Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 46

Информация за проекта:

 • Проект ID: 231
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 9380 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 153 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 428 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 3
 • Стаи: 6
 • Спални: 4
 • Балкони/Тераси: 5
 • Веранди: 1
 • Гараж (брой коли): 2
 • Бани/WC: 4
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Представяме ви проект на еднофамилна къща с модерен облик и изчистена функционалност. Къщата е триетажна и е подходяща за ползване през цялата година. На първо ниво са развити дневната зона с трапезарията и кухненския бокс. От дневната и трапезарията се излиза на просторна веранда. Проектиран е и гараж за две коли. На втория етаж за разработени три спални с две бани и перално помещение. От всяка спалня се излиза на тераса, като към двете големи спални са предвидени и просторни тераси. Третия етаж може да се обособи като отделен апартамент или студио с отделна спалня, дневна зона с малък кухненски бокс и самостоятелна баня. На това ниво са проектирани две панорамни тераси, които обхващат цялата панорама.

Къщата е проектирана с големи помещения; входното фоайе е представително, а стълбището е с „око” през три нива. Дневната е луксозно развита с два обособени къта. Площно остъкляване спомага за плавното преливане на вътрешното пространство към околната среда. Визията на фасадата е доминирана от преплитането на правоъгълни обеми. Облицована е с видими тухли и минерални мазилки в два контрастни цвята.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е четирискатен, покрит с керемиди. Дограмата е дървена със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство – 19.2м
за вилно строителство – 21.2м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

231 9380

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

План на трети етаж

План на трети етаж

Коментари

Bojidar
Bojidar

Zdraveite interesuvam se ot tazi kashta tova li e krainata cena ako e tova me ovedomete

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, това е цената за проектита по тази къща, без част Геодезия, част Геология и част Озеленяване. Подробно сме описали какво се включва и какво не в секциите СЪДЪРЖАНИЕ НА ПРОЕКТИТЕ и КАКВО НЕ ВКЛЮЧВАТ ПРОЕКТИТЕ. Ако имате въпроси моля да се свържете с нас на фирмените телефони. Поздрави и лек ден!


Angel Angel
Angel Angel

Искам да попитам каква е цената до ключ ?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ориентировъчната строителна стойност е между 350 и 380 евро/м2. Поздрави!


Мирослав
Мирослав

тази цена само за построяването ли важи

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, коя цена визирате? Цената на проекта е дадена най-горе и е актуална. Подробно сме описали какво се включва и какво не в секциите СЪДЪРЖАНИЕ НА ПРОЕКТИТЕ и КАКВО НЕ ВКЛЮЧВАТ ПРОЕКТИТЕ. Относно строителството на къщата можем само да дадем ориентировъчна стойност, тъй като не сме строителна компания. Строителния процес включва много пера извън самото построяване на сградата. Трябват пари и за външните връзки - ток, вода, канал, както и за благоустрояването на двора (ако има такова), както и строежа на ограда (ако има такава). Цената от 350-380 евро/м2 е само за къщата и тя е на база разговори със строителни фирми. Тази стойност може да варира много в зависимост от терена, якостта на почвата и местоположението на къщата. Поздрави!


Владимир
Владимир

Здравейте! Интересува ме тази цена от 380 евро/м2 за кое се отнася? Разстроена площ (152м2) или за Разгърната застроена площ (426м2)?