Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 14

Информация за проекта:

 • Проект ID: 199
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 3270 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 59 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 137 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 3
 • Спални: 2
 • Балкони/Тераси: 2
 • Веранди: 1
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Този готов типов проект използва стилистиката на традиционната българска къща, но я интерпретира по съвременен начин. Модерната визия проличава в мощните конзолни излизания и във взаимодействието между обемите. Материалите по фасадата включват каменна облицовка с декоративни дървени сантрачи, дървена облицовка и бяла мазилка. Наличието на много дървени елементи приобщава къщата към заобикалящата я природна среда. Сградата е двуетажна като на първо ниво са проектирани входно антре, дневна, трапезария, кухня, тоалетна и склад. Пред дневната и трапезарията е развита просторна веранда, която е отчасти покрита. В нея е проектиран кът за външна камина. Площно остъкляване позволява на дневната светлина да навлезе дълбоко в къщата. На второ ниво са проектирани две спални, две бани и склад. Развити са две тераси пред спалните.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е четирискатен, покрит с керемиди. Дограмата е дървена със стъклопакет от нискоемисионно Ка-стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 14м
за вилно строителство - 16м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

199 3270

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Димитър Радев
Димитър Радев

Много ми хареса този проект.Бихте ли могли до ми кажете цената на къщата "до ключ"

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, най-точно тази информация може да ви предоставят строителните фирми, след като остойностят проекта по количествената сметка и вземат под внимание характерните особености на вашия парцел. Все пак от наши клиенти знаем, че приблизителната стойност на къщите ни е между 250-300 евро на квадратен метър.


Petya Milchova
Petya Milchova

Zdraveite, interesuva me ima li ia niakade postroena ka6tata ot gotov proekt 14 i moje li da mi izpratite o6te snimki ot vatre i ot van na ka6tata.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, специално за Проект 14 нямаме скорошни поръчки. Повече се поръчва Проект 14а. За съжаление нямаме обратна връзка от клиентите, за да ни кажат докъде са стигнали със строежа на къщата. Къщата е показана от всички страни. Какво точно Ви интересува, за да видим дали можем да Ви помогнем. Интериорни снимки не правим. Поздрави!

Николай Николов
Николай Николов

здравейте,харесах няколко Ваши проекта на двуетажни къщи! Мога ли да получа приблизителна информация за необходимите материали за построяването на конкретен проект, т.е. количество бетон, тухли, керемиди и т.н., за да направя приблизителна оценка на стойността им с цел бюджетиране на строежа! Ако е възможно ще Ви конкретизирам проекта, който ме интересува!