Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 43

Информация за проекта:

 • Проект ID: 228
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 5790 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 125 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 257 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 4
 • Спални: 3
 • Балкони/Тераси: 4
 • Веранди: 1
 • Гараж (брой коли): 1
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Това е готов проект на двуетажна къща, която е особено подходяща за прилагане в планински район. Доминиращата мощна каменна облицовка и дървена ламперия приобщават хармонично къщата с околната среда. Очарованието на сградата се подсилва от пластичните обеми, които разчупват формата. Входът на къщата е подчертан от портик, който защитава вратата от стихиите. Първият етаж е решен на две нива. Той съдържа входно антре, гараж за една кола, котелно, кухня и баня, а на понижено полуниво е разположена дневна и трапезария. Допълнителната височина в дневната зона създава усещане за простор. Проектиран е кът за камина, който придава уют на помещението. Към двора е развита просторна веранда, която е покрита от декоративна дървена пергола. На втория етаж са проектирани три големи спални и две бани. Пред всяка спалня е развит балкон.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Материалите по фасадата включват камък, дърво и мазилка. Покривът на сградата е четирискатен, покрит с керемиди. Дограмата е дървена със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 17м
за вилно строителство - 19м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

228 5790

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Boris Vasilev
Boris Vasilev

Zdraveite,Bix iskal da mi izpratite plana za pokriva na dadeniat proekt 43.Blagodaria

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, покривът на тази къща е четирискатен, изпълнен с керемиди. При реален интерес към конкретната къща моля заповядайте в някой от офисите ни, където ще ви предоставим подробни разпределения.


SILVIA SPASSOV
SILVIA SPASSOV

kolko priblizitelno moje da struva postroiavane na kushta po tozi proiekt?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ние сме архитекти и не можем да Ви помогнем със строителната стойност. Тя зависи от много обективни и субективни фактори. Най-добре питайте строителни фирми. Поздрави!