Архитектурно студио
We work in every scale and
all architectural fields
architects Sofia
We create spaces that correspond to the
surrounding
environment
Architecture Studio
We integrate natural relief with
human
ingenuity
Architecture Studio
We develop dynamic, innovative and
stable
designs

House design 06

House design 06

Project Details:

 • Project ID: 191
 • Roof Type: Hip roof
 • Price: EUR 3560 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Ground floor area: 176 sq.m.
 • Gross floor area: 312 sq.m.
 • Functionality
 • Floors: 2
 • Rooms: 5
 • Bedrooms: 3
 • Balconies/Terraces: 2
 • Porch: 1
 • Garage bays: 2
 • Bathrooms: 3
 • Basement: No

Project Details:

House design 06

191 3560

Floor Plans:

Main Floor Plan

Main Floor Plan

Upper Floor Plan

Upper Floor Plan

Comments:

Мариана Трифонова
Мариана Трифонова

Провекът е разкошен! След малки корекции бих си го закупила, за да строя къщата си по него, в съседно на Бургас село.

Светозар Петков
Светозар Петков

Радваме се, че този проект ви допада и че припознавате в него вашата бъдеща къща. Що се касае до корекциите, нашето студио е на разположение да отрази желаните от вас промени.


Tania
Tania

Здравейте, интересуваме ако искам да направя къща точно по този план колко ще ми излезне да се направи до груб строеж, като се има в предвид, че парцела ми е в регулация и готов за строеж. Благодаря Ви!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, грубият строеж на тази къща би излязал от 150 до 170 евро на кв.м по наша преценка. Това е за сградата, благоустрояването и басейна са отделно.


Panaiotka delova
Panaiotka delova

zdraveite gn Petkov ako e vazmojno da mi otgovorite imame golqm parcel okolo 20 dka na kraq na seloto i doide vreme da izbirame proekt vashiqt proekt ni haresa no podhodqsht li e i moje li da se napradqt po glemi balkoni i dali e vazmojno da se napravi nqkakav balkon i izlez na pod pokrivno proztranstvo za da imame po golqm izgled blagodarq vi

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, при всяко положение тази къща може да се побере във вашия парцел. Що се касае до това дали е подходяща, то значение има местоположението на парцела ви, наклона му, изложения и още много други фактори. Щом говорим за някакво преустрояване на този готов проект (или направо за нов) то при всяко положение бихме могли да адаптираме къщата към вашия имот и според вашите изисквания. Най-добре е в една среща да уточним всички възможности и детайли. Поздрави!


Todor belchev
Todor belchev

zdraveite,interesuvame kolko struva tazi ka6ta gotova do kluc,blagoustroiavane i baseina.Blagodaria vi!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, цена до ключ най-точно може да ви дадат строителните фирми в зависимост от конкретния парцел, местоположение, отдалеченост, теренни дадености и др. Грубо тази къща би ви излязла между 320 и 380 евро на м2. Терасирането на терена е строго специфично в зависимост от броя и големината на подпорните стени, плочниците, озеленяването, поливната система, градинското осветление и декоративните паркови елементи като дървени перголи и т.н. Затова е невъзможно да кажа определена сума за благоустрояване. Съветът ми е като се изпроектира къщата с двора да се остойности от строителни фирми и ако сумата е по-голяма от очакваното да се изпълни на етапи. За басейна цените варират в прекалено големи граници в зависимост от големината му, от изпълнителя и от избраните уреди в сервизното помещение.


Margarita
Margarita

ZDRAVEITE GOSPODIN PETKOV, PROEKTA VI MI XARESVA MNOGO,ISKAM DA SI POSTROQ NE6TO TAKOVA NO BEZ BASEIN I D1RVENATA BESEDKA.VAPROSA MI KAM VAS E KOLKO PARI 6TE MI IZLEZE GRUBIQ STROEZ.JIVEQ V EDNO VARNENSKO SELO BLAGODARQ VI ZA INFORMACIQTA PREDVARITELNO

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, радвам се че проекта ви харесва и искате да го изпълните във вашия парцел. Както съм написал по-горе грубия строеж на къщата е около 150-170 евро на кв.м. Благоустрояването (басей, дървена пергола и озеленяване) е допълнително. Най-точно стойността може да ви сметнат строителните фирми въз основа на конкретния проект, количествената сметка и местоположението на парцела ви.


Деси
Деси

Имам двор с площ 5 декара и на края на нашата улица по точно извън нея има собственик на конна база.Моя въпрос е мога ли да кандидатствам по европейски проект за построяването на тази къща и също така за асфалтирането на нашата улица ,защото тя в момента е насипана с чакъл и няма да бъде представителна в този си вид евентуално за туристическа дейност по марка 313.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,

къщата е подходяща за туристическа дейност, но мярка 313 - Насърчаване на туристическите дейности е предвидена за селски общини или юридически лица с нестопанска цел. За по-подробен анализ на възможностите за кандидатстване се обърнете към консултантска фирма. В зависимост от изискванията заложени в мярката ние можем да подготвим проектната документация.


Ганчо Маринов
Ганчо Маринов

Прекрасен проект,г-н Петков.От предложените модели на къща ,този ми "хвана"окото.Мисля,че в района на Созопол,особено до морския бряг ще бъде великолепна къща.Нищо не е невъзможно.До скоро.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,

радваме се, че Ви харесва този проект на къща и да, стила на къщата подхожда на морския бряг. Благодарим за Вашия коментар.


Ганчо Маринов
Ганчо Маринов

Имам коментар по проекта,но не мога да не споделя че именно този проект ме зарежда пълноценно за работа всеки път като го отворя за разглеждане.Много ми допада,защото не е "грандомански", а нормално жилище ,по своему разкошно и удобно.Само да успея да купя парцела парцела в Созопол!

Светозар Петков
Светозар Петков

Благодаря Ви за изразеното мнение и за прекрасния коментар.


Маргарита
Маргарита

Проект замечательный,но если такой дом захочет построить немолодая супружеская пара для себя и своих многочисленных /в будующем/ гостей,я бы на первом этаже вместо кабинета сделала-бы master bedroom и master bathroom,а кабинет пусть будет на 2 этаже.С уважением ко всему коллективу проектантов.

Yaseen chaushev
Yaseen chaushev

mnogo mi haresa proekta, vaprosa mi e vazmojno li e da se korigira spored tova koeto az izkam i kakvo ste mi struva.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, проектът може да се адаптира според вашите желания. Цената му ще зависи от конкретните корекции и от това до каква степен те променят проекта. Изпратете запитване с желаните корекции и ще ви върнем актуална цена.


Yusein ferad
Yusein ferad

zdr.iskam da popitam samo dali e vazmojno proekta da se napravi s po malki kvadratni metri smisal vmesto 320 220 kw m.moyat parcel e mnogo podhodqst 25na 25 e no kista za 320 kwm. mi se struva dosta golqma blagodarq.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, проектът може да се редуцира до необходимата квадратура, но по-скоро ще се наложи изработване на нова къща със сходна визия. Промяна в квадратурата с над 30 процента не може да се компенсира само с намаляне на големината на помещенията, а с премахване на такива изцяло. Вероятно ще се наложи премахване на двойния гараж и т.н. При желание от ваша страна можем да се видим в наш офис или да обсъдим възможностите по телефон. Поздрави!


Александър Цветанов
Александър Цветанов

Проекта за тази къща наистина е прекрасен, но и при мен е необходимо квадратите да се редуцират на около 220.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, както по-горе съм описал, можем да намалим квадратурата, но за сметка на по-малък брой помещения. На разположение сме да обсъдим вашите идеи в офиса.


Георги Борисов
Георги Борисов

Много изчистена визия на една съвременна и практична къща.Грабна ми окото веднага, за което приемете моите адмирации.

От проекта се вижда,че за да има лицето на сградата добро южно изложение гаражът (пътят) трябва да е от север.Бихте ли коментирали дали проекта може да се приложи и за други случаи,при които пътят не е от север.Може би ще се промени входа на гаража...?

Може ли удачно да се прибави допълнително помещение(котелно)без да се копаят дълбоки основи?