Архитектурно студио
We work in every scale and
all architectural fields
architects Sofia
We create spaces that correspond to the
surrounding
environment
Architecture Studio
We integrate natural relief with
human
ingenuity
Architecture Studio
We develop dynamic, innovative and
stable
designs

House design 30

House design 30

Project Details:

 • Project ID: 186
 • Roof Type: Hip roof
 • Price: EUR 2560 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Ground floor area: 94 sq.m.
 • Gross floor area: 94 sq.m.
 • Functionality
 • Floors: 1
 • Rooms: 3
 • Bedrooms: 2
 • Porch: 1
 • Bathrooms: 2
 • Basement: No

Project Details:

House design 30

186 2560

Want to purchase a house plan?

Got questions regarding the plan?
We are here to help!
Get in touch with us now!

(+359 887) 237 839
(+359 887) 213 099

Floor Plans:

Main Floor Plan

Main Floor Plan

Comments:

Vasil
Vasil

Здравейте! Харесах Готов проект 30. Бих искал да ви попитам дали ще имате възможност да ми направите проекта и да го развиете на моя имот. В момента той е със статут на Дворно място извън регулация и го преодреждам за да мога да получа виза за строеж...и партида за ток и вода. Това което е написано като цена тук крайна и окончателна ли е? Също така може ли да се направи спесификация на повечето материали които ще се вложат в тази къща ако е сглобяем тип - с дървена конструкция. Бих искал да имам такава спесификация, за да мога да поръчам дървения материал и др материали да се приготвят докато минат документалните формалности. Имам сериозен интерес и очаквам от вас отговор. Благодаря

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, с удоволствие ще изготвим проекта на тази къща за вашия парцел. Ако имотът ви е достатъчно голям, за да побере къщата като габарити няма пречка проектът да бъде приложен. Цената, която сме написали е крайна, без ДДС. Обърнете внимание още какви проекти са необходими за строителното разрешение. Описали сме ги в секцията "Какво не включват проектите". Ако желаете и ако парцелът ви е в близост до София или Бургас можем да съдействаме за частите Геология и Геодезия. Можем да изготвим спесификация на вложените материали. Тази количествена сметка не е включена в цената и за конкретния обект възлиза на 200 лв. На разположение сме да отговорим на всички въпроси, касаещи къщата ви.


Тодор
Тодор

здравейте,много ми харесва Готов проект 30,бихте ли могли да ми кажете колко материали ще влезе в грубия строеж(бетон,желязо,тухли,керемиди)като се има предвид,че теренът ми е равен.Благодаря ви предварително

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ориентировъчно грубия строеж на тази сграда би струвал между 120 и 150 евро на кв.м. На разположение сме да обсъдим вашите идеи за къщата.


Тодор
Тодор

здравейте,благодаря за отговора но мен по скоро ме интересуваше колко материали ще влязат в този проект видях,че за Готов проект 09 сте дали тази информация дори и приблизително :)

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, за конкретния обект не сме изготвяли все още количествена сметка. Подробна количествена сметка може да бъде изготвена за този проект след неговото

възлагане. Поздрави!


Крум
Крум

здравейте,цената която сте посочили за грубия строеж включва само материалите или изпълнението му,и ако не ви затруднявам бихте ли ми казали ориентировъчно колко би струвало изграждането на къщата до ключ.Благодаря предварително

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, тази цена включва труда и материалите. Понеже къщата няма подземен етаж цената и би била сравнително ниска спрямо останалите проекти на къщи със сутерени. До ключ би излязла около 300 евро на м2 (труд и материали).


Анатоли
Анатоли

Здравейте,

По горе сте написали, че цената на груб строеж за тази сграда би била между 120 и 150 евро за кв.м. Какво точно се включва в така нареченият груб строеж? До каква степен е завършена сградата?

Поздрави!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, можете да се запознаете подробно в секция "Каква е строителната стойност на еднофамилната къща". Там сме описали детайлно кое колко струва. Поздрави!


Danail
Danail

zdr mnogo mi e haresal pro ekt 30 i bih iskal da znam to4nata suma na zavur6en vid na proekta

Radeva
Radeva

Здравейте,имате ли офис в Бургас.Моля ако не ви представлява трудност пишете ми не imel координати.Благодаря!

Ghost
Ghost

zdraveite Imam edin vapros kam vas moje li da se stroqt va6ti ka6ti vav evropa

Ghost
Ghost

imate li ofisi vav 4uzbina ?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! За съжаление нямаме офиси в чужбина. Всяка държава си има своя нормативна рамка, която трябва да се спазва, за да бъдат одобрени проектите. Може да приложите наш проект в друга държава, но ще Ви е необходим архитект от съответната страна да ви авторизира проекта. Все пак ако искате пишете на имейла ни или ни звъннете по телефона, за да уточните за къде става въпрос и да проучим как бихме могли да Ви бъдем полезни. Поздрави!


Krasimir Dobrev Kra4olov
Krasimir Dobrev Kra4olov

Zdraveite. Mnogo mi xaresva proekta i se interesyvam mojeli da se napravi i maze,i kakva bi bila zenata v gryb stroej,i do klio4.blagodaria.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ако искате да се изгради мазе трябва да решите дали ще има вътрешна стълба към него или то ще е достъпно само отвън. При вътрешна стълба ще се наложат малко промени, за да се осигури пространство за стълбата. Някои помещения в къщата може да отпаднат или площта на къщата да бъде увеличена, за да се добави тази стълба. Цена до ключ на този етап няма как да се даде без да се знае какво точно искате (големина на мазето, място на стълба и т.н.), както и какъв точно Ви е парцела. Поздрави!


Юркюш
Юркюш

Добър ден !Интересува ме проект №29 ,хареса ми като идея.колко ще струва този проект.Моят парцел 250 кв.м.Значи горе -долу на 150 кв м. може ли да се вмести този проект.Парцелът ми е в гр.Хасково.

Благодаря предварително.Мога да Ви изпратя и сканирана скицата на имота.

Лек ден.

Ralica Vuchkova
Ralica Vuchkova

Zdr xaresa mi proekt nomer 30 krainata cena kalva e za razi ka6ta i vklu4va li obzavejdane

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ние сме архитектурно студио и можем да остойностим единствено подробната проектна документация. Тази цена вече сме я дали в проекта. Поздрави!