЕЛНО ОТ КЪЩАТА -РАБОТИЛНИЦА С МАШИНИ ЗА ДЪРВО И МЕТАЛ, ТА ДА МОГА ТАМ ДА СИ ИЗКАРАМ СТАРИНИТЕ, БЕЗ ДА ПОДВИВАМ КРАК. КОЛКО БИ БИЛО ДОБРЕ, ДА СЕ ПРЕНАСТРОЯТ БЪЛГАРИТЕ, ОТНОСНО ВИДЪТ И КАЧЕСТВОТО НА СТРОИТЕЛНИТЕ МАТЕРИАЛИ, ДА СЕ МАСОВИЗИРА СТРОИТЕЛСТВОТО НА ЕКОКЪЩИ ОТ ДЪРВО. ДАЙ, БОЖЕ, ДА ДОЖИВЕЕМ, КАКТО ДОЖИВЯХМЕ И ВИДЯХМЕ КОЛОСАЛНИ ПРОМЕНИ ЗА БРОЕНИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ.

Stoil
Stoil

zdraveite iskam da pitam za proekt.ID.235 67kv.m kato na foto to kolko htemi izleze gotova s montaja i s vsickite za jivene instalazi i vodoprovod bania i nastilki i pokriv govoria za vsicko zavarheno kato na snimkata .blagodaria pihetemi na imeil dase razberem. [email protected]

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ние сме архитектурно студио и проектираме и остойностяваме ПРОЕКТНАТА документация, която предхожда реалното строителство. Обърнете се към строителни фирми за оферти за изграждане на къщата. Поздрави!


Емилия
Емилия

Здравейте, този проект само за сглобяема къща ли може да се използва, много ми харесва идеята за такава, но не съм сигурна дали фирмите работят с качествено дърво, затова може би ще се насоча към конвенционално строителство, затова питам. Благодаря Ви.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Къщата може да бъде проектирана и със стоманобетонова конструкция. Поздрави!


Neli Cherneva
Neli Cherneva

Здравейте, можете ли да препоръчате фирма във Варна, която може да изпълни качествено този проект?Хубав ден!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, за какъв вид конструкция на къщата говорите - монолитна или сглобяема? Ако е сглобяема, мисля че има по-голяма възможност строител от друга част на България да я изпълни - имаме такива контакти. Иначе нямаме контакти на конкретен строител, който оперира изцяло във Варна. Поздрави!