Архитектурно студио
Работим във всички мащаби и във
всички сфери
архитекти София
Създаваме пространства в синхрон със
заобикалящата
ги среда
Архитектурно студио
Интегрираме природния релеф с
човешката
находчивост
Архитектурно студио
Реализираме динамични, иновативни и
устойчиви
проекти

Готов проект на къща 07

Информация за проекта:

 • Проект ID: 192
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 6070 лв. (без ДДС)
 • Технически показатели
 • Застроена площ: 126 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 270 кв.м.
 • Функционалност
 • Надземни етажи: 2
 • Стаи: 5
 • Спални: 4
 • Балкони/Тераси: 2
 • Гараж (брой коли): 1
 • Бани/WC: 3
 • Сутерен: Не

Информация за проекта:

Този проект на еднофамилна къща има модерна визия и интересно преплитане на обемите. Търсен е обликът на съвременна градска къща, която да осигурява необходимия комфорт и уют на своите обитатели. Сградата е на два етажа като на първо ниво са проектирани входно фоайе, дневна, трапезария, кухня, гараж за една кола, баня и склад. На второ ниво са развити четири просторни спални, две бани, дрешник и перално помещение. Пред три от спалните са проектирани тераси. Цел в проекта е било недопускането на вътрешно помещение, за да се ограничи употребата на изкуствено осветление през деня. В проекта на къщата се предвижда покриване на рампата пред гаража с дървена пергола, по която да се развиват увивни растения.

Конструкцията е монолитна стоманобетонна. Ограждащите стени са тухлени с външна топлоизолация. Фасадното оформление се състои от цветна мазилка и каменен цокъл. Дограмата е от PVC със стъклопакет от нискоемисионно стъкло. Покривът е четирискатен покрит с керемиди.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 17м
за вилно строителство - 19м

ПРОМЕНИ /МОДИФИКАЦИИ/ ПО ПРОЕКТА:
Важно: Ние сме преди всичко архитекти, а не търговци и проектите, които предлагаме не са „готов артикул”, разпечатан и подреден на рафт, чакащ купувачи. Всеки един „готов проект” е отправна точка към Вашия бъдещ дом. Така подготвени проектите позволяват да се променя вида и начина на отопление, да се добавят допълнителни инсталации и системи като СОТ, видео наблюдение и др.
ВЪЗМОЖНИ СА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПРОЕКТИТЕ (от най-минималните като смяна на материалите по фасадата) до основни модификации като промяна на габаритите на къщата, добавяне или премахване на помещения и дори етажи.
За промени, които не засягат конструкцията и квадратурата на къщата, цената остава непроменена. За промени, които засягат квадратурата на къщата, цената на проекта се прекалкулира на база 10евро/м2 (за монолитно строителство) и 11евро/м2 (за къщи със сглобяема конструкция) като се взима новата (променена) квадратура и се добавят 200-400лв.

Пример:
Готов проект „х” преди промяна: 288кв.м.; цена 5600лв
Готов проект „х” след промяна: 300кв.м.; цена 5880лв + (200-400)лв

Изпратете своето запитване към проекта чрез бутона „Обратна връзка”

192 6070

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Tsvetan hristov
Tsvetan hristov

haresva mi proekta.iskam da stroia.moje li pove4e informatsia?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, каква информация ви е необходима. Описан е видът на конструкцията, дадени са разпределенията по етажите и видът на фасадата.


Ангел
Ангел

Здравейте,Какво представлява малкото правоъгълно помещение на втория етаж, което е разположено между спалнята (15.7 кв.м.) и банята (6.10 кв.м.)?Възможно ли е то да бъде слято със спалнята?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, това помещение е дрешник. Може да бъде слято със спалнята при желание.


Diana
Diana

Zdraveite,

cenata na proekta e 4230 lv , a moje li da mi kajete kakva e cenata za izpalnenieto na cqlata kashta?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, за да отговорим на всички въпроси, касаещи строителната стойност на къщата, създадохме отделна статия, която обяснява в детайли цената за една къща. Страницата е достъпна от линка "Каква е строителната стойност на еднофамилната къща?". Надявам се информацията там да ви е полезна. Поздрави!


Ati
Ati

Здравейте,искам да ви попитам дали двете спални (16.00кв.м 16.40кв.м)на 2 етаж могат да се съединят.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, може без проблем да се премахне стената между двете спални и така те да се обединят в една стая. Възможни са и други промени, но те зависят от вашите предпочитания.


Teodora Angelakova
Teodora Angelakova

Dobar den Gospodine,

Bih jelala da polucha priblizitelna informacia za cenata na stroeja.

Bih se radvala ako uspeete da mi otgovorite.

S uvajenie i pozdrav:

Teodora Angelakova

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, тъй като сме архитектурно студио, а не строителна фирма, не можем да дадем точна цена за строителството. За да се ориентирате грубо, прочетете статията от линка "Каква е строителната стойност на еднофамилната къща?". Поздрави.