Архитектурно студио
We work in every scale and
all architectural fields
architects Sofia
We create spaces that correspond to the
surrounding
environment
Architecture Studio
We integrate natural relief with
human
ingenuity
Architecture Studio
We develop dynamic, innovative and
stable
designs

House design 42

House design 42

Project Details:

 • Project ID: 227
 • Roof Type: Hip roof
 • Price: EUR 1900 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Ground floor area: 77 sq.m.
 • Gross floor area: 158 sq.m.
 • Functionality
 • Floors: 2
 • Rooms: 5
 • Bedrooms: 4
 • Balconies/Terraces: 1
 • Porch: 1
 • Bathrooms: 3
 • Basement: No

Project Details:

House design 42

227 1900

Floor Plans:

Main Floor Plan

Main Floor Plan

Upper Floor Plan

Upper Floor Plan

Comments:

Tihomir
Tihomir

iskam da popitam kakva e cenata na kwadratniq metar za postroqvaneto

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ориентировъчно до ключ такава къща би излязла около 300-320 евро на м2. Най-точна информация можете да получите от строителна фирма, на база конкретния проект и вашия парцел (със специфичните за него геология, наклон, местоположение, налична инфраструктура и т.н.).


Ивелин Краев
Ивелин Краев

Здравейте,Харесвам проекта Ви. Имам ПУП за сграда с лице 13м и строеж на два калкана в местност Траката около Варна. Могат ли да се направят някои малки промени, като преместване на прозорци заради калканите, промяна на вида външна мазилка, опростяване на покрива. Как ще се отрази това на цената?С уважение

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, доколкото мога да преценя от описаните промени няма пречка те да се реализират. Разбира се най-точно мога да кажа след преглеждане на ПУП-а и след предоставяне на геодезическо заснемане. По проект къщата е широка малко над 11м, а трябва да се покрие лице от 13м (ако разбирам правилно, което ще доведе до преработване на конструкцията. Ако ми изпратите ПУП-а в електронен вид мога да ви върна конкретна оферта с цена.

Мирослава
Мирослава

Здравейте мен също ме интересува дали може да се увеличи квадратурата и на дневната и на спалните и съответно да ми пратите цена на проекта!


Христо Ненков
Христо Ненков

Привет!

Много красив проект, но за да ме удовлетвори напълно имам няколко въпроса. Може ли да се промени мястото на комина в дневната, така че да се разположи в ъгъла/зад холовата гарнитура/? Възможно ли е да се увеличи широчината на дневната/съответно и помещенията на втория етаж/ с един метър и как ще се отрази на цената?

Поздрави!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, мястото на комина може да бъде променено без проблем и да се разположи зад меката мебел. Ширината на дневната също може да се увеличи, но въпросът е дали искате да запазите като акцент трапецовидния елемент пред трапезарията. Ако чисто механично преместим стената на дневната, то тя ще съвпадне с предната стена на трапеца. Възможен вариант е да се премести цялата предна стена на дневната и трапезарията с един метър, но разбира се ще се увеличи и квадратурата. Относно цената, ще ви пиша в e-mail как ще се промени. Поздрави!


Таня
Таня

здравейте бих искала да ви попитам за колко време ще е готов проекта

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, въпросният проект може да е готов от две седмици до месец при условие, че се запазва всичко както е и при наличие на всички изходни данни (които зависят от вас). Поздрави!


Таня
Таня

и ако може външната мазилка да е санирана

Данаил Динчев
Данаил Динчев

Здравейте, искам да попитам колко ще се оскъпи проектът и в последствие изпълнението ако се направи мазе (подземен етаж). Разбирам че това много зависи от терена и височина на водите о все пак за ориентир. Благодаря

Гинка Иванова
Гинка Иванова

Здравейте! Проекта е много красив, но искам да знам възможно ли е осъществяването му на ПУП с лице към улицата 14 км.м . и дължина на ПУП 21 м. Ако не може да бъде проектиран в тоя вид възможно ли е на първия етаж склада и банята да бъдат проектирани на местото предвидено за спалня. До каква степен ще се отразят промените в цената.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, ако разбирам правилно лицето на Вашето УПИ към улица е 14м. След като премахнем от двете страни по 3м, то за къщата ще остане 8м. Минималното лице на къщата по тясната страна е 9.60м. За да се вместим ще се наложи да отнемем 1.60м от ширината и при това положение проекта ще претърпи промяна, както Вие предлагате. Цената ще се увеличи с 5%, понеже ще се наложи промяна на конструкцията и на инсталациите. Притеснява ме факта, че къщата ще бъде обърната странично в парцела и реално от дневната ще гледате към страничната линия (към съседите). Ако това не Ви притеснява промяната е напълно възможна. Поздрави!