Архитектурно студио
Работаем в любом масштабе и
в любой сфере
архитекти София
Создаем пространства в синхроне
с иx
окружением
Архитектурно студио
Мы объединяем естественный рельеф с
человеческой
находчивости
Архитектурно студио
Мы реализуем динамичные, инновационные и
устойчивые
проекты

Готовый проект 13

Готовый проект 13

Project Details:

 • Project ID: 198
 • Тип крыши: Четырескатный
 • Цена: EUR 1330 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Площадь зданий: 105 кв.м.
 • Общая площадь: 105 кв.м.
 • Functionality
 • Этажи: 1
 • Комнаты: 3
 • Спальни: 2
 • Веранда: 1
 • Бани/WC: 2
 • Сутерен: No

Project Details:

Готовый проект дома №13

198 1330

Floor Plans:

План на първи етаж

План на първи етаж

Comments:

Видол Неделев
Видол Неделев

Бихте ли могли този проект да го пригодите за дървена сглобяема къща и с колко ще се промени цената на проекта. Предварително благодаря.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, този проект на къща може да бъде пригоден във вариант с дървена конструкция. Това би оскъпило проекта със 100 лв. Поздрави!


Видол Неделев
Видол Неделев

Здравейте,Бихте ли ми препоръчали фирма или фирми, които могат да изпълнят този проект във вариант с дървена конструкция?

Поздрави

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, строителни фирми има много (зависи и къде се намира парцела ви), които могат да изпълнят тази къща с дървена конструкция. Препоръки няма как да ви дам, защото не съм работил с тях. Моят съвет е да потърсите в мрежата мнения на техни клиенти, за да си изградите представа. Нашата работа като проектанти е да предоставим качествен проект на къща, така че всеки да може да я изпълни.


Ивайло Георгиев
Ивайло Георгиев

Добър ден, според Вас колко би струвал строежа на проект 13- до 50 км от София,.Предполагам ,че имате фирми строители с които работите.предварително БлагодаряИ.Георгиев

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, не работим с конкретни строителни фирми и затова не мога да ви кажа точна стойност за строежа. Приблизителната цена е около 300-350 евро на м2 до ключ. За този проект това означава 30 000-35 000 евро. Все пак имайте впредвид, че това са ориентировъчни стойности и са само за груба референция.


Радослава Александрова
Радослава Александрова

Здравейте, много ми хареса този проект. В момента сме в процедура по вадене на документи за строеж. Интересува ме колко ще се оскъпи проекта ако направим малки промени - например да увеличим жилищната площ за сметка на верандата, и бихме ли могли да влезнем контакт и евентуално да действаме без да са готови документите от Софийска вода и ЧЕЗ? На този етап разполагаме със скиците и виза. Благодаря предварително. Поздрави.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ако промените не засягат конструкции и инсталации, то те няма да оскъпят проекта. Колкото до увеличаване на жилищната площ за сметка на верандата - добавената площ ще се таксува по 10евро/м2. На първо време скицата и визата са напълно достатъчни, за да започнем разговори. Свържете се с нас, когато Ви е удобно. Поздрави!


Tobi Pantadgiev
Tobi Pantadgiev

Interesuvam se kakva ste e cenata na kusta ot tezi proekti do 100 kv.m RZP,v leva ili v evro,[sredna adin.cena].Blagodatya.

Tobi Pantadgiev
Tobi Pantadgiev

Molya za edin. cena

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ориентировъчно може да приемете строителната стойност за такава къща около 300-350евро/м2. Отделно се смятат верандите и вертикалната планировка по терена. Цената обаче зависи от това каква фирма ще Ви строи къщата и какви материали ще използвате. Поздрави.

Костадин петров
Костадин петров

GAKOBILD EOOD ...DARVENI KASHTI NA CENA OT 200.00e DO KLUCH ,CENATA E DO KRAIA NA 2014