Архитектурно студио
We work in every scale and
all architectural fields
architects Sofia
We create spaces that correspond to the
surrounding
environment
Architecture Studio
We integrate natural relief with
human
ingenuity
Architecture Studio
We develop dynamic, innovative and
stable
designs

House design 01

House design 01

Project Details:

 • Project ID: 185
 • Roof Type: Hip roof
 • Price: EUR 1870 (excl. VAT)
 • Technical Details
 • Ground floor area: 68 sq.m.
 • Gross floor area: 155 sq.m.
 • Functionality
 • Floors: 2
 • Rooms: 3
 • Bedrooms: 2
 • Balconies/Terraces: 2
 • Porch: 1
 • Bathrooms: 3
 • Basement: No

Project Details:

House design 01

185 1870

Floor Plans:

Main Floor Plan

Main Floor Plan

Upper Floor Plan

Upper Floor Plan

Comments:

Valentin pehlivanov
Valentin pehlivanov

ot atos sam kade v razboyna ima sashtata kashta da e vidya na jivo imam interes za tozi proekt

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, тази къща беше проектирана за с. Разбойна како част от вилно селище за винен туризъм. За съжаление клиентите така и не построиха къщите поради кризата. Няма как да видите къщата на живо. Поздрави!


Николай Петров
Николай Петров

Проектът на тази къща ми харесва. Възможно ли да се преработи малко но за да се впише в мойте изисквания? Възможно ли е на се направи на 4 етажа като 1ят етаж ще се намира под кота 0 тъй като деневилацията при мен е голяма? Ако може оставете някакви координати за да се чуем .Благодаря ви

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Радваме се, че Ви харесва проекта на тази къща. Всичко може да бъде променено, така че да отговаря на изискванията Ви и теренните особености, стига да бъде позволено от визата за проектиране. Ще Ви пишем писмо за доуточняване. Поздрави!


Ангел пешев
Ангел пешев

Аз си мисля че ви се губи балкона на 2рия етаж , поне на картинките липсва

Ангел пешев
Ангел пешев

Извинявам се но и комина изглежда е в средата на коридора , нещо много несъответствия . Предполагам ще ги корегирате , все пак грамотен човек ги забелязва тези работи

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, публикували сме вариация на тази къща с леки промени в нивата. Благодаря за наблюдателността. Ще коригираме актуалните планове разбира се. Относно комина не сте прав. Всичко е наред с него. Поздрави!


Mariya Dobkova
Mariya Dobkova

Proekta e strahoten! Mnogo me grabna. Shte mojete li orintirovachno da mi kajete cena na postroqvane do kluich.

Blagodarq predvaritelno! Pozdravi

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, много ориентировъчно цената до ключ ще е около 380-400 евро/м2. Това е ако искате да изпълните всичко както е по проект. За повече информация трябва да изпратите информация за парцела и да Ви се направи конкретна оферта на база количествени сметки. Поздрави!

Илиан Илиев
Илиан Илиев

Здравейте.

Имате много добре изглеждащи проекти, но ми е чудно как слагате бани с тоалетни над холове, спални и трапезарии. Да не говориме за тоалетна с изглед към верандите и основно ползваната част от двора. Няма ли някакви правила за разположението на тези помещения- щрангови трасета, наклони за каналите, шумове?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, няма проблем да се разполагат мокри помещения над сухи, когато те обслужват същото жилище. Къщите попадат в това определение. Модерното разбиране е поставяне на повече санитарни възли, които да обслужват спалните (често всяка спалня има собствена баня). Няма как да разположим две или три бани върху една тоалетна на първо ниво. Физически е невъзможно. Разбира се, че отделяме внимание на щранговете, така че да не пречат на дневната зона (когато щрангът попадне там). Днес има материали като шумоизолирано PVC, както и запълване на пространството около щранга с минерална вата за обезшумяване. Отделно, нашето разбиране е да осветим по естествен начин баните, а не да ги затворим от четири страни със стени. Всички норми за наклони са спазени. Поздрави!


Милена Русева
Милена Русева

Здравейте,
С кои фирми работите за завършване на проекта до ключ и колко време ще ви отнеме преработката на готовия проекти при увеличение на квадратурата?

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, не работим с конкретни фирми за изпълнението на проектите, но имаме контакти на няколко строителя, които са изпълнявали къщи на наши клиенти. Времето за преработка зависи изключително от вида на промените, но ориентировъчно ще са ни необходими около 3-4 седмици, за да подготвим проекта. Това е естествено без бързане. При приоритизиране на поръчката срока може да се скъси и до 2 седмици. Поздрави!


Theofano Varsami
Theofano Varsami

To whom it may concern....I would like to know the cost of this prefabricated house.Thank you

Илиан Петков
Илиан Петков

Hello! We are an architectural studio and we can only give you the price for the designers' fees. This price is stated in the house description. We cannot give you the construction cost. Best wishes!